Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

https://www.donedeal...y&words=kittens

stai du skelbimai is jusu Offalio viso rajono ir tai senu seniausi. 

nezinau kiek kaciuku  pas jus priegaludoje, skaiciaus neraso, bet manau ne simtas ar ne?

Tai kur tie tukstanciai kaciuku beglobiu, ieskanciu namu?

visoje Airijoej netgi vos keli nauji skelbimai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 19 spalio 2017 - 18:17
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 19:10)
<p>ir tie visi tukstanciai prieglaudose? doh.gif Kad gimsta tiek kaciuku, tai nereiskia, kad visi jie prieglaudose ir zmoniu zinok yra 4.5 mln Airijoje... ir aplamai kiek pastebejau daug visokiu placiu labdaru organizaciju geras, geras biznis, tiek su vargstranciasi katinais, tiek su badaujanciais Afrikos vaikais.... </p><p>Tu kaip ta mase aveliu, kuriems kazka prisneka ir jie viskuo tiki doh.gif</p><p>Jums labai juokinga buvo , kai paskiau,kad kate turi savo vyriski. Man irgi buvo keista, bet kai buvo morcius pirma karta, cia mums serenadas dainavo 2 katinai, nezinau jie laukiniai ar naminiai, bet aplink daugiau cia patinu pas ja nemaciau atbegusiu, tik tuos du. paskui is tu dvieju vis vienas ateidavo, kai gime vaikai ir iseidavo vasara i kiemuka ir jis ateidavo, is pradziu bijojau isleisti, nes buvau girdejusi, kad suauge katinai sudraskyti gali maziukus, bet kai pati mama kate elgesi ramiai , atsiguldavo netoli to patino ir paskui ziuriu jis ir i tuos vaikus labai graziai reaguoja, nusiraminau. Taip jis vis ir ateina pas mus i svecius ir antri vaikai itariu nuo jo nes panaus ir tie ir anie. Taigi nezinau netikrinau su kuom ji ten davesi, bet visa tai man panasu, kad jis seimynos tevelis. Kaip ir sakiau tik 2 patinai ci alankosi pas mus, o to antro nebematau.</p><p>Mieste zinau viena moteriske seria kates jos ten salia gyvena matomai be savinnku, bet musu rajone nematau laukiniu kazkokiu valkataujanciu kaciu ir ka man dabar daryt, kad nematau? lotuliukas.gif </p><p>Sneku ka matau, kas aplink mane vyksta. Pas mus prieglaudoje tikrai nera tusktancio kaciu, nei simto nera ir kai as ieskojau nei 10 nebuvo, o kaciuku keli, bet jau anksciau pasakiau, kodel neemiau su salyga, kad turesiu iskastruoti. Bet nenorejau ir veislinio.
</p><p>Nezinau kas tau neaisku ir kodel neaisku? Eik issikepk koki gyvuneli, gal nusiraminsi?</p>

Koks skirtumas, prieglaudose, fosteriu namuose, ar gatvėje, šitie skaičiai yra BEGLOBIŲ KATINŲ, KURIŲ ARMIJĄ TU SĖKMINGAI DAUGINI, LEISDAMA SAVO KATEI VALKATAUTI.

Aha, aš ta pilka biomasė, kaip ir dauguma šios temos pašnekovų, ką nors naujo pasakysi?

Ir gali čia savo kliedesinių savo katės dauginimosi istorijų nepasakot, giliai px.

Aha, tu nematai, reiškia jų nėraaaa. Taip jau yra toj ubuntijoj

Man tai viskas aišku, kas tau, dunduke, neaišku?

Eik pačiulpk diedui pimpalą, kad pas antytes nevaikščiotų, apturėsi burnoj mėsos gabalėlį, gal smegenys bent kiek funkcionuot pradės
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 19:16)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.donedeal.ie/cats?area=Offaly&words=kittens'>https://www.donedeal.ie/cats?area=Offaly&words=kittens</a></p>
<p>stai du skelbimai is jusu Offalio viso rajono ir tai senu seniausi. </p>
<p>nezinau kiek kaciuku  pas jus priegaludoje, skaiciaus neraso, bet manau ne simtas ar ne?</p>
<p> </p>
<p>Tai kur tie tukstanciai kaciuku beglobiu, ieskanciu namu?</p>
<p>visoje Airijoej netgi vos keli nauji skelbimai.</p>

