Kisulita, dl tų kelių dienų skirtumo tikrai nesuk sau galvos. Echo yra šešėlių mokslas
Jūsų prisiskaičius, turbūt išvis be 10 savaitės į echo kojos nekelsiu
Na tikrai galejo neatitikimu buti tarp prietaisu
o taip daznai echo atlikinejat? Na gal tu poros ir mazoka, bet taip jau daznoka, ir dar va nervu kiek..
Na mums taip gavosi, kai registravausi į pirmą echo ir buvo tik 5 sav., tai ir pasakė, kad dar ankstoka ir užrašė rupjūčio pabaigai, kur ir buvau prieš kelias dienas Bet šeimos gydytoja išgirdusi, kad man jau 7 sav., o nėštumo dar niekas nepatvirtino išbarė ir liepė kuo greičiau eiti pas ginę, nes 6-8 sav. reikia, kad patvirtintų, jog nėštumas yra gimdoje, tai tada jau greit susiorganizavau pirvačioje klinikoje vizitą. Po jo turėjau eiti tik 12 sav., bet šį savaitgalį turėjom pranešti tėvams, tai pagalvojau nueisiu ir šį vizitą, gausim echo naujesnę, kur jau geriau matysis, galėsim tėvam dovanų į vokelį įdėti... O dabar guli ta nuotrauka automobilyje, nė karto nežiūrėjau, negaliu kol kas...
Kisulita, dl tų kelių dienų skirtumo tikrai nesuk sau galvos. Echo yra šešėlių mokslas
Jūsų prisiskaičius, turbūt išvis be 10 savaitės į echo kojos nekelsiu
Na na, sakai iki 10 savaitės išlauksi, kai jau 6 dpo testukus gadini?
Kaip jau rašiau, man šeimos gydytoja išbarė, liepė 6-8 sav. būtinai pasirodyti, nes jeigu nėštumas ne gimdoje, gali būti labai negerai. Beje, kai virš 7 sav. nuėjau pas ginę, ta irgi išbarė, kad tik dabar pasirodžiau O kai prieš kelias dienas buvau, tas gydytojas irgi sakė, ko čia atėjom, gi jau patvirtintas nėštumas, dabar reikėjo tik 12 sav.
Žodžiu, visi gydytojai manimi nepatenkinti, vis neužtaikiau nueiti kada reikia
Kisulita, pamenu su pirmu laukiantis labai daug kam atsilikdavo leliukai, todel rekomenduoja apsilankyti iki 8sav, kol jie visi vienodai auga, nes po 8tos staigiai soka augimas, bet jis jau tampa individualus - pagal genus, koks jau bus leliukas, juk vienas maziukas, kitas didesnis, tevai skirtingi. Dar kas svarbu, kad gal veliau inplantacija buvo
ar lanketes iki sito karto ar cia pirmas?
Jeigu čia būtų buvęs pirmas, tai gal irgi galvočiau, kad vėliau implantacija buvo, bet čia buvo antras echo. Pirmame echo jis buvo didesnis nei pagal mm net 3 dienom, o dabar mažesnis net 2 arba 5 dienom, jei skaičiuojant ne pagal mm, o pagal paskutinį echo...
Labai tikiu, kad viskas bus gerai, bet dar tiek ilgai laukti, kol padarys kitą echo... Na, ar nervinsiuos ar ne, nelabai kuo padėsiu nei sau, nei vaisiui, reikia išlaukti.
Eguta, man atrodo as pamenu, nors lyg ir ne senbuve dar Liudna del praradimu labai, laikykis. Bet vistiek susiklostys viskas gerai, pamatysi
Kisulita, jeigu skirtingais aparatais ehoskopuota - tikrai nenukabink dar nosies, neatitikiams manau bus, ir tiek, paklaida gi irgi yra kazkokia.
Kai issiplaukiojau. Pirma dusinejau, paskui jau sukavau baseina. Taip gerai prasijudinau, prasilau ir prasitampiau, kad sugebejau padaryt paskui tai, ko nuo vidurines laiku (paskui atleista nuo fizinio buvau) nesugebejau padaryt - tiesiom kojom delnais i grindis atsiremt Daba tokai lanksti, lengva ir faina jauciuos
Buvau pamirsus, kokia kazkada buvau lanksti. Aisku, lengva kalbet, kai displazija
But still. Faina. Kaifas. Noriu atgal
Ir maniskiui visai neblogai sekesi, jau galva ant krasto baseino pakabinus pluduriuot gaunasi - o tik antras kartas baseine. Manau tikrai ismoks plaukt, kai galutinai nustos vandens bijot
As i planavimus pries metus grizau. Per ta laika 2 persileidimus turejau. Netiria be 3 kartu, kodel ivyko persileidimas. Ginis vis kartoja, kad amzius, amzius, amzius... Nejauciu as to amziaus, rimtai!
Sveika sugrįžus į planavimus Labai užjaučiu dėl persileidimų, baisi ir be galo skaudi patirtis...
Na su tuo amžium tai nežinau, prieš taip teigdamas gydytojas geriau iš pradžių padarytų tyrimus kokius nors... Juk dabar daugybė mamyčių vėliau nusprendžia susilaukti vaikučių ir susilaukia.
Linkiu, kad nereiktų tirti priežaščių ir trečias kartas jau būtų sėkmingas
Kisulita, jeigu skirtingais aparatais ehoskopuota - tikrai nenukabink dar nosies, neatitikiams manau bus, ir tiek, paklaida gi irgi yra kazkokia.
Kai issiplaukiojau. Pirma dusinejau, paskui jau sukavau baseina. Taip gerai prasijudinau, prasilau ir prasitampiau, kad sugebejau padaryt paskui tai, ko nuo vidurines laiku (paskui atleista nuo fizinio buvau) nesugebejau padaryt - tiesiom kojom delnais i grindis atsiremt
Daba tokai lanksti, lengva ir faina jauciuos
![]()
Labai tikiuosi, kad čia tik aparatai skirtingi ir viskas bus gerai... Nors ramybės vis neduoda gydytojo reakcija.
Kaip smagiai skamba Vyras ryt irgi nori mane vestis į vandens pramogų parką pasiplaukioti, bet nežinau ar man galima, kai herpesas iššoko
Sveikos,
Kisulita, nestresuok, juk tai kenkia Žirniukui! Viskas bus gerai! O dydis gali skirtis, nes aparatai skirtingi.
O man tuo labiau prasideda, tuos Jusu vadinamos marianos nors nezinau, kokia sios savokos istorija
Man tik 20 cd, mmm nelaukiu 09.02, o jau beveik visa savaite jauciu pilvo apacios maudima, nugaros apacios skausma, taip kaip buna pries mmm, o jau pora dienu visa diena svajoju apie miegeli dienos metu:) ir per nakti neissimiegu:) na zodziu tiek pojuciu, kad sian neiskenciau ir pasidariau nt bet kaip ir reikejo tiketis baltut, baltutelis