QUOTE(Dinadi @ 2008 05 12, 15:19)
Gal galit patarti ant kokio pagrindo delioti akmenis, kad jie i zeme per laika visai nesulystu ir, kad vanduo nepaplautu. Pas mane toks nedidelis slaitelis, kur noreciau koki tai alpiunariuma komponuoti, tik nezinau kas gausis, pagrindas to slaito, molis tarpais smelis...

gal reikia kokia plevele kloti kaip mulciavimui po tais akmenimis?
laba, neisivaizduoju tavo slaitelio, bet kai pati dariausi alpinariuma prisiskaiciau, kad pati kalneli formuoti reikia is statybiniu nepuvanciu atlieku, vadinamo gruzo.,.ant virsaus uzpilli tam tikra sluoksni zemes, tada ir dernazas gaunas ir akmenys nesuseda per daug..tikriaussiai ir pas tve kazka panasas daryti reiketu..nes jegu ten molis tai ir augalams alpinariuminiams nelabai patiks..
Papildyta:
QUOTE(žaislas @ 2008 05 13, 11:14)
Labutis, labai atsiprašau jei ne čia parašiau, turiu klausimėlį ir noriu patarimo - ar šios merginos visos gyvena nuosavuose namuose? ir taip gražiai aplinką tvarkosi, o gal yra kas tvarko ir prie daugiabučių namų?
Turiu problemą, gyvenu daugiabučio namo pirmame aukšte, po langais pasidariau na gal ir galiu pavadinti gėlynelį, tai viena kaimynė iš kitos laiptinės eina į rūsį ir išrauna mano gėles, nes jai praėjimui trukdo, o apeiti takeliu aplinkui - sunku. Patarkite ką daryti ?????? Ir taip jau nepirmą kartą.
PADĖKITE!!! PATARKITE!!! O gal kokios daugiabučių namų tvarkos taisyklės yra? gal kas žinote - labai lauksiu patarimų
kaip liudna, kad tokiu senu ziezulu yra kur gelytes rauna...bet tai kaip taip...nzn atsiprasau uz issireiskima, ale karve ta ta kaimynka ir ne kitaip
as tai nuosavavam gyvenu ir nezinau kokios taisykles yra..neteko bute gyventi, bet kiek zinau yra kazkas kaip laiptines bendrija ar kaip ten...na ar tas zmogus vienas atsakingas, kuris ten viska priziuri..kaip komendantas..na, atsiprasau, nzn kaip vadinas, bet tu pasidomek,jis turetu daugiau zinoti , gal ta kaimyne-karve apskusti galima...ale vistiek nemalonu..
o kitas dalykas, jeigu turi balkona, tai gali pasidaryti, kaip viena mano pazistama, ji gyvena bute ir visa balkona papuose surfinijom-petunijom-ir visokiom kitokiom gelem ir kaip tokiom salygom tai labai jaukiai atrodo