Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

bet tai jau visai nebeaišku man, kas ir kada ta ov  :hmm: 

Anksčiau maniau, kad žinau. KB, kiaušidžių maudimas, skausmeliai myliukų metu..

Tai čia vaisingos dienos tiktai? O ov bus vėliau? Ar gali ginė patikrinimo metu matyti, ar jau įvyko ov ar ne? darė echoskopiją iš vidaus. Mačiau savo kiaušides ir kiaušinėlius šalia jos, subrendusi buvo dešinė. Ji pas mane galimai endometriozinė, nes labiau pasislinkus ties dubeniu, ją ten galbūt kas laiko, atsiranda kitoniški skausmai mmm metu, bet ginė nuramino, kad nieko baisaus. Gal taip, gal ne.

Šį ciklą subrendus kairė, labai jaučiu gerai. Tai kada ta ov  :blink: 

Šiandien valgiau sardinių filė  :huh2: aš nevalgau sardinių!  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 08 25, 20:40)
<p>bet tai jau visai nebeaišku man, kas ir kada ta ov  hmm.gif </p><p>Anksčiau maniau, kad žinau. KB, kiaušidžių maudimas, skausmeliai myliukų metu..</p><p>Tai čia vaisingos dienos tiktai? O ov bus vėliau? Ar gali ginė patikrinimo metu matyti, ar jau įvyko ov ar ne? darė echoskopiją iš vidaus. Mačiau savo kiaušides ir kiaušinėlius šalia jos, subrendusi buvo dešinė. Ji pas mane galimai endometriozinė, nes labiau pasislinkus ties dubeniu, ją ten galbūt kas laiko, atsiranda kitoniški skausmai mmm metu, bet ginė nuramino, kad nieko baisaus. Gal taip, gal ne.</p><p>Šį ciklą subrendus kairė, labai jaučiu gerai. Tai kada ta ov  blink.gif </p><p></p><p>Šiandien valgiau sardinių filė  huh.gif aš nevalgau sardinių!  biggrin.gif </p>

O BKT nesekat, OT nesidarot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 08 25, 20:40)
<p>bet tai jau visai nebeaišku man, kas ir kada ta ov  hmm.gif </p><p>Anksčiau maniau, kad žinau. KB, kiaušidžių maudimas, skausmeliai myliukų metu..</p><p>Tai čia vaisingos dienos tiktai? O ov bus vėliau?

Aš matuodama BKT supratau, kad skausmeliai būna porą dienų prieš OV
Atsakyti

bet tai jau visai nebeaišku man, kas ir kada ta ov  :hmm:

Anksčiau maniau, kad žinau. KB, kiaušidžių maudimas, skausmeliai myliukų metu..

Tai čia vaisingos dienos tiktai? O ov bus vėliau? Ar gali ginė patikrinimo metu matyti, ar jau įvyko ov ar ne? darė echoskopiją iš vidaus. Mačiau savo kiaušides ir kiaušinėlius šalia jos, subrendusi buvo dešinė. Ji pas mane galimai endometriozinė, nes labiau pasislinkus ties dubeniu, ją ten galbūt kas laiko, atsiranda kitoniški skausmai mmm metu, bet ginė nuramino, kad nieko baisaus. Gal taip, gal ne.

Šį ciklą subrendus kairė, labai jaučiu gerai. Tai kada ta ov  :blink:

Šiandien valgiau sardinių filė  :huh2: aš nevalgau sardinių!  :D​ 

Po ov per echo kiausideje mato geltonkini. Deraramos, kokio ilgio tavo ciklas? Atskaiciuok 14vdienu, standartine liuteinine faze, ir zinosi kada ov, na taip mazdaug  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O BKT nesekat, OT nesidarot? smile.gif

ne, nesuprantamas man tai reikalas :) bkt - matuoti pažastyje? kaip ten gali tiksliai parodyti, juk nuo tiek daug ko priklauso.. Testų irgi jokių nedarau, pirmą kartą šioj temoj išgirdau apie juos.

Po ov per echo kiausideje mato geltonkini. Deraramos, kokio ilgio tavo ciklas? Atskaiciuok 14vdienu, standartine liuteinine faze, ir zinosi kada ov, na taip mazdaug  :rolleyes:​ 

bet geltonkūnis, tai kai apsivaisina, ar ir be apsivaisinimo atsiranda? ciklas mano apie 30-31 d, bet praitas buvo 32-33.

na tai ov daugmaž turėtų būti 08.28. Gal.

