Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 16:27)
NEREIKIA niekaip vadinti moters, kuri paleistyvauja, nereikia tam ieskoti budvardziu ar daiktavardziu, nes NEGALIMA VIENU ZODZIU, NUSAKYTI ESMES, NUSAKYTI ZMOGAUS. moteris negali buti paleistuve, ji yra viskokia, gal ji labai rupestingai augina vaikus,bet gal kazka ima ir pavagia, gal  ji subega padeti draugem, bet kazkada pameluoja ar sugriesina, tai kas ji? paleistyve, vagis, gera mama ar gera drauge?

Žodžių žaismas, Ubuntu, niekaip nekeičiantis esmės. Jei aš paleistuvauju, vadinasi aš esu paleistuvė. Tai nereiškia, kad aš TIK paleistuvė. Bet IR ji. Vienu žodžiu esmės niekada nenusakysi. Bet tai nereiškia, kad dėl to žodžių apskritai nereikia vartoti ar kad juos reikia dirbtinai veiksmažodžiais versti tam, kad galėtum apsimesti "aš taip jūsų nevadinau...".

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed.
https://www.youtube....h?v=6ge53QaDpKQ

Ir ar Jūs čia veiksmažodžiais, ar daiktavardžiais rašote - minties esmė nuo to nesikeičia. Mes - ne maži vaikai, kad to nesuprastumėte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 19 spalio 2017 - 15:44

O tau tai naujiena kur modeliai uzbaigia2 savo trumpa karjera?

Ku tokios mazametes uzbaigia, as tikrai nezinau. Jeigu cia bandoma pasakyti, kad pedofilu glebyje, tai realybeje vaikai prievartaujami dazniausiai savo giminaiciu, o ne pasaliniu zmoniu. Tokiais groziais uzsiimant, gal didesne tikimybe uzsokti ant ligonio, bet tai visada gali buti ir tavo dede.

Atsakyti

vat butent,pries kokius2 m stebejausi, kaip vyrai taip is saves dergiasi, buvo vienas kitas , dabar jau tiek daug :oh:  bet dabar vaiku eile atejo :oh: nezinau padofilai valdo visas sferas jau ar kas darosi ... :oh:

Atrodo greit bus geda sakyti, kad neesi isbandzius santykiu su sava lytim ar kokio grupinio, kad turejai tik viena partneri arba, kad seimoje laikaisi istikimybes :oh: arba kad kakiukai paveiksliukai atrodo nesveikai ir pazemintas liemuo negalimas viakams, kad siknos matytusi :oh:

Bet tu sugebi i 5is sakinius suplakti pedofilija, grozio konkursus, grupinius, tranvestitus, neistikimybe, drabuziu aplikacijas, ir homoseksualus. :D Talentas.

Atsakyti
Viskas, mergos, eikit diedams barscius virti cia nebezdėję biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 16:14)
teisa maikutes buvo berniukam Pennnyse su blizguciais ir ant ju pavaizduoti tie emoji kakuciai, as nesuvokiu, kokios sutrikusios psichikos zmones pirks tas maikes su sudais savo vaikams doh.gif</p>

Tai tu, vargšele, apart penneys daugiau niekur neini, nes neįperki? Ajajaj.. Sutrikusios psichikos tai tik tu, matai, kitiems siūlai išlįsti iš kaimo, o pati tam kaime taip giliai lindi, baisiesi bliuskom su blizgučiais lotuliukas.gif
Te:
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 16:37)
Niekam cia ne naujiena,  kad pedofilai valdo. Cia pries kelias savaites norvegai ar suomiai isleido istatyma leidzianti vyru santuokas su vaikais.

Įmesk šaltinį
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 19, 16:37)
Prasau. Naujadaras veiksmazodis "narkomane". biggrin.gif O siaip tai teisingai Hmmm viska parase, kad ir veiksmazodzius rasant ta pati sakai. smile.gif</p>

Aš jai jau buvau šitą dėjus, taip pat nos kliedesius apie tai, kiek aš ale išgeriu, galvoji, susiprato? biggrin.gif Toliau vartysis ir tiek
Atsakyti

Papildyta:
Aš jai jau buvau šitą dėjus, taip pat nos kliedesius apie tai, kiek aš ale išgeriu, galvoji, susiprato? biggrin.gifToliau vartysis ir tiek

As prisimenu, nu bet tiek prase, tai idejau dar karta. :D Ir net nustebau, kad pasirodo jinai ten man rase. :D

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 10 19, 16:41)
. Mes - ne maži vaikai, kad to nesuprastumėte.

