Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

As sian gavau patvirtinima - ketvirtadieni assessmentas darbe, tai galpenktadieni zinosiu, pavyko ar ne.

Laikysiu kumščius, kad pavyktų  :) Ši tiek praeita, turi priimti  :)​ 

Atsakyti

Jefimija, "naturalesnis" as turejau omeny ne pas GP gavus saujom chemijas ryt ;) Biski prisibijau daktaru po visu nesamoniu.

Atsakyti

Ooo, kaip malonu cia pamatyti senu veidu  :yahoo: Labai dziaugiuos, kad griztat pas mus skaiciuk ir Mistress. Manes jau neatpazinsit - pakeiciau nick'a  :D 

Mano mm jau i pabaiga, kita savaite vizitas klinikoj, tai jau pradejau nemiegoti, o uzmigus - sapnuoti nesamones... 

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 08 22, 13:19)
Aha nėra ji per ilga, tik keista matyt, nes dažniausiai čia pasitaikydavo trumpesnė smile.gif
Dulsyte, o kur testukas? blink.gif

😀 nebespėjau šiandien,pirma pasysiojau o tada prisiminiau kad pagadint reikėjo NT blink.gif
Atsakyti

Ooo, kaip malonu cia pamatyti senu veidu  :yahoo: Labai dziaugiuos, kad griztat pas mus skaiciuk ir Mistress. Manes jau neatpazinsit - pakeiciau nick'a  :D

Mano mm jau i pabaiga, kita savaite vizitas klinikoj, tai jau pradejau nemiegoti, o uzmigus - sapnuoti nesamones... 

Smagu, kad dar kažkas prisimena 😍

Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2017 08 21, 14:32)
Sveikos visos
Už atėjusias mm  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Janima  wub.gif  4u.gif  ryškėkit ir aukit sveikučiai

Pas mane šiandien keisti diegliukai gimdoje,tokie neskaudūs bet aštrūs.Nurimsta ir vėl užeina.Šiandien 10dpo. Myliukus darėm 10/11/12 cd. Krūtinė išdidėjus,skaudi. Oi kaip nelaukiu mm 27 dieną  ax.gif  smile.gif

As nelaukiu 28d, o 30 musu vestuviu metines , butu nuostabi dovana.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif pasidariau NT tai ryškus I ax.gif teks laukt kitos ov.Naujas ciklas,naujos viltys. MM nelaukiu 27dieną rolleyes.gif dar vis slaptai tikiuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2017 08 23, 08:59)
Sveikos visos  4u.gif  pasidariau NT tai ryškus I  ax.gif  teks laukt kitos ov.Naujas ciklas,naujos viltys. MM nelaukiu 27dieną  rolleyes.gif  dar vis slaptai tikiuos  tongue.gif

Oi dar nenurasyk sio ciklo. As su pirmaja II pamaciau tik veluojant 4 dienom.
Atsakyti

Sveikos visos 4u.gifpasidariau NT tai ryškus I ax.gifteks laukt kitos ov.Naujas ciklas,naujos viltys. MM nelaukiu 27dieną rolleyes.gifdar vis slaptai tikiuos tongue.gif

Tai iki 27 d. dar toloka, gali būti, kad dar per anksti testukams  :)​ 

Atsakyti

O, kaip jau greit vizitas bus  :)  Greit laikas prabėgo  :)  Pagaliau kažkas vyks, tai nesijaudink, viskas turi eiti tik geryn  :)​ 

Atsakyti

Siandien Meiles vaikams vizitas atrodo, idomu kaip seksis. Sekmes dideles!

Lucci, viskas bus gerai ! Zinau tas laukimas tuos nesamoningus sapnus greitai issaukia...

Atsakyti

Dulsyte, mm 27 ir nurasai cikla? :)

Atsakyti