Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 15:09)
, o atejus laikui suvesti su tokios pacios veislesjei norisi islaikyti veisle ir suniukus atiduoti kitom seimom, aisku negyvens gatvese suniukai normaliai, turi tureti zmones, kurie jais rupintusi. Nors i viena miesteli kur nuvaziuojam cia prie juros yra pora kazkokiu labradoro misrunu, kaip zmones vadina kaimo sunys, visi juos myli, paglosto pazaidzia vaikai prie juros su jais, maitina, buna ir taip smile.gif  bet negerai tai kai lakoma kruva  gyvunu ir veisiami del pinigu, man tai nepriimtina. man jei jau gyvunas laikomas, tai jis turi buti seimos narys, draugas, o ne kazkoks pingu darymo objektas verysad.gif</p><p>Bet gyvunai neturi buti tiek iskreipti, kad jie negaletu lauke gyventi, ir t.t.</p>

A girdž, tu bl. Suvedinėti turi VEISLYNAI, kurie išmano ką daro, o ne bukaprotės kliedinčios bobšės, kaip tu. Pvz aš savo kalės suvedinėti net nesiruošiu, tuo labiau atidavinėti šuniukų, renkuosi arba pirkti iš veislyno, kur žinai ką perki, arba imti iš prieglaudos dvorniuką, o tai, ką pezi tu, yra DAUGINIMAS, nedašutėle.Vat tavo katė yra grynas beglobių darymo objektas, tfu.
Atsakyti

Ką čia nusikalbi. Pvz Meksikos xolo-vieni seniausių šunų. Italų kurtai-visus juos reikia rengti. Niekas jiems neišaugs, kad ir kiek lauke laikysi. O šunis žmonės iškrauna ir bute gyvendami-laukas neuždarytas. 

As tai niekaip nesuprantu kaip galima sitiek malti temomis, kuriu neismanai. Ne tik, kad malti, bet ir oponuoti tiems, kuria akivaizdziai turi ziniu.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 15:18)
taip ir gyvunai turi karma, nes deja, jei prastai gyvensi siame gyvenime, atsiasakysi gimdyti savus vaikus gal ir gimsi kokia besivalkiojanci akate ir besivedancia kaciukus nuolat, kad suprastum gamtos desnius, nes dabar neikerti matau... Gamta ziauri, nera jokiu gal palauk, prasau, naikini save arba kuri...</p><p>o zmones turi savo karrma, jei blogai elgiasi su gyvunais, jei irgi uz tai atsakys...</p><p>viskas tera traukos desnis, toks pritraukia toki pat, veiksmas lygus taoveiksmiui, ka pasisesi, ta ir pjausi...paprasta ar ne?</p>
[right][snapback]71849555[/snapback][/right]

tai ko tu pergyveni uz valgomas karves? jos gi praejusiam gyvenime buvo apsiede zmones, ju karma tokia dabar, but suvalgytom bigsmile.gif
Atsakyti
Patiekalas:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

tai ko tu pergyveni uz valgomas karves? jos gi praejusiam gyvenime buvo apsiede zmones, ju karma tokia dabar, but suvalgytom bigsmile.gif

:D :D :D

Pirstu i aki.

Atsakyti

Ką ten sakei, kad nei vieno ieškančio namų katino neradai?
In your face, bitch
http://ashanimalresc...king-for-homes/
https://www.catchat....e...ter&path=15
https://animalfounda...t/pet-type/cat/ tai pavaryk, juk tieeeeek gerų šeimų pažįsti, užeisiu į tas nuorodas po savaitės, turėtų būt tuščia, sutariam? Galiu pridėt dar iki valiai, visus beglobius išgelbėtum!

Dar kartą klausiu, kodėl tavo katė dar ne miške? Ir kiek matei valkataujančių veislinių?

nemanau, kad adekvatus zmogus sitokias nesamones rasinetu. sakiau ieskojau kaciuko mazo, ne katino didelio, nenorejau neprognozuojamo gyvuno pire vaiku, tokie tinka suaugusiems, en vaikams, taip pat neemiau is prieglaudos, nes ten visus arba sterializuoja, arba pasirasai kontrakta, kad sterializuosi, ir siaip tu nebuvo daug, o skelbimu , kad zmones atiduoda ar parduoda buna gana mazai ir dar ieskojau ne visoje Airijoje, o tik savo mieste, kas dar neaisku, kuri mano sakinio dalis neaiski, ar koks zodis gal naujas, tau nezinomas?

