Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Nuu, visai kažkaip apsileidai, aš jau NT gadinčiau 9DPO unsure.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tai kas sakė, kad negadinau :D kadangi visas maišas pigiukų, negaila. Tuščias NT, bet nesureikšminu dar :) 

Atsakyti

Sveikos! 

Janima, kur tavo marianos? 

Aš kažkaip nelabai nėščia šį mėnesį, jokių simptomų, tai ir marianintis nėr dėl ko. O bt tai irgi nieko gero nežada, buvo šoktelėjusi vienai dienai, bet dabar po truputį smunka žemyn. Aišku, kad ne vakaras, dar tik 9 dpo. 

Rytoj ryte bus :D

Atsakyti

Rytoj ryte bus :D

Oi laukiam laukiam  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 08 18, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jefimija" data-cid="71762192" data-time="1503047783"><div><p>Sveikos! </p><p></p><p><strong>Janima</strong>, kur tavo marianos? </p><p></p><p>Aš kažkaip nelabai nėščia šį mėnesį, jokių simptomų, tai ir marianintis nėr dėl ko. O bt tai irgi nieko gero nežada, buvo šoktelėjusi vienai dienai, bet dabar po truputį smunka žemyn. Aišku, kad ne vakaras, dar tik 9 dpo. </p></div></blockquote><p>Rytoj ryte bus biggrin.gif</p>

Niu, tai kur? Nieko nematau biggrin.gif

Nebeliko man SM visai laiko, pakeiciau darba, siandien krikstynos dukrytes. Reikalai reikalai....
Atsakyti

Laba ryta. Kuria part nuoroda kelt nepamenu :D

Atsakyti

Na yra vilciu, kad mm nesulauksiu  :rolleyes:

[URL=http://www.part.lt/perziura/14360f738c896fa2b34aef122afb9322879.jpg]14360f738c896fa2b34aef122afb9322879.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 19 rugpjūčio 2017 - 07:55
QUOTE(Janima @ 2017 08 19, 08:54)
<p>Na yra vilciu, kad mm nesulauksiu  rolleyes.gif</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Janima, wow, tylus tylus sveikinimai ir ryskekit! 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Janima  :wub:  :wub:  tylūs sveikinimai! Ryškėkit!  :wub: 

Atsakyti
Janima, kiek laiko planavot? Pirmam puslapy neuzmaciau ax.gif
Atsakyti

Janima, kiek laiko planavot? Pirmam puslapy neuzmaciau ax.gif

Neilgai dar, nuo vasario ar kovo? :hmm: Nepamenu jau kada startavom :D tai pusmetis gal bus tik.

Atsakyti

Na yra vilciu, kad mm nesulauksiu  :rolleyes:

Koks ryškus  :bigsmile:  Panašu, kad mm sulauksi jau tik kitais metais  :D 

Sveikinimai, aukit ir ryškėkit  :4u:  :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti

Aš kažkaip nelabai nėščia šį mėnesį, jokių simptomų, tai ir marianintis nėr dėl ko. O bt tai irgi nieko gero nežada, buvo šoktelėjusi vienai dienai, bet dabar po truputį smunka žemyn. Aišku, kad ne vakaras, dar tik 9 dpo. 

Aš irgi nejaučiau visiškai jokių simptomų, todėl "žinojau", kad nepastojau  :D  Gaila, bt nesekiau, įdomu kas ten su ja darėsi  :hmm: 

Atsakyti