Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(eirian @ 2010 05 26, 12:05)
user posted image

(kazkodel isikelia mazo dydzio foto sad.gif , nors kartais isikelia normalaus dydzio...)

http://public.fotki.com/eirian/geles/

labai graazu, kiek laiko kurei visa sita grozi?

deja, sulfiniju, niekada neauginciau, nes laikinas grozis
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 05 26, 14:31)

jei kalbant apie si alpinariuma foto - 3 m. (pirmais metais dar neturejau tikslios idejos, tai buvo nemazai daugiameciu geliu, antrais metais - daug ka isroviau ir pradejau kazka kurti, treciais metais - sukuriau...)

del surfiniju, tai as ir nesu ju gerbeja , pernai keleta pasisodinau, nes buvau pasiilgusi...kazkada nuo ju pradejau puosti savo palanges
Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2010 05 26, 16:15)
jei kalbant apie si alpinariuma foto - 3 m. (pirmais metais dar neturejau tikslios idejos, tai buvo nemazai daugiameciu geliu, antrais metais - daug ka isroviau ir pradejau kazka kurti, treciais metais - sukuriau...)

del surfiniju, tai as ir nesu ju gerbeja ,  pernai keleta pasisodinau, nes buvau pasiilgusi...kazkada nuo ju pradejau puosti savo palanges

labai grazu... kaip kataloguose smile.gif ir pakankamsi greitai susitvarket.
svyrancios palergonijos geriausias variantas. sulfinijos, pradeda kraut seklas ir baigiaisi ju grozis, vargau su jom, dabar net i ta puse nebeziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 05 26, 14:31)

paziurejau visas nuotraukas, tikrai atrodo super, taip uzbaigta, skoninga,

o kaip cia mergaite su baltom kelnem susiruose i lauka bigsmile.gif
Atsakyti
aš jau pabaigiau saviškį, vis laistau, vis papildau augaliukai.Visas grožis pasimatys kitąmet...
Atsakyti
o stai ir mano vargas-alpinariumas lotuliukas.gif ..... pasirodom..... tik labai nepeikit.... zinau kad truksta zydinciu geliu jame... ir dar ne visi akmenys sudelioti...... ir nuotraukos padarytos tik tik alpinariuma atlaisvinus nuo pieniu... blush2.gif
Atsakyti
o viršuje ką darysi? gal kokių šliaužiančių truktų. šiaip tai gerai, įdomiai ant tokio kalno atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 01, 23:29)
o viršuje ką darysi? gal kokių šliaužiančių truktų. šiaip tai gerai, įdomiai ant tokio kalno atrodo.

minciu kasmet del to virsaus kyla.... isarti kaip kad kazkada isariau to "kalno"papede ir pasodinti sliauziaunciu augalu.... bet vis pagalvoju kad ir taip nelabai speju sutvarkyt to ka turiu.... o dar plesti.... doh.gif rytoj gal nufotkinsiu, is kitos puses yra dar gabaliukas siek tiek kitokiu augalu.....
Atsakyti
viskas su laiku.man žydinčios labai patinka. jei pačiai patinka, gali pamėgint pasodint ir žydinčių, paderint su akmenim, kelmais.
Atsakyti
Man čia trūksta poros labai didelių akmenų, kaip akcento...
Atsakyti
tas grozis kuriamas daug metu, tai kad viskas ateityje ,,,bus grazu, as siemet susdinau ka buvau sugalvojus, o dabar supratau kad rudeni sodinsiu kitus augalus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 04 04, 12:15)
jeigu apie aplinka, tai labai grazu, paprasta, man as meniskai didziausia ispudi daro seni misko medziai, ne siaip obelys ir kriauses  mirksiukas.gif

cia tik mano asmenine alpinariumo vizija: negrazu, kai is alpinariumo padaro geliu darzeli ant kalnelio  doh.gif man noretusi kuo naturalaus vaizdelio: keli spygliuociai, keli kiliminius uztiesalus suformave geliu ar samanu variantai, akmenys ligi puses ar giliau sukasti i zeme ir pan.    wub.gif  wub.gif  bet, kad darau darau pas save ir taip sunku  doh.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2010 06 05, 15:18)
Man čia trūksta poros labai didelių akmenų, kaip akcento...

tikrai truksta keleta didesniu akmenu, juos siek tiek reiketu įkasti, kad atrodytų naturaliau. Plius daugiau gėlyciu ir thumbup.gif
Atsakyti