QUOTE(GAPO @ 2009 08 03, 20:12)
Aha, rožės draugauja su levandom (o jos šiek tiek alpinis augalas). Be to yra alpinariumo neišdarkančių žemų besidriekiančių rožių.
Palikčiau vietos ir žemaūgiams svogūniniams, nes kaip gražu, kai prie įėjimo anksti pavasarį prie žemo visžalio besidriekiančio krūmelio ar spalvingo akmens šono pražysta kaufmano tulpės, krokai ar narcizai, kai kitur tik pilki žemės plotai. Juo labiau, kad ir rožių krūmai prie alpinariumo leidžia ir verčia išeiti iš tam tikrų ribų.
P.s.Dar prie rožių man gražu buksmedžiai.
Palikčiau vietos ir žemaūgiams svogūniniams, nes kaip gražu, kai prie įėjimo anksti pavasarį prie žemo visžalio besidriekiančio krūmelio ar spalvingo akmens šono pražysta kaufmano tulpės, krokai ar narcizai, kai kitur tik pilki žemės plotai. Juo labiau, kad ir rožių krūmai prie alpinariumo leidžia ir verčia išeiti iš tam tikrų ribų.
P.s.Dar prie rožių man gražu buksmedžiai.
Ir man ko tai kilo mintis apie levandas ir buksmedį.
O žemaūgiai svogūniniai tai čia kas?

QUOTE(Oli_vija @ 2009 08 04, 10:48)
3kv.m, kuriuose jau auga keli rožių krūmai, tikrai nedidelis plotelis. ..
Žinau, kad mažas plotas. Bet man ir to užteks kaip pirmam savo darbui.

zebenkstiejka gražu.

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 08 04, 13:38)
L'automne
o tu nenori daryti vietoj alpinariumo pakeltos lysves be akmenu su visais cia paminetais augaliokais. lavandos labai graziai svyra per borteli, kai issiplecia krumas.
o tu nenori daryti vietoj alpinariumo pakeltos lysves be akmenu su visais cia paminetais augaliokais. lavandos labai graziai svyra per borteli, kai issiplecia krumas.
Tai, kad dėl tam tikrų priežasčių man reikia tame plote sudėti akmenis. Vis dėlto tas plotas yra po langu. O kartais langą reikia pavalyti, tai reikia ant kažko atsistoti. Tam ir noriu sudėti akmenis.
Aišku, kad mano tokie norai gali pasirodyti keisti kam nors, bet ką padarysi...
QUOTE(GAPO @ 2009 08 04, 20:07)
L'automne, dar sodo idėjų žurnale "Alpinariumai" mačiau vieną mini alpinariumo idėją kartu su rožytėm, šilokais,našlaitėm ir petunijom(na paskutiniosioji man ne prie ko).
Kur tą žurnalą galima įsigyti?