Atsakyti

O aš jau kažkokius simptomus jaučiu, pilvo apačia tempia, ir pilvą gan pučia pastarosiom dienom, mmm turi būti tik apie 09.07, tai dar anksti, krūtinė irgi neišduoda, jog jos artėja, nors man visada ji jautri prieš mmm pasidaro. Gal užkibo kas nors :) Pagal programėlę ov buvo vakar, bet pagal pojūčius tai savaitės pradžioj. Kaip nelaukiu tų savo dienų, bijau jog prisigalvojau čia tuos pojūčius...

Atsakyti

ne, nesuprantamas man tai reikalas :) bkt - matuoti pažastyje? kaip ten gali tiksliai parodyti, juk nuo tiek daug ko priklauso.. Testų irgi jokių nedarau, pirmą kartą šioj temoj išgirdau apie juos.

bet geltonkūnis, tai kai apsivaisina, ar ir be apsivaisinimo atsiranda? ciklas mano apie 30-31 d, bet praitas buvo 32-33.

na tai ov daugmaž turėtų būti 08.28. Gal.

Bkt matuojama ryte tik nubudus vienodu laiku neislipus is lovos makstyj, po liezuviu arba sikniuke. As sikniuke matuoju. Geltonkunis susidaro visada ivykus ovuliacijai,  nepriklausomai nuo to ar pastojai ar ne.

Atsakyti

O aš jau kažkokius simptomus jaučiu, pilvo apačia tempia, ir pilvą gan pučia pastarosiom dienom, mmm turi būti tik apie 09.07, tai dar anksti, krūtinė irgi neišduoda, jog jos artėja, nors man visada ji jautri prieš mmm pasidaro. Gal užkibo kas nors :) Pagal programėlę ov buvo vakar, bet pagal pojūčius tai savaitės pradžioj. Kaip nelaukiu tų savo dienų, bijau jog prisigalvojau čia tuos pojūčius...

Ui anksti dar pojuciams. Implantacija vyksta 6-12 dpo. Kol neisimplantuos zirnis tai logiskai mastant nieko jaust ir negali. O is didelio noro mane net pries ov pykina  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,man jau svajonės atia šį ciklą.Ateina MM jau ružavai padažė.Rytoj jau pareis.😞 na bet naujas ciklas naujos viltys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2017 08 25, 21:40)
Sveikos,man jau svajonės atia šį ciklą.Ateina MM jau ružavai padažė.Rytoj jau pareis.😞 na bet naujas ciklas naujos viltys  4u.gif

Ne anksciau truputi? Uz tas nelemtasias mm 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 08 26, 01:56)
Ne anksciau truputi? Uz tas nelemtasias mm 4u.gif .

Ačiū,na taip 27 turėjo atslinkt jos 🙄
Atsakyti

Sveikos  :(​ Atėjau pasiguosti, buvau neseniai echoskopijoje ir neatitiko dienos vaisiaus... Pagal paskutinę echoskopiją turėjo būti 9 sav. ir 5 d., gydytojas skaičiavo pagal mm, tai 9 sav. ir 2 d., o echoskopija rodė tik 9 sav... Nelabai ką pakomentavo, sakė nesijaudinti ir pasirodyti po savaitės vėl echoskopijai, o aš nelabai kažko ir klausiau, nes buvo šokas, realiai tik vakare po darbo grįžusi pilnai suvokiau situaciją. Bet ta akimirką, kai gydytojas rodydamas mums echospiją staiga nutilo, o po to ir ekraną nuo mūsų nusuko nieko nebekomentuodamas man turbūt dar ilgai košmaruose sapnuosis.

Net nežinau ko tikėtis, bandau neprarasti vilties, bet negaliu užsimerkti prieš faktus, juk nebus taip, kad atėjus po savaitės jis jau bus reikiamo dydžio... Vyras sako nenuleisti rankų taip iš karto, tai bandau, bet žiauriai sunku, kai nežinau kas bus, ko laukti. Šiandien turėjo būti lygiai 10 sav., o aš net nežinau kokia situacija ten yra.

Atsakyti