Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(meduliukas @ 2010 05 06, 12:53)
Yra naturaliuzemesspalvumulco ax.gif AsnusipirkauSenukuose juodo, tokiopilksvo, kaipkad butu nuovandensirsaulespriejurospatamsejes medis,jis atrodo naturaliai, beveiknekeiciaspalvo.

blink.gif as nemoku jusu posto perskaityti blink.gif blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 05 06, 10:59)
Sveikos, gall galetu man kuri padeti ir pasakytu kur tokiu akmenu gauti
http://public.fotki....ct4546-jpg.html
Kiek suprantu dolomitas, bet jis toks paplokščias kokio man ir reikia smile.gif

tai cia mano sodas..bet as noriu ta mulcia pakeisti kazkuo tai..kitu..maciau internete yra skalda marmurine..bet kaina..sad.gif(O cia sodas:))
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2010 05 06, 12:53)
Yra naturaliuzemesspalvumulco ax.gif AsnusipirkauSenukuose juodo, tokiopilksvo, kaipkad butu nuovandensirsaulespriejurospatamsejes medis,jis atrodo naturaliai, beveiknekeiciaspalvo.

va va..gal tada mulciu kitokios spalvos ir pakeisti.tiesiog kaip sako natūralių skiedrų...smile.gif)JUokauju...zinau..cia juk spalva kaip medzio zieves...maciau pas mus salia Bauhof yra..gal taip ir teks daryti..nes akmenukai ir dolomitas, matyt visai netinka:)))
Atsakyti
QUOTE(BaTika @ 2010 05 06, 16:32)
tai cia mano sodas..bet as noriu ta mulcia pakeisti kazkuo tai..kitu.

o man ir taip gražu thumbup.gif O kodėl nori pakeisti?
Atsakyti
nataliaX aciu uz nuoroda, labai jau jie visko gero turi, tik gaila, kad Vilnius, mna i Kauna reiktų. Labai ačiū.

Gal kas Kaune žinotų ka nors būtų arčiau.
Atsakyti
QUOTE(BaTika @ 2010 05 06, 15:32)
tai cia mano sodas..bet as noriu ta mulcia pakeisti kazkuo tai..kitu..maciau internete yra skalda marmurine..bet kaina..sad.gif(O cia sodas:))

bigsmile.gif Dideliausi komplimentai Jums...labai gražu smile.gif
... ax.gif o tas ryškus raudonas mulčas-gražu,bet manau,kad greitai turėtų atsibosti,nors jis man patinka,pati 1 maišą turiu nusipirkusi,kažkiek jo dėsiu,bet kuo daugiau dairausi po netą-tuo labiau pradedu mąstyti apie natūralesnes spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 07 gegužės 2010 - 09:51
[quote=BaTika,2010 05 06, 16:32]
Papildyta:

super grazu thumbup.gif thumbup.gif su tokiu groziu man ner ko ir ligintis,bet parodysiu ka is tos kruvos padariau,bet cia tik pradzia,dar cia ne viskas smile.gif
pradinis vaizdelis priminimui smile.gif
user posted image

dabar,na aisku nedabaigtas,vis laiko nerandu,arba orai bjaurus kapstitis lauke smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=zwezda0702,2010 05 07, 12:41]
[quote=BaTika,2010 05 06, 16:32]
Papildyta:

super grazu thumbup.gif thumbup.gif su tokiu groziu man ner ko ir ligintis,bet parodysiu ka is tos kruvos padariau,bet cia tik pradzia,dar cia ne viskas smile.gif
pradinis vaizdelis priminimui smile.gif
user posted image

dabar,na aisku nedabaigtas,vis laiko nerandu,arba orai bjaurus kapstitis lauke smile.gif
user posted image
user posted image
[/quote]
panasu kad bus grazu, o ka pilsite tarp akmenu ant pleveles? ir ka sodinsi?
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 07, 12:50)
panasu kad bus grazu, o ka pilsite tarp akmenu ant pleveles? ir ka sodinsi?

na kolkas man jokio grozio,gal kai geles prazys,dar sodinsiu ten visko,o cia su plevele,tai toki tvenkinuka zadu padaryt,ir imest plastmasyniu leliju ir antyciu biggrin.gif
Atsakyti
Tas viršutinis akmuo nenatūraliai guli. Akmens ant akmens geriau nedėt man atrodo. Gamtoje taip nebūna.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 05 07, 13:08)
Tas viršutinis akmuo nenatūraliai guli. Akmens ant akmens geriau nedėt man atrodo. Gamtoje taip nebūna.

aciu uzpataryma,bandysiu pakaitaliot smile.gif
Atsakyti
labai dėkoju visiems, kurie gražiai parašė apie mano alpinariumą su dolomito plokštėmis. jame yra įdėta apie 100 augaliukų, esu daug jų išdalijusi draugėm, kas tik paprašo..esu pati net nulėkus į Šiaulių botanikos soda...ten nusipirkau augaliukų, pasirodo ten jau galima nusipirkti...
Mulčias tikrai labai gražus būna kokius du metus..Aš pirmus metus net nuėmiau ir įnešiau į vidų, gerai padžiovinus..bet tai terlionė..dar būtinai po mulčiu ir akmenimis turi būti plėvelė, kalbu apie takelį, nes tikrai ir per mulčią "kalasi" žolė. dabar jau padėsiu takelyje juodą plėvelę, paskui dolomito akmenis, paskui tiesiog mulčią. jau nesigundau link marmuro skaldos...pažiūrėjau --ji labai brangu..Plius pas mane čia tik sodas..negyvenam mes...Tik laisvalaikiui praleisti.
Mielai pasidalinčiau mintimis ir augaliukais su kokia Šiauliete..jei jai būtų noras..
dabar peržiūrėjau aukščiau ruošiamus alpinariumus, aš pamenu dėjau kažkokį laužą, kad būtų aukščiau,...paskui skalda...ir tik paskui akmenis ir juodžemį..gal dabar kitaip daro..nes plėvelės aš nedėjau..bet pastebėjau, kad jau deda visi..bet pas mane gerai auga gėlės...
matyt aš daug ko nežinau..sad.gif
na bet..visoms, kas kuria grožį..linkiu gerų idėjų..ir akimirkų žvelgiant į tai kas padaryta..smile.gif

Atsakyti
o cia MANO PERNYKŠTIS KŪRINYS (fotkinta pernai, augaliukai visi pirmamečiai)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti