Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ka geri ? As pradejau pregnacare conception, siandien jau sedziu su graziais spuogais pasmakrej, ui  :cray:​ 

Probiotikų dvi kapsules, vitamino D ir multivitaminus nėščioms. Anksčiau dar ir žuvų taukus gerdavau, bet pabaigiau, truputį pertrauką darau. 

Jeigu beria, vadinasi alergizuoja, gal paieškok kitų? 

Atsakyti

Probiotikų dvi kapsules, vitamino D ir multivitaminus nėščioms. Anksčiau dar ir žuvų taukus gerdavau, bet pabaigiau, truputį pertrauką darau. 

Jeigu beria, vadinasi alergizuoja, gal paieškok kitų? 

Mane nuo beveik visu beria kur B grupes vitaminu daugiau yra, net nuo paprasto folio mane beria.  Nuo elevit nebere, tai gal juos ir gert toliau  :hmm:​ 

Atsakyti

Mane nuo beveik visu beria kur B grupes vitaminu daugiau yra, net nuo paprasto folio mane beria.  Nuo elevit nebere, tai gal juos ir gert toliau  :hmm:​ 

Tave beria turbūt ne nuo vitaminų, o nuo papildomų medžiagų, kurios dedamos stabilizacijai. Gerk elevit, jeigu neberia :) svarbiausia, kad vitaminuose būtų folio, vitamino D ir vitamino B3. 

Atsakyti

Tave beria turbūt ne nuo vitaminų, o nuo papildomų medžiagų, kurios dedamos stabilizacijai. Gerk elevit, jeigu neberia :) svarbiausia, kad vitaminuose būtų folio, vitamino D ir vitamino B3. 

Tai tada reiks gryzt prie Elevit. Nenoriu spuoguota vaiksciot ... 

Beeeet, elevite nera B3 vitamino  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 14 rugpjūčio 2017 - 12:50

Beeeet, elevite nera B3 vitamino  :hmm:

Turi, nicotinamide :). Tai aktyvus niacino metabolitas. Labai geri vitaminai beje  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 14, 11:12)
<p>Sveikos ;) </p><p>Pas mane kazkokia anomalija, OT visai neryskeja, nors ryt-poryt jau OV turetu but (tai OT turi jau but ryskus)... </p><p>Del KB, tai tik pradejus planuot jos kazkur dingo, irgi anomalija :-D iki tolei semt buvo galima, o db sausra visa laika...</p>

Gal da uzryskes.pas mane sestadieni ryte buvo toks kaip seselis da, sekmadieni ryte jau gan ryskus, vakare jau pilnai teigiams, siandien ryte da pilnai teigiamas, gryzus pasizesiu del idomumo speju jau bus blankokas.
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2017 08 14, 11:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jefimija" data-cid="71757455" data-time="1502706299"><div><p>Aš gėriau šalavijų arbatą, tai man tikrai padėdavo su gleivėmis. Reikės pabandyti ir nakvišas. Nors baisiai nenoriu kapsulių, geriau arbatą gersiu. Jau ir taip kasdien suryju 4 papildų tabletes. </p></div></blockquote><p>Ka geri ? As pradejau pregnacare conception, siandien jau sedziu su graziais spuogais pasmakrej, ui  cray.gif </p>

As ir nusipirkau ju, antra savaite geriu. Kazkaip susigundziau akcija pamacius ir plius da vit D geriu papildomai, nes pas mus Airijoj saules nera, tai pastovus jo trukumas
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 08 14, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="beladona" data-cid="71757423" data-time="1502705188"><div><p>Paskaityk, tas daktaras Ozas net pataria jas gert ypac del vaisingu gleiviu. Bet gert tik nuo mmm iki ov galima, veliau tipo gali spazmuot gimda ir jei pastojai tas yra negerai. Tai nusprendziau pamegint smile.gif</p></div></blockquote><p>Aš gėriau šalavijų arbatą, tai man tikrai padėdavo su gleivėmis. Reikės pabandyti ir nakvišas. Nors baisiai nenoriu kapsulių, geriau arbatą gersiu. Jau ir taip kasdien suryju 4 papildų tabletes. </p>

Kaip geri salaviju arbata, geriau pries pirma nestuma, bet niekaip neatsimenu nei kada nei kiek?
Atsakyti

Kaip geri salaviju arbata, geriau pries pirma nestuma, bet niekaip neatsimenu nei kada nei kiek?

Po puodelį nelabai stiprios arbatos į dieną iki ovuliacijos. Darau arbatą iš arbatos pakeliuose. Man tikrai labai padėdavo. Rekomenduoja skaičiau vos ne čefyro kelis šaukštus per dieną gerti, bet man per daug žaidimo, o ir šlykšti ta arbata, jeigu stipri. Jeigu silpna, tai pasaldinus gert įmanoma  :D​ 

Atsakyti

Brangus tas conceive, ir mum nesuveike  :cray:

Nesi nakvisu aliejaus kapsuliu meginusi gert ? Pas mane po persileidimo sausa, tai dabar pradejau nuo pirmos mmm dienos gert ryte vakare po 1000 mg kapsules, uzsienio forumuose labai giria, vos be kibirais kb semia  :lol: ir siaip puikus dalykas vaisungumui pakelti  :victory2:​   nu paziuresiu gal atsiras kb pas mane. Seniau budavo, kelnaites suslapdavo, bet juk as nakvisas vakarais pastoviai gerdavau, nuo spuogu jos man padedavo  :ax:

:hm: reik ir man gal pagert tu nakvisu? O tai dykuma pasidare... Kazkada vargau su KB perteklium, net su iklotais vaiskciodavau nes kitaip kaip apsisysinus jausdavausi.

Aš gėriau šalavijų arbatą, tai man tikrai padėdavo su gleivėmis. Reikės pabandyti ir nakvišas. Nors baisiai nenoriu kapsulių, geriau arbatą gersiu. Jau ir taip kasdien suryju 4 papildų tabletes. 

Kaip tu ja gali gert? Taigi baisiai slyksti ji! Turiu salaviju, bet net kai gerkle skauda as neprisiverciu gerti...

Atsakyti

Kaip tu ja gali gert? Taigi baisiai slyksti ji! Turiu salaviju, bet net kai gerkle skauda as neprisiverciu gerti...

Nedarau stiprios jos, ir saldinu, tada visai įmanoma :) bet jeigu per stipri, tai tada taip, labai šlykšti ji.

Atsakyti

nesuprantu visiškai, kaip gali nėštumo laiką skaičiuoti nuo pirmos mmm dienos.. Tarkim dabar būtų pirma nėštumo savaitė, nes prasidėjusios mmm, jei pastočiau per šį ciklą. Nu briedas visiškas. Kažkaip nelogiška :) Bent nuo numatomos O dienos būtų skaičiuojamos savaitės.. Pasipiktinau :D 

Atsakyti

nesuprantu visiškai, kaip gali nėštumo laiką skaičiuoti nuo pirmos mmm dienos.. Tarkim dabar būtų pirma nėštumo savaitė, nes prasidėjusios mmm, jei pastočiau per šį ciklą. Nu briedas visiškas. Kažkaip nelogiška :) Bent nuo numatomos O dienos būtų skaičiuojamos savaitės.. Pasipiktinau :D

Jo, taip skaiciuoja, realiai tarkim pasidarai nt 14dpo, pamatai II tai is tikro nescia nu kiek? Max 2 savaites. O pagal skaiciavima jau visas 4 !

Atsakyti