Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Beviltiska. Teks toliau savo zodi vartot.

Uoj, ne. Teks kazkaip mesti sita bloga iproti. :D

Atsakyti

Oi, Aciu, Aciu yahoo.gifbis.giflithuania.giflotuliukas.gifclap.gifclap_1.gifassa.gifalc.gif
as nepaleistuve, as tik alkoholoke.

Ir narkomane. :D

Atsakyti

Šunims, kurie nuo senų senovės buvo laikomi patalpose, kad gaudytų stambesnius graužikus, nereikia tankaus, šilto kailio. Arba nekuriems medžiokliniams urviniams, kurie rausdavo urvus, ir jais ropšdavosi iki kokios lapės - jie irgi trumpaplaukiai, kad būtų lengviau praslįsti niekur neužkliuvus urve tam (taksai pvz). Arba šunys, kilę iš karšto klimato vietų, stepių..

kiek isvardinai sunu, neiznau nei vino, kuriam detu rubus. Kailis gali buti nedidelis , bet jis sildo suniukus. ir jei suo buna pakankamai lauke jam isauga pavilne. O vien namie laikyti suni man yra ziauru, gyvunams reikia lauko, erdviu, lakstymu, tam ir sakau, neriekai dirbtinai veisti sunis, kurie jau iskrype kaip zmones, nesugebantis isgyventi be civilizacijos nesamoniu...

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 15:03)
Die die, debesėlis tu visiškas.

Kaip švelniai tu ją vadini biggrin.gif

Mano šuns veislei jau kone 100 metų
Atsakyti

Veisles is kitu krastu tikrai? ir kokiuose krastuose sunims nereikai kailio normalaus?kam i svis tokias veisti?visus tuos rankinukinius suniukus?

Siaip taip nereiktu i rmitybai naudoti kazko, kas neauga vietoj.

Egiptas. Meksika. 

Kokius rankinius? Pvz jorkšyrų prigimtis yra medžioti žiurkes, tačiau žmonės pasidarė rankinukus. Ir ką? 

Atsakyti

Oi, Aciu, Aciu yahoo.gifbis.giflithuania.giflotuliukas.gifclap.gifclap_1.gifassa.gifalc.gif
as nepaleistuve, as tik alkoholoke.

NE ALKOHOLIKE, gal :) NEZINAU :)

ramu, laiminga?  pati nezinai kas esi  ir ka darai? 

Atsakyti

kiek isvardinai sunu, neiznau nei vino, kuriam detu rubus. Kailis gali buti nedidelis , bet jis sildo suniukus. ir jei suo buna pakankamai lauke jam isauga pavilne. O vien namie laikyti suni man yra ziauru, gyvunams reikia lauko, erdviu, lakstymu, tam ir sakau, neriekai dirbtinai veisti sunis, kurie jau iskrype kaip zmones, nesugebantis isgyventi be civilizacijos nesamoniu...

:D Nu cia tikrai galima isproteti.

Atsakyti

Ką čia nusikalbi. Pvz Meksikos xolo-vieni seniausių šunų. Italų kurtai-visus juos reikia rengti. Niekas jiems neišaugs, kad ir kiek lauke laikysi. O šunis žmonės iškrauna ir bute gyvendami-laukas neuždarytas. 

Atsakyti

Kaip švelniai tu ją vadini biggrin.gif

Mano šuns veislei jau kone 100 metų

o manąją dar Kleopatra laikė, ot :)))

Atsakyti
Didesnio islrypimo nera, kai tevai ruošia savo vaikus pedofilu dziaugsmui

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 15:33)
Tai ir daroma, o tu atėjai į temą ir ją visą supurvinai, mėšlynais savo batais, o dar ant kitų badai, kad aš ten kažkokiam Antanui vieną žinutę parašiau. Tu 101 ar daugiau parašei.

Pagrindinis nebūtinai lygu geriausias. Ir mokyklos būna pagrindinės, o po to daugiau siekiama mirksiukas.gif

Oi ne, aš nepasižymiu atsakinėjimu būtent į tuos klausimus.

Nereikia del tos temos, gerai. Ten tema apie Dieva, o ne apie sapnus, karmas, Vaizgantes nupusima ir ezoterines Vaizgantes saraskino kontoras, kur jinai neaisku kokiais popiergaliais makaluoja. Apie Dieva.
Atsakyti

:D Nu cia tikrai galima isproteti.

Čia kaip nemokamas cirkas. Išties SM puiki vieta, nes realybėj na nebūtų įmanoma tokios... ne biomasės sutikti. O čia prašom-visu mąstymo gražumu.

Atsakyti