Bet kaip tuomet paaiškinti kai šeimose po kelių berniukų gimsta mergaitė ar atvirkščiai

Tai čia tuo pačiu principu paremta, kaip ir vyro amžius didina mergaitės tikimybę. Sakoma, kad y chromosoma lengvesnė, tai spermatozoidai greitesni. Bet su x yra ištvermingesni, nors ir lėtesni. Jeigu ND suderinti per ovuliaciją, tai tikimybė, kad y greičiau pasieks kiaušinėlį ir jį apvaisins. O jeigu ND prieš O kelias dienas, tai sakoma, jog y nusibaigia per tą laiką, o x išlaukia
Pas mus buvo visaip, ir prieš ir beveik per O, gal O dieną ir nebuvo, nebepamenu jau
Vis tiek manau, kad tikimybė yra 50/50, o realiai jau ir nebesvarbu, taip norėjau mergaitės kai pradėjom planuoti, o dabar visiškai nėra skirtumo, džiaugiuosi, kad iš vis pavyko ir tikiuosi, kad viskas bus gerai
Mes ir noretume 3, bet del mano minusines grupes daktarai trecio nerekomenduoja, tai uztektu dvieju :-) , turim mergyte ir noretume dar vienos :-D
Mano pusbrolis gaude mergyte, bet po trecio berniuko sustabde "gaudynes"
Papildyta:
Mano - , vyro +, turim mergaite, antros taip pat mergaites norim , o apie trecia tik pasvajoti , nes pirmoji pasieme deja tevo +
Papildyta:
Ka pasieme mergaite ? Tavo - ar vyro +? Maniske pasieme tecio +, tai nuo pirmu savaiciu mano organizmas atmetinejo ir bande pasalinti . Sunkus nestumas buvo.
Tecio pliusa turi
Partempiu sąrašiuką
08.22 - Janima nelaukia mmm
08.23 - Jefimija nelaukia mmm
08.28 - Ispaikyta nelaukia mmm
08.31 - Kudlota nelaukia mmm
08.31 - Ryžiukė nelaukia mmm
09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.02 - Morka;) nelaukia mmm
09.07- Survagiki nelaukia mmm
09.07 - Beladona nelaukia mmm
09.11 - deraramos nelaukia mmm