Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ispaikyta, uz mmm :4u:

Man nesimato vaiduokliuko fotkej :(

Linkiu imest ryskesni ;)

Kas sekanti? :D

Atsakyti

Ryziuke, linkiu rysket! :rolleyes: 

Atsakyti

kiek dienu po ov turetu/galetu implantacija but?

Įvairūs šaltiniai įvairiai teigia, vienur rašoma 7-10 dienų, kitur 6-12 dienų, tai turbūt ankščiausiai 6 dieną, vėliausiai 12  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 27, 12:14)
Jūsų teismui  ax.gif
Ryt Easy darysiuosi, prisiskaičiau, kad jis mažiausiai meluoja  smile.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Lauksim rytojaus ryškėjimo smile.gif

O ar implantaciją jautėt? ar nesekėt?
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 27, 10:14)
Jūsų teismui  ax.gif
Ryt Easy darysiuosi, prisiskaičiau, kad jis mažiausiai meluoja  smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Už tas nelabąsias  4u.gif

Linkiu rysketi ;-)

Partempiu sarasiuka save pataisydama

08.31 - Kudlota nelaukia mmm
08.31 - Ryžiukė nelaukia mmm
09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.02 - Morka;) nelaukia mmm
09.07- Survagiki nelaukia mmm
09.07 - Beladona nelaukia mmm
09.11 - deraramos nelaukia mmm
09.14 - MeilesVaikai nelaukia mmm
09.18 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 27 rugpjūčio 2017 - 15:38

Bet tu labai anksti gal ėjau, dėl to ir buvo sunku išmatuoti? 

man bėdos prasidėjo nuo  5  sav, faktiškai tęsiasi iki dabar. Tai maudimai, tai diegliai, tai biesas žino kas, tai man žiūrėjo  echo kas savaitę-ar dvi. Mano placenta galinėj daly, sako dėk to čia mane tokios bėdos ir kankina.... Man dabar jau prasidės 15 savaitė, tai tikrai tuos cm nėra lengva pagaut  :4u: 

Atsakyti

Ryziuuuuuke! :D Ryskek, ryskek :)

Sako, kad implantuojasi 6-12dpo, bet kiek istoriju ziurejau, su testais ir tt, buna retu atveju, kad net 5dpo suvaiduokliauja, anksciausia maciau 4dpo, bet kazkaip sunkiai suvokiama, - gal O blogai apskaiciuota. Siaip isivaizduoju, kad gali nuo daug ko priklausyt - ypac kokio ilgio pas moteri kiausintakiai ir kaip greit siuncia. Gi pas vienas trumpuciai, tiesus - ten tik "purkst" ir gatava, o kitos turi ilgus, vingiuotus ir su pasiraizgymais.

Isleidom nakti sese namolio. Liudna biski, nublioviau posmeli, ta turbut busike puse nakteis praraudojo, mazge mano jautruole :/ Ale kazkaip ramiau, nei anom vasarom, gal kad kitais metais jau suvisam atvaziuos ir spesim uzknist viena kita negyvai :D

Klausykit, cia su tom placentom - o kurioj vietoj "vadoveliskai" turetu but placenta? Nes kam gale - sako nuo to problemos,kam prieky - irgi jau, judesiu nejaucia normalaii, echoskopuot sunku, apacioj - kraujuot gali... Tai kur jin turetu but?

Atsakyti
Guzike, gale turi buti pagal vadoveli mirksiukas.gif
Man su pirmu buvo prieky ir gana zemai, kampukas liete jau kakleli, tai ramiau liepe gyventi, bet 18sav ji pakilo, ty liko prieky, bet aukstai smile.gif del judesiu, tai ir su priekine lb anksti pajutau, ty 15sav ir 6d wub.gif
Atsakyti

Kaip Kudlotai sekasi, nebandot dar sysint? ;) pirmo vaiko laukiat?

Atsakyti

man bėdos prasidėjo nuo  5  sav, faktiškai tęsiasi iki dabar. Tai maudimai, tai diegliai, tai biesas žino kas, tai man žiūrėjo  echo kas savaitę-ar dvi. Mano placenta galinėj daly, sako dėk to čia mane tokios bėdos ir kankina.... Man dabar jau prasidės 15 savaitė, tai tikrai tuos cm nėra lengva pagaut  :4u:

Ech, gal ir man viskas gerai baigsis  :)​  Dabar tai net negaliu apsakyti kas su manim darosi, mintys keičia vienos kitas, vieną akmirką atrodo, kad bus viskas gerai, kitą akimirką prisimenu kaip gydytojas nutilo ir prisigalvoju ko tik nori...

Atsakyti

Svarbu kad nebutu placenta zemai, tada jau bedos buna, kai kakleli spaudzia, tada ir pakraujavimai prasideda... o priekyje ar gale man atrodo bedu nesudaro :) bent jau as negirdejau nieko panasaus :)

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 08 27, 17:15)
<p>Kaip Kudlotai sekasi, nebandot dar sysint? ;) pirmo vaiko laukiat?</p>

Nera reikalo sysint, nuo oro nepastojama mirksiukas.gif

Nemoku per tel koreguot sarasiuko, pagal vyro darbinius planus ko gero tik lapkrity siusiosiu NT unsure.gif
Atsakyti