A girdi, tu, kliedesine. Pasiskambink į gyvūnų globos organizacijas, pasiklausk, pasidomėk. Arba gali gyventi toliau savo šizofreniniame pasaulyje ir neigti realybę, su tavim tai nieko naujo. Žinai, faktai apie tūkstančius kačių traukti iš lempos, tegyvuoja ubuntijos tiesa!!!
Beje, aš tau keliais puslapiais atgal buvau įdėjusi nuorodas su dafiga beglobių katinų, ir tai tik mažytė dalis, tai ką tu čia bl kliedi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 19 spalio 2017 - 18:34
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 16:31)
Toli gražu ne tai užkabino. Tu pradėjai ant manęs varyti dėl tos neadekvačios moters, nors tau viską žmoniškai paaiškinau, kad pykomės dar tada, kai nieko apie jokius jos vaikus nežinojau, nes ji slėpė.
Žodžiu, esi pati viskuo kalta.
[right][snapback]71849731[/snapback][/right]

Nebuk Menkaverte. Einam saziningai. As neiskosiu ir nekelsiu cia tau, mano atmintis tikrai gera. Ir tavo turbut. Mes jau apsikapojom toj temoj dar pries tavo pabilsnojima mirusiu jos vaiku Rivjerai. Aisku pradzia buvo ten ta, kad nupususiai Vaizgantei labai jau nepatiko, kad atejus i ta tema ( 2 - a, 1- oj esu buvus senai) susiavejau Moontes pistaus. O kadangi abi kalesi, tai aisku, Vaizgantei sitas baisiai nepatiko. Tai ta tema susiko grynai jinai.
Kuom kalta? Buk sazininga pati su savim dabar.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 19, 16:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71657311" data-time="1496402042">
<div>
<p>Vynas man yra skanu ir geriu ne del to, kad atsipalaiduociau ar prisigerciau. Galiu valgyt ir be vyno, jeigu ka, bet zuvis su vynu arba alyvuogemis man yra begalinis malonumas, kurio jus vargu ar suprasite.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71657344" data-time="1496403333">
<div>
<p>Tai zinoma nesuprasiu as ne narkomane vartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Prasau. Naujadaras veiksmazodis "narkomane". biggrin.gif O siaip tai teisingai Hmmm viska parase, kad ir veiksmazodzius rasant ta pati sakai. smile.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71849730" data-time="1508419874">
<div>
<p>citatu noriu, jau 4 k sakau, ne jusu melo smile.gif kiek reikai tau sykiu kazka sakyti, kol supranti?</p>
</div>
</blockquote>
[right][snapback]71849744[/snapback][/right]

As jau bendrai i visus tavo jai bilsnojimus atsakysiu. Gerai?
Man atrodo, ji moteriske, labai nepritampanti niekur, nesocializuota. Gal tu, ir kitos moterys, jai tiesiog uzduokit klausimus " rasyk, Ubuntu, ar as paleistuve, narkomane, alkoholike, kompleksuota". Kaip as siandien😂😂😂.
Jums moterys, atrasys gal kaip ir man, o veliau tik susimastys?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 17:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71849798" data-time="1508422533"><div><p>Del paleistuviu neieskosiu, nes temoje virs 600 puslapiu. Bet net jeigu ir surasciau, tai ka? Gi radau dabar, akivaizdziai parodziau, po nosim pakisau, vistiek neigi.</p></div></blockquote><p>neiskosi, nes nera  lotuliukas.gif, jau pirmai bandet bet neradot, butumet jau senai visus sukrove cia. Kas aikvaizdu?, kad pasakiau as ne narkomane, man narkotikai neskanu? tai prisitaikei sau ir as dabar jau vadinasi tave pavadinau narkomane? vaje sunku tau su tokiu mastymu iseini i miesta ir visi tave jauciu keikia ar ne? doh.gif</p><p>geriau prisipazink, kad nesuvoki skirtumo, apie tai, ka reiskia zmogu iskeikti ir ivardinti jo poelgi kazkaip, ir viskas, nereiks cia vargti irodinejant kazka doh.gif</p><p>pravesrtu pasidometi psichologija labiau, mazu iseitu suprasti?</p>
[right][snapback]71849803[/snapback][/right]

Yra yra. Kas kt naudoja - visos besikrusiancios paleistuves, zmogzudes. Taip rasei. Niejs neieskos cia tau 650 psl. Pas visas atmintis gera.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 18:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71849814" data-time="1508423698"><div><p>Greiciau iskristi is medzio 3 kartus is eiles. Tada gal kazkaip pavyktu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif</p></div></blockquote><p>tai sakai su psichologijja visai nedraugauji, matosi zinok....tai nors suprask ta,kad jau senai psichologai aiskina, apie tuos skirtumus , ka ivardijau, ir kokia zala nuo etikeciu klijavimo, gaila, kad pasirodo, dra tiek zmoniu ne negirdeje apie tai... verysad.gif </p>
[right][snapback]71849883[/snapback][/right]

Eik tu... O man, zinok, ji labai psichologiskai nusvitus. Kapojausi ir su ja, bet ziauriai faina nare. Labai psichologikjai isprususi ir mandagi, nepurkstauja kaip cholerikai😁.
Atsakyti

O jei atgimtum pas tokią, kaip ubuntu? Gal geriau nereikia..

tuomet pati pulciau po masina.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 20:24)
Man atrodo,  ji moteriske,  labai nepritampanti niekur, nesocializuota.

