QUOTE(mazge1979 @ 2010 05 03, 15:58)
galima prie pavėsinės įėjimo padaryt gėlynėlį ar prie šono. manau nebūtina gėlių plantacijos, kad būtų gražu
na man kiemas be gėlių negražus, čia tik mano nuomonė. o jei ne paslaptis, tai kokio dydžio kiemas? pas mus visas sklypas 12 arų, yra sodelis, pastatai, gėlynai, pieva, daržas, šiltnamis, bus terasa, planuoju vaikų žaidimo aikštelę.
O PAS MANE VISO tik 5.8 aro, bet telpa namas pavesine,darzas. veja, vaikiskas namelis, dvejos supynes, gelynas, alpinariumas, siltnamis
net pati issigandau kiek visko telpa
bet suniukui vietos nera
http://picasaweb.goo...053112751278866
stai cia matosi alp. pradzia , vaiku namelis ir tvora , sklypo pabaiga
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 03, 12:09)
o as zadejau imest savo foto,bet nieko beveik nepasidariau,kaip isvaiavau penktad,tai tik vakar gryzom,siand eisiu toliau burt,jei mazoji leis padirbet,tai vakare imesiu foto
lauksim, o as kaz kaip nerimauju del geliu, jau nebezinau kaip sodinti
Papildyta:
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 16:09)
nava apie pavesines iejimo ir as jau masciau,bet vaikas su kamuoliu zaidzia tai ali buti daugiau barimo

bet butu gal ir nieko. o pas mus viso su namu 6 a. tai zemeles nedaug. o dar kaip senas namas tai per viduri sklypo duju vamzdis eina, kokiame 2,5 m. aukscio. senas sandlys. o ir kaimynu pasiures prie pat musu tvoros nepuosia . nu zodziu prirasiau as cia
o tuos kaimynus su vijoklinem gelytem paslepti nesigaus, jei daug ir tankiau pasodinti, prie geliu ir akmenukams vietos atsirastu.
Papildyta:
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 16:23)
man lb patinka tokie kaip loveliai sumuryti is pytu, tik deja pati dar murit neismokau

o vyra i geliu reikalus itarukti sunkoka. taigi, na kaska gal sumastysim
oi as vyra ikalbinau man medini loveli padaryti,

padare, pasodinau gelyciu, idesiu kai zydes, dabar toks tuscias