labai dėkoju visiems, kurie gražiai parašė apie mano alpinariumą su dolomito plokštėmis. jame yra įdėta apie 100 augaliukų, esu daug jų išdalijusi draugėm, kas tik paprašo..esu pati net nulėkus į Šiaulių botanikos soda...ten nusipirkau augaliukų, pasirodo ten jau galima nusipirkti...
Mulčias tikrai labai gražus būna kokius du metus..Aš pirmus metus net nuėmiau ir įnešiau į vidų, gerai padžiovinus..bet tai terlionė..dar būtinai po mulčiu ir akmenimis turi būti plėvelė, kalbu apie takelį, nes tikrai ir per mulčią "kalasi" žolė. dabar jau padėsiu takelyje juodą plėvelę, paskui dolomito akmenis, paskui tiesiog mulčią. jau nesigundau link marmuro skaldos...pažiūrėjau --ji labai brangu..Plius pas mane čia tik sodas..negyvenam mes...Tik laisvalaikiui praleisti.
Mielai pasidalinčiau mintimis ir augaliukais su kokia Šiauliete..jei jai būtų noras..
dabar peržiūrėjau aukščiau ruošiamus alpinariumus, aš pamenu dėjau kažkokį laužą, kad būtų aukščiau,...paskui skalda...ir tik paskui akmenis ir juodžemį..gal dabar kitaip daro..nes plėvelės aš nedėjau..bet pastebėjau, kad jau deda visi..bet pas mane gerai auga gėlės...
matyt aš daug ko nežinau..

na bet..visoms, kas kuria grožį..linkiu gerų idėjų..ir akimirkų žvelgiant į tai kas padaryta..