Man tai ji atrodo persiskaiciusi viso to slamsto, ezoterines literaturos, isivaizduoja esanti kazkokia tai ''nusviestoji'', o realiai tai tik pajuokos objektas, kaip ir tas karta mano minetas taksistas, kas pasiklauso jo sneku, pakraipo galva, numoja ranka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 19, 20:41)
Man tai ji atrodo persiskaiciusi viso to slamsto, ezoterines literaturos, isivaizduoja esanti kazkokia tai ''nusviestoji'', o realiai tai tik pajuokos objektas, kaip ir tas karta mano minetas taksistas, kas pasiklauso jo sneku, pakraipo galva, numoja ranka ir tiek.

Man teko sutikt tokias mergaites kaip Ubuntu***, bent jau man taip atrodo.
Ubuntu***, tipiskas sangvinikas, ekstravertiska-ja domina aplinka, visuomene ir t.t. visokios naujoves ir t.t., bet ji mazai skiria demesio savianalizei, del to nevisada geba kritiskai ivertinti savo elgesi, gyvenima ir t.t.

Jei man tektu apibudinti ja vienu zodziu, tai greiciausiai butu zodis "vanduo". Vanduo lengvai keicia savo forma priklausomai nuo indo konfiguracijos. Is esmes Ubuntu*** pavirsutiniskai gali pritapti prie bet kokios kompanijos, tas pritapimas is sono atrodys organiskas, jei bendravims bus trumpalaikis. Gebejimas pritapti prie aplinkos tai gera savybe, bet esme yra tampe, kad tai yra laikina, ji neperima tos grupes zmoniu vertybiu, poziurio ir t.t. Ji kaip ir blaskosi tarp tu grupiu, kurios gali buti sudarytos pagal hobi, gyvenamaj vieta, klasiokai-bendradarbiai ir t.t. Ji nori buti su visais, bet tuopaciu yra ne su kuo, todel kad nera testinumo, nes ji nesugeba gilintis iki galo, viskas vyksta pavirsutiniskai ir chaotiskai.

Ubuntu*** beda yra tame, kad ji nesugeba pripazinti klydusi, ji bijo daryti klaidas. Greiciausiai tai itakoja vaiksytes traumos, itariu, pries ja buvo naudojamas psichologinis, galimai net fizinis smurtas. Labai ryskiai isreikstas poreikis buti teisinga, populiaria, matoma. Isvis nepernesa kritikos, kritika jai asocijuojasi su smurtu, todel ji agresyviai reaguoja i ja. Ji greiciausiai uzaugusi aplinkoje, kur jai nebuvo galima pasireiksti, nes dominavo kiti protingesni uz ja seimos nariai, kurie primesddavo jai savo nuomone. Peremusi si modeli, ji isvis nesugeba priimti kitokia nuomone. Kitokios nuomones priemimas jai greiciausiai asocijuojasi su pralaimejimu.

Gyvenime, ji labai komunikalbili, linksma, miela moteriske. Jos vyras greiciausiai dominuoja seimoje, del to ji turi "prisirinkusi" izvalgu pateisinanciu jos toki gyvenima, ji yra patogi zmona.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 19, 21:59)

Ubuntu*** beda yra tame, kad ji nesugeba pripazinti klydusi,

Gyvenime, ji labai komunikalbili, linksma, miela moteriske.

Nu. Siandien vaiku protelio eksperimenta dariau. Su tuo " parasyk, kad as ne paleistuve" biggrin.gif - tada nebesakysiu " nedadutele" biggrin.gif . Prisizvengiau negaliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Vietoj to, kad parasytu bendrai, tipo " moterys, as neteisingai issireiskiau, ne jus paleistuves, alkaskos, narkomanes, as tik galvoju, na savo supratimu taip ismastau, kad tos kur kt vartoja paleistuves, alkaskos, narkomanes".

