nemanau, kad adekvatus zmogus sitokias nesamones rasinetu. sakiau ieskojau kaciuko mazo, ne katino didelio, nenorejau neprognozuojamo gyvuno pire vaiku, tokie tinka suaugusiems, en vaikams, taip pat neemiau is prieglaudos, nes ten visus arba sterializuoja, arba pasirasai kontrakta, kad sterializuosi, ir siaip tu nebuvo daug, o skelbimu , kad zmones atiduoda ar parduoda buna gana mazai ir dar ieskojau ne visoje Airijoje, o tik savo mieste, kas dar neaisku, kuri mano sakinio dalis neaiski, ar koks zodis gal naujas, tau nezinomas?
stai vakar maciau musu miesto grupeje FB, buvo 2 zmones, kurie ieskojo kaciuku ir 1 sklebimas apie atiduodama kaciuka.
p.s. ir nustok kisti man trevelierius, labai gerai zinau, kaip juos atskirti ir niekad jiems gyvunu neatiduociau, kam atidaviau zinau tuos zmones, viena drauge, kitas zmogus labai geras, jis ilgai laike katina jis paseno, ieskojo naujo kaciuko, pas mane buvo 2 like tai paeme abu, sako bus linksmiau jiems zaisti, viska zmogus nauja supirko jiems. tagi pasilik sau tas savo nuolaitines paranojas, patikeciau,akd labai myli gyvunus , tik kazkaip ju valgymas nelabai su meile derinasi... .
Ir kad tau lengviau butu galiu pasakyti visi tie 3 kaciukai sterializuoti.