stai vakar maciau musu miesto grupeje FB, buvo 2 zmones, kurie ieskojo kaciuku ir 1 sklebimas apie atiduodama kaciuka.

p.s. ir nustok kisti man trevelierius, labai gerai zinau, kaip juos atskirti ir niekad jiems gyvunu neatiduociau, kam atidaviau zinau tuos zmones, viena drauge, kitas zmogus labai geras, jis ilgai laike katina jis paseno, ieskojo naujo kaciuko, pas mane buvo 2 like tai paeme abu, sako bus linksmiau jiems zaisti, viska zmogus nauja supirko jiems. tagi pasilik sau tas savo nuolaitines paranojas, patikeciau,akd labai myli gyvunus , tik kazkaip ju valgymas nelabai su meile derinasi... .

Ir kad tau lengviau butu galiu pasakyti visi tie 3 kaciukai sterializuoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 19 spalio 2017 - 14:59
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 15:40)
Nereikia del tos temos, gerai. Ten tema apie Dieva, o ne apie sapnus, karmas, Vaizgantes nupusima ir ezoterines Vaizgantes saraskino kontoras, kur jinai neaisku kokiais popiergaliais makaluoja. Apie Dieva.

Tema ne apie konkretų vieną Dievą, o tema: Ar Dievas egzistuoja? Vadinasi, bet kas gali ateiti ir sakyti, kad egzistuoja ne toks Dievas, o kitoks ar visai neegzistuoja.
Žinoma, galima lengvai viens kitą pašiepti, nu bet ne taip kaip tai darei tu. Tu ten purteisi ir taškeisi visais smirdančiais syvais.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 15:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71849591" data-time="1508416324"><div><p>Oi, Aciu, Aciu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
as nepaleistuve, as tik alkoholoke.</p></div></blockquote><p>NE ALKOHOLIKE, gal smile.gif NEZINAU smile.gif</p><p>ramu, laiminga?  pati nezinai kas esi  ir ka darai? </p>

Nerami, zvengiu labai😂😂😂.
Viskas, Monteverte, rasykis i blonktnota laika, kur ka darau. Dabar varau sportuot. Vakare prisijungsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 15:12)
>ne visos gero seimos nori augintiniu, o kas nori tikrai manau sugeba susirasti. Ir sakiau, ne tokia mano misija siame gyvenime smile.gif Yra zmones, kurie tuo uzsiima, man tai nera, nei idomu, nei aktualu, nei tam laiko turiu. As padedu daugiau zmonem, jei galiu.Tik is vsi dar reikai suprasti, kas ta pagalba aplamai...</p>
<p>Kai kuriems gyvunams reikia buti beglobiams, deja, tokia ju karma.

Alio, glušpetre. Bet juk tu sakei, kad beglobių Airijoj nėra, kad geros šeimos mielai imasi globoti, tai kaip čia dabar gaunasi, pakeitei plokštelę?
Ai nu, tu tik daugini, o kas toliau, px. Opa, pasirodo, tokia beglobių KARMA. Tai gal ir karvių kiaulių tokia karma būti papjautiems ir suvalgytiems, koks tada tavo tikslas mėsos nevalgymo bigsmile.gif

Bl bl, kas per dalbajobė, negaliu
Atsakyti

Čia kaip nemokamas cirkas. Išties SM puiki vieta, nes realybėj na nebūtų įmanoma tokios... ne biomasės sutikti. O čia prašom-visu mąstymo gražumu.

Cia tikrai juokingiausia tema per visa ta laika, kuri esu SM

Atsakyti
Nu ar cia normalu?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 16:34)
kiek isvardinai sunu, neiznau nei vino, kuriam detu rubus. Kailis gali buti nedidelis , bet jis sildo suniukus. ir jei suo buna pakankamai lauke jam isauga pavilne. O vien namie laikyti suni man yra ziauru, gyvunams reikia lauko, erdviu, lakstymu, tam ir sakau, neriekai dirbtinai veisti sunis, kurie jau iskrype kaip zmones, nesugebantis isgyventi be civilizacijos nesamoniu...</p>

Iš kontinento į kitą kontinentą kraustėsi žmonės, kartu vežėsi ir savo augintinius, maistą, papročius. Tas neišvengiama. Kokia prasmė atgrąžint viską atgalios, net jei ir būtų įmanoma? smile.gif
Atsakyti