Oi, kolektyve begciau nuo tokios komunikabilios, smegenis per daug lesa.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 20:24)
Nebuk Menkaverte. Einam saziningai. As neiskosiu ir nekelsiu cia tau, mano atmintis tikrai gera. Ir tavo turbut. Mes jau apsikapojom toj temoj dar pries tavo pabilsnojima mirusiu jos vaiku Rivjerai. Aisku pradzia buvo ten ta, kad nupususiai Vaizgantei labai jau nepatiko, kad atejus i ta tema ( 2 - a, 1- oj esu buvus senai) susiavejau Moontes pistaus. O kadangi abi kalesi, tai aisku, Vaizgantei sitas baisiai nepatiko.  Tai ta tema susiko grynai jinai.
Kuom kalta? Buk sazininga pati su savim dabar.

Nes tu nepriėmei kitokios nuomonės. Kodėl taip elgeisi? Juk tema ne krikščionims, jie turi kitą temą. Buvai pakviesta kaip normali, adekvati narė, bet pasielgei neadekvačiai ir nenormaliai. Jei neįdomu buvo, manei, kad briedas, ko neišėjai?
Atsakyti
Nevarykit jus ant Uburtu, senos kliunkos jūs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 19, 21:59)
Jos vyras greiciausiai dominuoja seimoje, del to ji turi "prisirinkusi" izvalgu pateisinanciu jos toki gyvenima, ji yra patogi zmona.

Jo's vyras nuo jos nebega ir durimis netranko.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 22:40)
Nes tu nepriėmei kitokios nuomonės. Kodėl taip elgeisi? Juk tema ne krikščionims, jie turi kitą temą. Buvai pakviesta kaip normali, adekvati narė, bet pasielgei neadekvačiai ir nenormaliai. Jei neįdomu buvo, manei, kad briedas, ko neišėjai?

Todel, kad Dievas yra vienas. Va pas tave daug dievu, kurie paklusta Vienam. Tai kam melstis zemesniems? As gi klausiau toj temoj, Vaizgante savo trigrasi ikiso, o tu nei bee nei meee tongue.gif .
Tu gali sakyti, kad mane pakvietei, bet as pirmoj temoj be taves esu buvusi.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 22:47)
Nevarykit jus ant Uburtu,   senos kliunkos jūs  biggrin.gif
Papildyta:

Jo's vyras nuo jos nebega ir durimis netranko.

Kaip nebega? Bego is Sani - Ubuntu is namu i barus su draugais. O baruose nieko gero vedusiems vyrams( nu gal ir gero?) - visokiu senmergiu, pupyciu medziojanciu. Bet Ubuntu rase, kad kiek ji zino, tai jos vyras jai istikimas. Gal. Galbut tikrai dar yra normaliu vyru.

Burbiackine, ziuriu irgi nuo klausimu issisukineji, tipo nematai? bigsmile.gif Tai kiek tau metu? Tai , tokiai nesenai kliunkei? Tris kartus istekejus, dabartinis vyras jaunesnis, sunui 16. Juk nuo jo vaikas? Tai koks tavo amzius, jaunikle? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 spalio 2017 - 22:00
QUOTE(given444 @ 2017 10 19, 13:00)
Nesuprantu, Moonte, kodėl tu manai, kad aš pasiduodu emocijoms,
Pažiūrėk kaip bendrauja ŽKB...frazes išrašiau. šių moterų emocijas nurašai choleriškumui? įdomu.

Man rodos tu pati išsiduodi, kad tau skaudi ta valgymo tema, ir nori, kad aš išvis užsičiaupčiau. nes nors nevadinu visų iš eilė debilikėm ir klounėmis sudegusio teatro, bet laikausi "savo prekės". graudu,  biggrin.gif
Ttuomet analogiškai - kokios prekės įsikibę laikotės jūs?
tos pačios - kad kvestionuoti negalima, kad aklai riekia sekti protėvių pėdomis - anie skerdė ir žudė, tai ir mes, anie katę rišo, tai ir mes (čia toji budistų vienuolyno istorija)..
keista, kad išvis žmonija dar išsivystė...kažkada gi protėviai vaikus/moteris užmėtydavo, betgi kažkas ėmė kelti klausimus, ir moterų žudynės aprimo.
gal kažkada taip atsitiks su gyvūnais...
Utopia?

O as nesuprantu, kam tu aplamai uzsiemei tu fraziu israsu...
Ir kodel tik ZKB ir kitu, tau oponuojanciu.

Na kodel tave visiskai nejaudina nei Montevertes staciokiskumas ribojantis su atviru chamizmu, nei Ubuntu*** rafiinuotas dergimasis, issisukinejimas eili karta ja prigavus kad jos teiginiai netaitinka tiesa.

