Beviltiska. Teks toliau savo zodi vartot.
Uoj, ne. Teks kazkaip mesti sita bloga iproti.
Šunims, kurie nuo senų senovės buvo laikomi patalpose, kad gaudytų stambesnius graužikus, nereikia tankaus, šilto kailio. Arba nekuriems medžiokliniams urviniams, kurie rausdavo urvus, ir jais ropšdavosi iki kokios lapės - jie irgi trumpaplaukiai, kad būtų lengviau praslįsti niekur neužkliuvus urve tam (taksai pvz). Arba šunys, kilę iš karšto klimato vietų, stepių..
kiek isvardinai sunu, neiznau nei vino, kuriam detu rubus. Kailis gali buti nedidelis , bet jis sildo suniukus. ir jei suo buna pakankamai lauke jam isauga pavilne. O vien namie laikyti suni man yra ziauru, gyvunams reikia lauko, erdviu, lakstymu, tam ir sakau, neriekai dirbtinai veisti sunis, kurie jau iskrype kaip zmones, nesugebantis isgyventi be civilizacijos nesamoniu...
Veisles is kitu krastu tikrai? ir kokiuose krastuose sunims nereikai kailio normalaus?kam i svis tokias veisti?visus tuos rankinukinius suniukus?
Siaip taip nereiktu i rmitybai naudoti kazko, kas neauga vietoj.
Egiptas. Meksika.
Kokius rankinius? Pvz jorkšyrų prigimtis yra medžioti žiurkes, tačiau žmonės pasidarė rankinukus. Ir ką?
kiek isvardinai sunu, neiznau nei vino, kuriam detu rubus. Kailis gali buti nedidelis , bet jis sildo suniukus. ir jei suo buna pakankamai lauke jam isauga pavilne. O vien namie laikyti suni man yra ziauru, gyvunams reikia lauko, erdviu, lakstymu, tam ir sakau, neriekai dirbtinai veisti sunis, kurie jau iskrype kaip zmones, nesugebantis isgyventi be civilizacijos nesamoniu...
Nu cia tikrai galima isproteti.
Ką čia nusikalbi. Pvz Meksikos xolo-vieni seniausių šunų. Italų kurtai-visus juos reikia rengti. Niekas jiems neišaugs, kad ir kiek lauke laikysi. O šunis žmonės iškrauna ir bute gyvendami-laukas neuždarytas.