QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 14, 11:12)
<p>Sveikos ;) </p><p>Pas mane kazkokia anomalija, OT visai neryskeja, nors ryt-poryt jau OV turetu but (tai OT turi jau but ryskus)... </p><p>Del KB, tai tik pradejus planuot jos kazkur dingo, irgi anomalija :-D iki tolei semt buvo galima, o db sausra visa laika...</p>
Gal da uzryskes.pas mane sestadieni ryte buvo toks kaip seselis da, sekmadieni ryte jau gan ryskus, vakare jau pilnai teigiams, siandien ryte da pilnai teigiamas, gryzus pasizesiu del idomumo speju jau bus blankokas.
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2017 08 14, 11:26)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Jefimija" data-cid="71757455" data-time="1502706299"><div><p>Aš gėriau šalavijų arbatą, tai man tikrai padėdavo su gleivėmis. Reikės pabandyti ir nakvišas. Nors baisiai nenoriu kapsulių, geriau arbatą gersiu. Jau ir taip kasdien suryju 4 papildų tabletes. </p></div></blockquote><p>Ka geri ? As pradejau pregnacare conception, siandien jau sedziu su graziais spuogais pasmakrej, ui

</p>
As ir nusipirkau ju, antra savaite geriu. Kazkaip susigundziau akcija pamacius ir plius da vit D geriu papildomai, nes pas mus Airijoj saules nera, tai pastovus jo trukumas