Janima, kaip savijauta?
Gerai tik alkio priepuoliai uzeina
o siaip NT jau ryškut ryskutelis, koki su pirmaja pamaciau gerokai veliau. Tik pas gine rugseji viduryje ar pabaigoj eisiu, nes nesinori girdet tu kandziu komentaru
Gerai
tik alkio priepuoliai uzeina
o siaip NT jau ryškut ryskutelis, koki su pirmaja pamaciau gerokai veliau. Tik pas gine rugseji viduryje ar pabaigoj eisiu, nes nesinori girdet tu kandziu komentaru
Apie kokius kandžius komentarus kalbi? Čia ginė komentuoja kažką? Aš pati ėjau 8 sav pas gydytoją, tai oj kaip sunku buvo išlaukti, nors suprantu, kad tai buvo optimalus laikas pirmam apsilankymui.
Apie kokius kandžius komentarus kalbi? Čia ginė komentuoja kažką? Aš pati ėjau 8 sav pas gydytoją, tai oj kaip sunku buvo išlaukti, nors suprantu, kad tai buvo optimalus laikas pirmam apsilankymui.
Na ana karta ejau 5 sav nes tepliojo, hcg rode augima, tai normalu manau kad norejau isitikint kad vietoj vaisius, na tai komentarai man tie kad dar anksti, ko cia atejai, dar nieko nebus ir pan man nelabai patiko... o paziurejo kad viskas ok ir gulde su gresianciu. Na butu normali gine, tai paziuretu pirma echo ir tada komentuotu anksti dar ar ne anksti.
Na ana karta ejau 5 sav nes tepliojo, hcg rode augima, tai normalu manau kad norejau isitikint kad vietoj vaisius, na tai komentarai man tie kad dar anksti, ko cia atejai, dar nieko nebus ir pan man nelabai patiko... o paziurejo kad viskas ok ir gulde su gresianciu. Na butu normali gine, tai paziuretu pirma echo ir tada komentuotu anksti dar ar ne anksti.
Oho kokia Su pirmu aš irgi anksti nuėjau, pasakė, kad kitą kartą galima taip ir neskubėti, bet nebumbėjo. Tos gydytojos kartais nemoka tiesiog patylėt ir savo darbo daryt.
Janima, aš tikiuosi, kad dabar eisi pas kitą ginę! Tokie komentarai iš mediko nėra tinkami. Jeigu atėjai per anksti, gali gražiai gi paaiškinti situaciją, kad geriau būtų buvę palaukti, nes tokioje ankstyvoje stadijoje jie niekuom negalėtų padėti, o papildoma apžiūra vistiek kelia stresą, kurio mažiausiai reikia
Man vakar nepramušė, teko skatintis vakare šiandien bt vėl nukrito, tai jau laukiu mmm.
Janima, aš tikiuosi, kad dabar eisi pas kitą ginę! Tokie komentarai iš mediko nėra tinkami. Jeigu atėjai per anksti, gali gražiai gi paaiškinti situaciją, kad geriau būtų buvę palaukti, nes tokioje ankstyvoje stadijoje jie niekuom negalėtų padėti, o papildoma apžiūra vistiek kelia stresą, kurio mažiausiai reikia
Man vakar nepramušė, teko skatintis vakare
šiandien bt vėl nukrito, tai jau laukiu mmm.
Tai kad kita gine kuri yra, kai gulejau tada ligonineje, atejo ir man sako "sake labai jau nori sito nestumo, tai lauk rytoj savo gines" tai kuria is ju man dabar rinktis, kai tik dvi yra
O siaip lankiausi pas ta pirmaja, bet visad privaciai echo vaziuodavau papildomai
Ir as buciau anksti neejus net, bet kai hcg augo, pradejo tepliot, tai tiesiog nuejau jad paziuretu ar gimdoje vaisius ar man sekmingai laukt mm ir nesilaikyt lovos rezimo. Bet vat kazkodel greit ta pacia minute pagulde savaitei i ligonine.
Kiekviena su savo visokiais bajeriais dabar jei tepliotu (tfu tfu tfu) tai nezinau ar eiciau tikrintis ar ne...