Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ryziuke  :wub:  sitas tikrai daug geriau matosi jau  :rolleyes: 

Atsakyti

Ryžiuke, neryškutis, bet matomas. Ryškėkit  :wub:

beladona, žinoma geriau būtų tos kb, bet šiaip aš gyvas įrodymas, kad ir be jų pavyksta, nors baisiai pergyvenau, kad nėra jau kurį laiką. Linkiu, kad vitex padėtų,

Rimtai? Nebuvo kb? 

Atsakyti

Rimtai? Nebuvo kb? 

Tokių tikrų kb tikrai nebuvo. Sausros irgi nebuvo, bet tos išskyros daugiau vandeningos pasitaikydavo, nei tąsios.

Atsakyti

Morkyt, tai gal implantacija ? 

tai as irgi apie tai svaigstu :) bet su pirmu nebuvo nei implantaciju, nei jokiu pozymiu pirmom savaitem :lol:

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 28, 09:24)
Rimtai? Nebuvo kb? 

Jei viskas bus laimingai, tai ir aš pasakysiu, kad pas mane KB nebuvo, o dar ir nuo jų papildomai naudojau žvakutes ir apsiprausdavau su rūgštele ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryžiukė: 28 rugpjūčio 2017 - 08:48

Jei viskas bus laimingai, tai ir aš pasakysiu, kad pas mane KB nebuvo, o dar ir nuo jų papildomai naudojau žvakutes ir apsiprausdavau su rūgštele ax.gifbiggrin.gif

Niu merginos, jus duodat, o as su ziburiu ieskau pas save tu kb  :lol:  o kas per zvakutes ir kas per rugstele ?  :4u:

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 28, 09:50)
Niu merginos, jus duodat, o as su ziburiu ieskau pas save tu kb  lotuliukas.gif  o kas per zvakutes ir kas per rugstele ?  4u.gif

Na mes žaidėm dėl rožinės spalvos, tai naudojau Ecovag žvakutes ir po myliukų su laimo-vandens miksu apsiprausdavau biggrin.gif
Atsakyti

Na mes žaidėm dėl rožinės spalvos, tai naudojau Ecovag žvakutes ir po myliukų su laimo-vandens miksu apsiprausdavau biggrin.gif

Idomiai! saunuole! o Ecovag naudojai kiekviena vakara ar pries myliuka ? 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 28, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ryžiukė" data-cid="71774868" data-time="1503903324"><div><p>Na mes žaidėm dėl rožinės spalvos, tai naudojau Ecovag žvakutes ir po myliukų su laimo-vandens miksu apsiprausdavau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Idomiai! saunuole! o Ecovag naudojai kiekviena vakara ar pries myliuka ? </p>

Būsiu šaunuolė, jei viskas oki pilvinukui, gerai įsitvirtins ir augs unsure.gif smile.gif
Ecovag naudojau nuo 6CD iki 13CD, t.y. iki OV ax.gif
Atsakyti

Būsiu šaunuolė, jei viskas oki pilvinukui, gerai įsitvirtins ir augs unsure.gifsmile.gif
Ecovag naudojau nuo 6CD iki 13CD, t.y. iki OV ax.gif

Tai ir bus viskas ok! 

Atsakyti

QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 28, 10:23)
Būsiu šaunuolė, jei viskas oki pilvinukui, gerai įsitvirtins ir augs  unsure.gif  smile.gif
Ecovag naudojau nuo 6CD iki 13CD, t.y. iki OV  ax.gif

O kokius požymius jaučiate? smile.gif 4u.gif
Atsakyti

jei viskas oki, tai man užkibo 5-4ios arba 2 dienos iki OV ax.gif

wub.gif

Jau šiandien tikrai gerai matosi  :4u:  :D Džiugu, kad temoje juda reikalai  :D​ 

Atsakyti