Ryziuke sitas tikrai daug geriau matosi jau
Ryžiuke, neryškutis, bet matomas. Ryškėkit
beladona, žinoma geriau būtų tos kb, bet šiaip aš gyvas įrodymas, kad ir be jų pavyksta, nors baisiai pergyvenau, kad nėra jau kurį laiką. Linkiu, kad vitex padėtų,
Rimtai? Nebuvo kb?
Rimtai? Nebuvo kb?
Tokių tikrų kb tikrai nebuvo. Sausros irgi nebuvo, bet tos išskyros daugiau vandeningos pasitaikydavo, nei tąsios.
Morkyt, tai gal implantacija ?
tai as irgi apie tai svaigstu bet su pirmu nebuvo nei implantaciju, nei jokiu pozymiu pirmom savaitem
Jei viskas bus laimingai, tai ir aš pasakysiu, kad pas mane KB nebuvo, o dar ir nuo jų papildomai naudojau žvakutes ir apsiprausdavau su rūgštele

Jei viskas bus laimingai, tai ir aš pasakysiu, kad pas mane KB nebuvo, o dar ir nuo jų papildomai naudojau žvakutes ir apsiprausdavau su rūgštele
Niu merginos, jus duodat, o as su ziburiu ieskau pas save tu kb o kas per zvakutes ir kas per rugstele ?

Na mes žaidėm dėl rožinės spalvos, tai naudojau Ecovag žvakutes ir po myliukų su laimo-vandens miksu apsiprausdavau

Na mes žaidėm dėl rožinės spalvos, tai naudojau Ecovag žvakutes ir po myliukų su laimo-vandens miksu apsiprausdavau
Idomiai! saunuole! o Ecovag naudojai kiekviena vakara ar pries myliuka ?

Būsiu šaunuolė, jei viskas oki pilvinukui, gerai įsitvirtins ir augs

Ecovag naudojau nuo 6CD iki 13CD, t.y. iki OV

Būsiu šaunuolė, jei viskas oki pilvinukui, gerai įsitvirtins ir augs
Tai ir bus viskas ok!

O kokius požymius jaučiate?

jei viskas oki, tai man užkibo 5-4ios arba 2 dienos iki OV
Jau šiandien tikrai gerai matosi
Džiugu, kad temoje juda reikalai