Jūs esate viso labo tik pilka biomasė, jums, kaip ir daugeliui, neduota suprasti nušvitusios ubuntu. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 16:45)
Viskas,  mergos,  eikit diedams barscius virti cia nebezdėję  biggrin.gif

Jau žinau, ką rytoj darysiu pietums biggrin.gif
Atsakyti

Prasau. Naujadaras veiksmazodis "narkomane". :D O siaip tai teisingai Hmmm viska parase, kad ir veiksmazodzius rasant ta pati sakai. :)

apie kuria is jusu sakiau, kad  as ne narkomane???? ir be to tariamo pavaidnimo, nelabai ka ir randat ar ne? tai kaip su paleistuvem, kuria isvadinau?O jei pasakyciau, kad as ne paleistuve, tai suprastum, kad tu esi??? :oh: 

Tu gal ir sakai ta pati veiksmazodziais as nesakau. jei jau nesuvokiat apie ka sneku, bet patyletumet, nelystu taip ryskiai tas nesugebejimas suvokt daugiau, nei 3 kart 3 :oh:

Atsakyti

Žodžių žaismas, Ubuntu, niekaip nekeičiantis esmės. Jei aš paleistuvauju, vadinasi aš esu paleistuvė. Tai nereiškia, kad aš TIK paleistuvė. Bet IR ji. Vienu žodžiu esmės niekada nenusakysi. Bet tai nereiškia, kad dėl to žodžių apskritai nereikia vartoti ar kad juos reikia dirbtinai veiksmažodžiais versti tam, kad galėtum apsimesti "aš taip jūsų nevadinau...".

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed.
https://www.youtube....h?v=6ge53QaDpKQ

Ir ar Jūs čia veiksmažodžiais, ar daiktavardžiais rašote - minties esmė nuo to nesikeičia. Mes - ne maži vaikai, kad to nesuprastumėte.

Galiu ta pati pasakyti, kaip ir is_sviesos, jei nesuprantat, ka as turiu omeny, tai nesuprantat, bet SAVO suvokimo, nedekit i mano lupas, nei vienos niekaip nesivadinau taskas, jums patink aissivadinkit save kaip norit.

Atsakyti
Ką ir sakiau, vartosi kaip begali, bože bože.. Nu jei taip ir su diedu, tuomet nesistebiu, kai tokuas bobas primuša. Neteisinu, bet nesistebiu.
Atsakyti

Ku tokios mazametes uzbaigia, as tikrai nezinau. Jeigu cia bandoma pasakyti, kad pedofilu glebyje, tai realybeje vaikai prievartaujami dazniausiai savo giminaiciu, o ne pasaliniu zmoniu. Tokiais groziais uzsiimant, gal didesne tikimybe uzsokti ant ligonio, bet tai visada gali buti ir tavo dede.

yra kurias isprievartauja, kai tevai nezino, tai kaip ir moterys, kurios buna isprievartaujamos, kur pakeliui i darba Ir yra vaikai, kurie ruosiami pedofilams, su tevu zinia, va tuo ir skiriasi. Jei nezinai apie Spears ir visa ta disnejaus kluba tai pasidomek, gal tada ir kiti dalykai bus aiskiau, kas nutinka su tokiom mergytem...

o kai pvyksta dazniausiai tikrai niekas nezino, nei statistiku kur rasi tikru, nei tiklsiu skaiciu, kada kokiso izymybes kokius vaikus prievartavo ir smaginosi...

Atsakyti

apie kuria is jusu sakiau, kad  as ne narkomane???? ir be to tariamo pavaidnimo, nelabai ka ir randat ar ne? tai kaip su paleistuvem, kuria isvadinau?O jei pasakyciau, kad as ne paleistuve, tai suprastum, kad tu esi??? :oh:

Tu gal ir sakai ta pati veiksmazodziais as nesakau. jei jau nesuvokiat apie ka sneku, bet patyletumet, nelystu taip ryskiai tas nesugebejimas suvokt daugiau, nei 3 kart 3 :oh:

Del paleistuviu neieskosiu, nes temoje virs 600 puslapiu. Bet net jeigu ir surasciau, tai ka? Gi radau dabar, akivaizdziai parodziau, po nosim pakisau, vistiek neigi.

Atsakyti