Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Morka:) @ 2017 08 17, 20:56)
Mano bendradarbe, 3 berniukus turi:) vis mergaites ieskojo:) idomia teorija papasakojo, jei vyro ir moters kraujo rezus skirtingi, tai laimi visad +. Pas ja -, pas vyra + na ir ka 3 berniukai:) 

Bet kaip tuomet paaiškinti kai šeimose po kelių berniukų gimsta mergaitė ar atvirkščiai hmm.gif ax.gif
Atsakyti

Bet kaip tuomet paaiškinti kai šeimose po kelių berniukų gimsta mergaitė ar atvirkščiai hmm.gifax.gif

Tikimybė 50/50 kiekvieną nėštumą ;)

Atsakyti

Mano bendradarbe, 3 berniukus turi:) vis mergaites ieskojo:) idomia teorija papasakojo, jei vyro ir moters kraujo rezus skirtingi, tai laimi visad +. Pas ja -, pas vyra + na ir ka 3 berniukai:) 

Pas mane - o pas vyra + , turim mergaite :)

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 08 17, 13:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ryžiukė" data-cid="71761034" data-time="1502972658"><div><p>O kaip smagu, kad ne viena aš čia su rožine svajone, sėkmės Jums vartotojo įkelta nuotraukanooors, 4ta ar 5ta mergytė būtų dar gražiau brolių būry vartotojo įkelta nuotrauka
MB nori dviejų vaikų, jei antras berniukas, tai manau dar įkalbinčiau trečiam, bet daugiau niekaip... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu čia jau ir mamukui geros sveikatos reikia daugiau vaikučių išnešiot ir išaugint paskui. Man ko gero 3 vaikeliai būtų riba, šiaip mintyse 2. </p>

Mes ir noretume 3, bet del mano minusines grupes daktarai trecio nerekomenduoja, tai uztektu dvieju :-) , turim mergyte ir noretume dar vienos :-D
Mano pusbrolis gaude mergyte, bet po trecio berniuko sustabde "gaudynes"
Papildyta:
QUOTE(Morka:) @ 2017 08 17, 18:56)

Mano - , vyro +, turim mergaite, antros taip pat mergaites norim , o apie trecia tik pasvajoti , nes pirmoji pasieme deja tevo +
Papildyta:
QUOTE(Janima @ 2017 08 17, 21:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Morka:)" data-cid="71761453" data-time="1502992575"><div><p>Mano bendradarbe, 3 berniukus turi:) vis mergaites ieskojo:) idomia teorija papasakojo, jei vyro ir moters kraujo rezus skirtingi, tai laimi visad +. Pas ja -, pas vyra + na ir ka 3 berniukai:) </p></div></blockquote><p>Pas mane - o pas vyra + , turim mergaite smile.gif</p>

Ka pasieme mergaite ? Tavo - ar vyro +? Maniske pasieme tecio +, tai nuo pirmu savaiciu mano organizmas atmetinejo ir bande pasalinti . Sunkus nestumas buvo.
Atsakyti

Tai čia tuo pačiu principu paremta, kaip ir vyro amžius didina mergaitės tikimybę. Sakoma, kad y chromosoma lengvesnė, tai spermatozoidai greitesni. Bet su x yra ištvermingesni, nors ir lėtesni. Jeigu ND suderinti per ovuliaciją, tai tikimybė, kad y greičiau pasieks kiaušinėlį ir jį apvaisins. O jeigu ND prieš O kelias dienas, tai sakoma, jog y nusibaigia per tą laiką, o x išlaukia :)

Pas mus buvo visaip, ir prieš ir beveik per O, gal O dieną ir nebuvo, nebepamenu jau :hmm:   :D  Vis tiek manau, kad tikimybė yra 50/50, o realiai jau ir nebesvarbu, taip norėjau mergaitės kai pradėjom planuoti, o dabar visiškai nėra skirtumo, džiaugiuosi, kad iš vis pavyko ir tikiuosi, kad viskas bus gerai  :4u:  

Atsakyti

Mes ir noretume 3, bet del mano minusines grupes daktarai trecio nerekomenduoja, tai uztektu dvieju :-) , turim mergyte ir noretume dar vienos :-D
Mano pusbrolis gaude mergyte, bet po trecio berniuko sustabde "gaudynes"
Papildyta:
Mano - , vyro +, turim mergaite, antros taip pat mergaites norim , o apie trecia tik pasvajoti , nes pirmoji pasieme deja tevo +
Papildyta:
Ka pasieme mergaite ? Tavo - ar vyro +? Maniske pasieme tecio +, tai nuo pirmu savaiciu mano organizmas atmetinejo ir bande pasalinti . Sunkus nestumas buvo.

Tecio pliusa turi :)

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 08 18, 09:33)

Ilgai planavot ? smile.gif

Sveikos, už penktadienį 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ilgai planavot ? smile.gif

Sveikos, už penktadienį 4u.gifbiggrin.gif

Pradėjom bandymus praeitų metų birželį, po to buvo priverstinė neilga pertrauka ir nuo gruodžio jau vėl grįžom į planavimus ir liepą pavyko  :) 

Jee, pagaliau penktadienis  :yahoo:​ 

Atsakyti

Sveikos! 

Janima, kur tavo marianos? 

Aš kažkaip nelabai nėščia šį mėnesį, jokių simptomų, tai ir marianintis nėr dėl ko. O bt tai irgi nieko gero nežada, buvo šoktelėjusi vienai dienai, bet dabar po truputį smunka žemyn. Aišku, kad ne vakaras, dar tik 9 dpo. 

Atsakyti

Partempiu sąrašiuką 

08.22 - Janima nelaukia mmm
08.23 - Jefimija nelaukia mmm
08.28 - Ispaikyta nelaukia mmm
08.31 - Kudlota nelaukia mmm
08.31 - Ryžiukė nelaukia mmm
09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.02 - Morka;) nelaukia mmm
09.07- Survagiki nelaukia mmm
09.07 - Beladona nelaukia mmm
09.11 - deraramos nelaukia mmm
09.14 - MeilesVaikai nelaukia mmm
09.?? - Guzikas nelaukia mmm

Atsakyti

Aciu uz aptvarkyta sarasiuka :4u:

Kazkur pabega mergaites.. gal pastojo? :)

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 08 18, 12:16)
<p>Sveikos! </p><p></p><p><strong>Janima</strong>, kur tavo marianos? </p><p></p><p>Aš kažkaip nelabai nėščia šį mėnesį, jokių simptomų, tai ir marianintis nėr dėl ko. O bt tai irgi nieko gero nežada, buvo šoktelėjusi vienai dienai, bet dabar po truputį smunka žemyn. Aišku, kad ne vakaras, dar tik 9 dpo. </p>

Nuu, visai kažkaip apsileidai, aš jau NT gadinčiau 9DPO unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti