Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Meiles vaikai, man dabar toks daznai ciklas, bet tikiuosi spesiu dar Mariana sukurt kokia :D  

Pagal mane siandien 10 dpo, pagal kalendoriu 8 dpo, tai rytoj kaip ir galeciau nt gadint  :hmm:  pirma nestuma labai anksti nt rode pamenu :D dar net 10 dpo nebuvo :))

Atsakyti

Meiles vaikai, man dabar toks daznai ciklas, bet tikiuosi spesiu dar Mariana sukurt kokia :D  

Pagal mane siandien 10 dpo, pagal kalendoriu 8 dpo, tai rytoj kaip ir galeciau nt gadint  :hmm:  pirma nestuma labai anksti nt rode pamenu :D dar net 10 dpo nebuvo :))

Atsakyti
Kas čia per Marianos ? biggrin.gif

Janima, man 8DPO su sūneliu jau vaiduokliuką metė wub.gif linkiu ir Jums pamatyti !
Atsakyti

Gadink jei negaila 😂 mes tikrai neprieštarausim 😂

Atsakyti

mano mmm visai nusivažiavo - parėjo po 24 d. Viską buvau suorganizavus, kada leistis vaistus ir pan. O dabar sujaukė planus. Net nepamenu ar toks trumpas ciklas kada buvo. Tikiuosi čia nieko blogo
Ryt bandysiu susisiekt su klinika ir sužinot ar startuojam dabar, bus įdomu

Už mmm 🎈 mano ciklai tokie, normalu. Sako, visoms jie pakrinka pradėjus planuotis 😂

Sėkmės su klinika! Gal tikrai startuosit 🤗

Atsakyti

Labas vakarelis merginos.

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 08 15, 22:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71758894" data-time="1502823935"><div><p>mano mmm visai nusivažiavo - parėjo po 24 d. Viską buvau suorganizavus, kada leistis vaistus ir pan. O dabar sujaukė planus. Net nepamenu ar toks trumpas ciklas kada buvo. Tikiuosi čia nieko blogo
Ryt bandysiu susisiekt su klinika ir sužinot ar startuojam dabar, bus įdomu
</p></div></blockquote><p> Už mmm 🎈 mano ciklai tokie, normalu. Sako, visoms jie pakrinka pradėjus planuotis 😂</p><p></p><p>Sėkmės su klinika! Gal tikrai startuosit 🤗</p>

Oj kad jau planavimo stažas beveik 4 metai, visada būdavo apie 30-33 d, čia po P visai susitraukė jau 7tas ciklas, negaliu priprast smile.gif ačiū, tikiuos smile.gif
Atsakyti

Oj kad jau planavimo stažas beveik 4 metai, visada būdavo apie 30-33 d, čia po P visai susitraukė jau 7tas ciklas, negaliu priprast smile.gifačiū, tikiuos smile.gif

Tie P viska sujaukia, pad mane sikart mmm tik 4 dienos tebuvo. Siaip as ne pries, bet keista ir tiek. 

Atsakyti

Dar vienas testas veltui. 

Daugiau nedarysiu niekad kol mm nera  :mad2: 

Atsakyti

Reikejo pagimdzius pirma iskart ir antra planuot  pradet. 

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 08 16, 09:12)
Reikejo pagimdzius pirma iskart ir antra planuot  pradet. 

O kiek Jūsų pirmąjam ? smile.gif baliončikas už baltą NT, bet kol mm nėra, tol viltis gyvena 4u.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Nervina mane OT, tik vos vos ryškėja, tikiuosi ryt kaip šaus teigiamas tai baigsis visi nervai tongue.gifnors pagal kalendorių jau pilna OV ryt turi būti, tai vienaip ar kitaip nusikels ji kažkiek jau unsure.gif

O kokio jautrumo OT?  :) 

Kelinta dabar cd? Manau, kad planuojant čia visoms būna staigmenų, aš esu O turėjusi 21 cd  :oh:  :D  O paskutinį ciklą jau 10 cd buvo teigiamas ot  :D  Ir sugaudyk kad nori tą O  :D​ 

Atsakyti