Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

[quote=ryto_rasa,2008 05 17, 08:12]
laba, neisivaizduoju tavo slaitelio, bet kai pati dariausi alpinariuma prisiskaiciau, kad pati kalneli formuoti reikia is statybiniu nepuvanciu atlieku, vadinamo gruzo.,.ant virsaus uzpilli tam tikra sluoksni zemes, tada ir dernazas gaunas ir akmenys nesuseda per daug..tikriaussiai ir pas tve kazka panasas daryti reiketu..nes jegu ten molis tai ir augalams alpinariuminiams nelabai patiks.. g.gif

Ot ir as taip pagalvojau po laiko doh.gif kruvas gruzo po statybu isvezinejom, galejau juk be vargo i savo slaiteli uzkasti, dabar gausiu eit kaimynu prasyt, gal pas juos kokiu plytgaliu liko blink.gif O gal zinai kiek cm to gruzo reik pilti? Zvyra pastebejau nuo to slaito labai nuplauna. Zeme turbut galima pagerinti juodzemiu tik tose vietose, kur bus augalai ...
Atsakyti

Ot ir as taip pagalvojau po laiko doh.gif kruvas gruzo po statybu isvezinejom, galejau juk be vargo i savo slaiteli uzkasti, dabar gausiu eit kaimynu prasyt, gal pas juos kokiu plytgaliu liko blink.gif O gal zinai kiek cm to gruzo reik pilti? Zvyra pastebejau nuo to slaito labai nuplauna. Zeme turbut galima pagerinti juodzemiu tik tose vietose, kur bus augalai ...
[/quote]

biggrin.gif su gruzu ir mums ta pati problema buvo..:-) nzn kiek tau jo deti, matai as kalneli lygioj vietoj dariau, tai visa ji ir formamvau is gruzo, netgi iskasusi duobele buvau apie20 cm, kad drenazas geresnis butu..o pas tave slaitas..kita situacija..tau trbt reiketu akmenim kokiais didesniais tokias lyg uztvankeles padaryti, ten gruzo..tada geresnes zemes..tada ir neslinks zeme, nes akmenys sulaikys.. ir atrodys graziai..
o as zeme pirktine pyliau, bet tik ten kur augalai, kitur paprasta darzo zeme
smile.gif
Atsakyti
Merginos, pukučiai aciuks.gif ir ryto rasaaciuks.gif AČIŪ AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif už dėmesį ir patarimus smile.gif
Įvyko stebuklas clap.gif clap.gif , na aš ją nutvėriau raunant thumbup.gif , pasikalbėjome - aš ramiai, o ji - rėkėbash.gif , sakė schmoll.gif - vaikščiojau ir vaikščiosiu, roviau ir rausiu, bet kai pasakiau, kad iškviesiu policiją - gėlytės vietoje bigsmile.gif , gal susigėdo blush2.gif .
Tikriausiai reikėjo išsisakyti ax.gif ir sulaukti JŪSŲ patarimų - dėkoju JUMS friends.gif
(nuotraukas įkelčiau, bet nemoku blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(žaislas @ 2008 05 21, 23:27)
Merginos, pukučiai aciuks.gif ir ryto rasaaciuks.gif  AČIŪ AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif  už dėmesį ir patarimus  smile.gif
Įvyko stebuklas  clap.gif  clap.gif , na aš ją nutvėriau raunant thumbup.gif , pasikalbėjome - aš ramiai, o ji - rėkėbash.gif    , sakė  schmoll.gif - vaikščiojau ir vaikščiosiu, roviau ir rausiu, bet kai pasakiau, kad iškviesiu policiją - gėlytės vietoje  bigsmile.gif , gal susigėdo  blush2.gif .
Tikriausiai reikėjo išsisakyti  ax.gif  ir sulaukti JŪSŲ patarimų - dėkoju JUMS friends.gif
(nuotraukas įkelčiau, bet nemoku  blush2.gif )

thumbup.gif drinks_cheers.gif SAUNUOLE mirksiukas.gif VALIO VALIO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žaislas @ 2008 05 22, 00:27)
Merginos, pukučiai aciuks.gif ir ryto rasaaciuks.gif  AČIŪ AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif  už dėmesį ir patarimus  smile.gif
Įvyko stebuklas  clap.gif  clap.gif , na aš ją nutvėriau raunant thumbup.gif , pasikalbėjome - aš ramiai, o ji - rėkėbash.gif    , sakė  schmoll.gif - vaikščiojau ir vaikščiosiu, roviau ir rausiu, bet kai pasakiau, kad iškviesiu policiją - gėlytės vietoje  bigsmile.gif , gal susigėdo  blush2.gif .
Tikriausiai reikėjo išsisakyti  ax.gif  ir sulaukti JŪSŲ patarimų - dėkoju JUMS friends.gif
(nuotraukas įkelčiau, bet nemoku  blush2.gif )

Nu kaip fainai thumbup.gif : gerai kad padėjo. Nuotraukas atsiusk i elektroninį pamėginsim įkelti bendrom jėgom mirksiukas.gif pukuits@gmail.com
Atsakyti
cia musu vienas is alpinariumu smile.gif smile.gif smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 26, 15:07)
cia musu vienas is alpinariumu  smile.gif  smile.gif  smile.gif

user posted image

kaip idomiai ...labai grazu, pas mane kai laki vaizduote, tai man tie du sviesus krumeliai kaip akytes atrodo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 26, 16:07)
cia musu vienas is alpinariumu  smile.gif  smile.gif  smile.gif

user posted image

Labai kuklus bet gražus thumbup.gif . Parodyk tikrąjį grožį kuris tavo kieme prie prūdo. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
kitas alpinariumas smile.gif

user posted image

tik augalai dar buvo kai fotografavau nesuzaliave.padarysiu naujesne nuotrauka tada vel idesiu smile.gif

Atsakyti
stai ir prie ,,tvenkinuko'' musu gelynelis smile.gif smile.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

cia is,, tvenkinuko" kito galo. ratas virs vandens zuvytes nersia siandien nestuke.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 27 gegužės 2008 - 11:01
mergaites turiu klausimeli, o is kur jus akmenu gaunat? ax.gif doh.gif vazinejat ir rankiojat is lietuvos pakampiu? as dabar bandau sumislyt is kur cia ju prisitempus , labai noreciau dolomitiniu? gal zinot kokiu karjeru ar seip kur aplink kauna netoliese kad ir 50 km atstumu? o jei netu tai kad ir paprastu akmenuku? nenoriu daug kur duotis, gerai butu nulekt i vieta, kur ju daug, nes maniskis ir seip labai nepatenkintas sia mintim doh.gif biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 27, 12:59)
stai  ir prie ,,tvenkinuko'' musu gelynelis  smile.gif  smile.gif  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

cia is,, tvenkinuko" kito  galo. ratas virs vandens zuvytes nersia siandien nestuke.gif
user posted image

Na va kokios grožybės parodyk visiem kokių grožybių prikūrei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti