Mano beveik ta pati situacija,prisipirkau gėlių,o alpinariumo savo dar nepasidarėm
.Nu,ką padarysi,kai mes tokios nekantrios
.Aš irgi vargau vargau su tom gėlytėm vazonėliuose,laisčiau laisčiau,bet žiūriu,kad blogai gaunasi,nes nėra to laiko visada jas paliet,tai ir susodinau jas visas į žemes.Kol bus baigtas tas vadinamas alpinariumas
.
QUOTE(nikitaL @ 2008 06 07, 10:44)
Mano beveik ta pati situacija,prisipirkau gėlių,o alpinariumo savo dar nepasidarėm
.Nu,ką padarysi,kai mes tokios nekantrios
.Aš irgi vargau vargau su tom gėlytėm vazonėliuose,laisčiau laisčiau,bet žiūriu,kad blogai gaunasi,nes nėra to laiko visada jas paliet,tai ir susodinau jas visas į žemes.Kol bus baigtas tas vadinamas alpinariumas
.
Tai ir aš pradėjau kaišiot i žemę nes labai jau tie augaliukai vazonuose vargsta tai man jų pagailo
QUOTE(lapesnapee @ 2008 06 06, 00:41)
galiu pasakyt kaunietem, kad zatysiuose sociai galima prisirinkti
Lapesnapee, o tai ką taip ir leidžia rinkti?
QUOTE(GAPO @ 2008 06 12, 10:25)
Aha kažkaip keista kad taip imtu ir dalintu
QUOTE(nikitaL @ 2008 06 07, 08:44)
Mano beveik ta pati situacija,prisipirkau gėlių...
O kokias gėles, jų rūšis perkate alpinariumui? Ir pagal ką rinkotės? Ar renkatės vien tik saulėtą vietą mėgstančias, ar ir pavėsį, humusingoje žemėje ar priemolyje, priesmėlyje augančius augalus?
QUOTE(GAPO @ 2008 06 17, 20:40)
O kokias gėles, jų rūšis perkate alpinariumui? Ir pagal ką rinkotės? Ar renkatės vien tik saulėtą vietą mėgstančias, ar ir pavėsį, humusingoje žemėje ar priemolyje, priesmėlyje augančius augalus?
Oi kiek daug klausimų
Juokas juokais, bet matau, kad ir aš kuo daugiau galvoju tuo mano sotumo jausmas gėlyno klausimu dingsta - noriu ir to, ir ano augaliuko, ir rožyno su levandomis ir ramunėlėmis, ir azalijos, ir pievos su baltais dobiliukais ir saulutėmis, ir eilės jurginų, ir svaiginančių savo kvapais tradicinio lietuviško jazmino su akacija, erškėtrožių krūmo po miegamojo langais, ir kas be ko,
QUOTE(GAPO @ 2008 06 19, 10:50)
Juokas juokais, bet matau, kad ir aš kuo daugiau galvoju tuo mano sotumo jausmas gėlyno klausimu dingsta - noriu ir to, ir ano augaliuko, ir rožyno su levandomis ir ramunėlėmis, ir azalijos, ir pievos su baltais dobiliukais ir saulutėmis, ir eilės jurginų, ir svaiginančių savo kvapais tradicinio lietuviško jazmino su akacija, erškėtrožių krūmo po miegamojo langais, ir kas be ko,
Jo ne vien tu turi ta problemą. Tai ir aš po truputėli judu beveik septni metai gyvenu tam name bet pirmais metais laukiausi išvis nieko nedariau kitais metais pusę daržo panaikinau dabar ten pieva nereikalingas obelis išrovėm ai atrodo daug padarėm bet dar iki mano norimo rezultato tiek metų reiks laukt ne gal truputi mažiau. Keičiasi požiūris pradedi augaliukus grup[uoti atrodo buvo gražu dabar jau kitos muntis kirba viską perdaryt
Rodysiuos, rodysiuos
. Pas mane truputį kitokia situacija, pas mus dar nieko nėra, apart lentas, sublokuotą malkinę, žvyro smėlio krūvą, šiaip žemių kalną (gerai būtų jį patraukt alpinariumui
truputį į kitą vietą, bet nežinia, kaip čia bus
). Gerai, kad dar maniškiui alpinariumai, visokie akmenys ir spygliuočiai irgi patinka. Tai dėl to esu laaabai patenkinta
. O augalai kuriuos turiu dabar tai arba darže, arba pakampėse ar vazonuose auga
. Reikia man irgi savo esamus augaliukus suskaitliuoti ir įamžinti.
P.s.Jau visterijos žiedų grožis
Atsiplasau už off topic'ą.
P.s.Jau visterijos žiedų grožis
Atsiplasau už off topic'ą.
QUOTE(GAPO @ 2008 06 19, 15:51)
Tai kur ta visterija rodyk rodyk roodyk
Ne pas mane
, pas pačia albume ir mačiau.
neparašiau iškart.
Papildyta:
Ne pas mane
, pas pačia albume ir mačiau.