Tarkim, Ubuntu*** mane nepasiunte nx, ji mane pasiunte "ismokti myleti, nes as rasau...". Rimtai nezinau net kas geriau, atviras pasiuntimas nx, ar tas rafinuotas be keiksmazodziu Ubuntu*** chamizmas.

Kodel tu jai pirsteliu nepabaksnojai?
Man nereikia, kad tu aukletum savo palaikymo komanda, tai butu kvaila. Mes suage zmones.

O dabar, ai tu sieki baksnoti pirsteliu, su sarkazmu komentuodama. Pameni pirma ZKB rekacija? Ji ganetinai mandagia jai budnga nerafinuota foma tave ispejo, jei lesi ir toliau jai smegenys, tau bus atsakyta, maza nepasirodis. Tu toliau ja provokavai ir toliau gavai doze nerafinuotu emociju, kurias tikslingai ir inspiravai? As nezinau ka tu man norejai irodyti, bet si ZKB rekacija buvo prognozuojama. Lygiai taip pat as puikiai zinojau kaip i mano mintis reaguos Monteverte, nes ji isvis nepernesa kada jai priestaraujama, ar glostoma pries kailiuka. Is esmes savo rasliava isprovokavusi Moteverte, as dabar turiu i ja baksnoti porsteliu, ziurek kokia ji...

Given444, tai zaidimas zmoniu emocijom. Klausimas tik tame, kam tai daroma.
Man atrodo, tave tai daryti skatina emocijos. jei butu protaujama, suvoktum tu veiksmu beprasmiskuma. Ir savos rusies kenkima sau, nes nustatai pries save nemaza grupe zmoniu. o kam tau to reikia? TAu tai tikrai nepades skleisti savo minti, nes tu zmoniu jauciamas negatyvas tavo atzvilgiu, slopins domejimasi tavo tiesom.
Gerai kad parasei jog tau atrodo. Man visiskai netrukdo tavo tiesos, visiskai. GAli kalbeti kiek nori. Man tik gaila, kad tai ka tu darai yra beprasmika, del to kad tu pasirinkai netinkama forma. Viskas. Man zymiai butu idomiau stebeti, kaip tu efektyviai pardavinetum savo preke. Maza to, skaitydama tavo ir kitu zmoniu polemika, neabejoju kad as surasciau ir mane domimus niuansus.

O dabar, zaidimas i vienus vartus. TAriamos kaltes primetimas, siaubai baubai apie mesa ir oponuojancios puses desninga reakcija nejauciamos kaltes kratimasis, ir tavo pacios pateiktuose nuorodose rasti kontrargumentai, paneigiantys tavo argumentus. Viskas.

O kada ir tai nesuveikia, tada tu atsimini moralini aspekta, gyvunu gyvybes svarba.
OK, bet velgi, nera testinumo. Nes tau svarbu tik mesos valgymas, ir visai kaip ir nuvertini kad ta pati ZKB rupinasi valkataujanciai gyvunais, atlieka prevencija.

Is esmes, kuo skiriesi tu nevalganti mesos ir ZKB ja valganti... Jei vertinsime is moralines puses. Jus abi stengiates del gyvunu geroves. Tu skatini nevalgyti mesos, taip sumazinus mesos vartojima, ir t.t. ZKB saikingai valgydama mesa ir gelbedama realius gyvunus, kurie ismesti i gatve.

Apie visus, negaliu pasakyti. Tik apie save, as neparduodu jokios prekes. As neturiu tikslo nieko aukleti ir perkalbineti, todel nieko nesiulau. gerai apgalvojus, jei tave erzina ka as rasau, nerandi tame racijos grudo, o tik bandyma tave uzciaupti, as galiu nerasyti.

Siuo gi metu, as kratausi nuo tavo bandymu primesti diskusijos dalyviams, tame tarpe ir man, tariama kalte kurios as nejauciu. Viskas. Beje poto kai pradejau maitintis pagal man specialiai parinkta mitybbos plana as du metus nevartoju JOKIU PAPILDU. Pagal testa mano biologinis amzius 15 metais mazesnis. Pripazink tai tikrai puikus rezultas, zinant kad as pernesiau chemoterapija.

Utopija. Jei as galeciau rinktis, pasirinkciau maitinimasi saules energija, si mintis man patiko, tada tikrai nezudyciau nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 spalio 2017 - 22:09

Nevarykit jus ant Uburtu, senos kliunkos jūs biggrin.gif

Pati tu sena  :D 

Atsakyti