Ispaikyta, uz mmm
Man nesimato vaiduokliuko fotkej
Linkiu imest ryskesni ;)
Kas sekanti?
Bet tu labai anksti gal ėjau, dėl to ir buvo sunku išmatuoti?
man bėdos prasidėjo nuo 5 sav, faktiškai tęsiasi iki dabar. Tai maudimai, tai diegliai, tai biesas žino kas, tai man žiūrėjo echo kas savaitę-ar dvi. Mano placenta galinėj daly, sako dėk to čia mane tokios bėdos ir kankina.... Man dabar jau prasidės 15 savaitė, tai tikrai tuos cm nėra lengva pagaut
Ryziuuuuuke! Ryskek, ryskek
Sako, kad implantuojasi 6-12dpo, bet kiek istoriju ziurejau, su testais ir tt, buna retu atveju, kad net 5dpo suvaiduokliauja, anksciausia maciau 4dpo, bet kazkaip sunkiai suvokiama, - gal O blogai apskaiciuota. Siaip isivaizduoju, kad gali nuo daug ko priklausyt - ypac kokio ilgio pas moteri kiausintakiai ir kaip greit siuncia. Gi pas vienas trumpuciai, tiesus - ten tik "purkst" ir gatava, o kitos turi ilgus, vingiuotus ir su pasiraizgymais.
Isleidom nakti sese namolio. Liudna biski, nublioviau posmeli, ta turbut busike puse nakteis praraudojo, mazge mano jautruole :/ Ale kazkaip ramiau, nei anom vasarom, gal kad kitais metais jau suvisam atvaziuos ir spesim uzknist viena kita negyvai
Klausykit, cia su tom placentom - o kurioj vietoj "vadoveliskai" turetu but placenta? Nes kam gale - sako nuo to problemos,kam prieky - irgi jau, judesiu nejaucia normalaii, echoskopuot sunku, apacioj - kraujuot gali... Tai kur jin turetu but?
man bėdos prasidėjo nuo 5 sav, faktiškai tęsiasi iki dabar. Tai maudimai, tai diegliai, tai biesas žino kas, tai man žiūrėjo echo kas savaitę-ar dvi. Mano placenta galinėj daly, sako dėk to čia mane tokios bėdos ir kankina.... Man dabar jau prasidės 15 savaitė, tai tikrai tuos cm nėra lengva pagaut
Ech, gal ir man viskas gerai baigsis Dabar tai net negaliu apsakyti kas su manim darosi, mintys keičia vienos kitas, vieną akmirką atrodo, kad bus viskas gerai, kitą akimirką prisimenu kaip gydytojas nutilo ir prisigalvoju ko tik nori...