Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(Dovis @ 2010 05 16, 17:14)
O cia kaip biggrin.gif  ax.gif Padovanot, keistis ar parduot noretum  smile.gif Man kaip besikurianciai visko reikia  doh.gif

ax.gif ania? turiu sio bei to..... jau pasidaugino per kokius 3 metus.... jei yra noro..... ax.gif galima ir pasidalinti.... ax.gif
Atsakyti
Yra yra to noro biggrin.gif Galima i AZ kokius kontaktus ir pasidalinimo salygas biggrin.gif
Atsakyti
pabandziau ir as kazka susikurti
Atsakyti
QUOTE(Teraooo @ 2010 05 17, 22:17)
pabandziau ir as kazka susikurti

tai prasom parodyti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif varciau varciau as siuos puslapius, ziurejau ir ziurejau ir praeita savaitgali sumeistravau koki tai alpinariuma biggrin.gif pirma karta, jusu deka 4u.gif siandien nufotografavau jusu teismui, bet nemoku nuotraukos ikelt doh.gif gal kas galetu padeti?
Atsakyti
jau vyras man padejo susikelt nuotraukas ax.gif laukiu komentaru blush2.gif
http://public.fotki....ule/alpinarium/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mokule: 18 gegužės 2010 - 14:45
QUOTE(Mokule @ 2010 05 18, 16:44)
jau vyras man padejo susikelt nuotraukas ax.gif  laukiu komentaru blush2.gif
http://public.fotki....ule/alpinarium/

labai gerai yra tai, kad augalai susodinti gan dideliais atstumais.... siulyciau i tarpus prideti didesniu akmenu arba mulco. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2010 05 18, 16:00)
labai gerai yra tai, kad augalai susodinti gan dideliais atstumais.... siulyciau i tarpus prideti didesniu akmenu arba mulco. 4u.gif

su didesniais akmenukais deficitas, turiu tik mazesniu, bet bijau perkraut g.gif o del mulcio irgi galvoju, bet dekoratyvaus neipirksiu, o naturalus, nezinau, ar graziai atrodys doh.gif
Atsakyti
o man atrodo kad didesni akmenys padarytu solidesni vaizda, nes dabar akmenukai kaip karoliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 18, 19:05)
o man atrodo kad didesni akmenys padarytu solidesni vaizda, nes dabar akmenukai kaip karoliukai biggrin.gif

nesigincysiu, jusu tiesa 4u.gif varysiu savaitgali i miska akmenu ieskot, bent du radus blush2.gif aciu, uz pastabas, jos man labai vertingos thumbup.gif
Atsakyti
po kurio laiko kaži ar tik nenuimsi tų aplinkui sudėtų akmenukų ,nes labai nepatogu raustyt žoles iš jų tarpų mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane nelabai tos žolės lindo tarp apvestų akmenų grandinės. aš truputį atkirsdvau vejos nuo jų, palikdavau tarpuką žemių, tai ravėt beveik nereikia.
Atsakyti