Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos. Echoskopojos rezultatas tas pat, kaip ir praeitą savaitę, 9 sav., nesivystantis. Gydytoja rodė kur turėtų būti širdutė, bet jos nebebuvo girdėti. Kitą savaitę turėsiu abraziją...

Baisus dalykas netekti gyvybės.

Och :( tikrai nera zodziu :( apkabinu  :4u: 

Atsakyti

Sveikos. Echoskopojos rezultatas tas pat, kaip ir praeitą savaitę, 9 sav., nesivystantis. Gydytoja rodė kur turėtų būti širdutė, bet jos nebebuvo girdėti. Kitą savaitę turėsiu abraziją...

Baisus dalykas netekti gyvybės.

Kaip gaila, Kisulita  :cray:  :cray:  užjaučiu  :(​ 

Atsakyti

Kisulita - eina sau...Laukiau kitokio Tavo atsakymo ...

Aš ir pati laukiau kitokio atsakymo, tikėjau, kad viskas bus gerai iki paskutinės akimirkos...

O dieve... nu kodel taip? Uzjauciu, laikykis, zinau kad nera zodziu kad paguost... :(  :angel_sadangel:​ 

Gal gali papasakoti, ką reikia su savim turėti į abraziją važiuojant? Paleidžia tą pačią dieną? Gydytoja pasakojo, bet nieko nebeprisimenu...

Atsakyti

Aš ir pati laukiau kitokio atsakymo, tikėjau, kad viskas bus gerai iki paskutinės akimirkos...

Gal gali papasakoti, ką reikia su savim turėti į abraziją važiuojant? Paleidžia tą pačią dieną? Gydytoja pasakojo, bet nieko nebeprisimenu...

Jo as jau popietu namie buvau. Reikia tapkiu, chalatuko, naktinukus dave, paketa butinai, isidek bent kelis ir didesnius nes man po pacios proceduros pora valandu gan gausiai kraujavo. Na dar as vandenuko buvau isudejus ir bandele, kai atsigavau suvalgiau. Ryte pries operacija nevalgyk ir negerk. 

Atsakyti

Vaje, uzuojauta. Kaip neteisinga

Och :( tikrai nera zodziu :( apkabinu  :4u:

Kaip gaila, Kisulita  :cray:  :cray:  užjaučiu  :(​ 

Dėkui, merginos, už užuojautą.

Atsakyti

Kisulita, labai liūdna, linkiu ištverti... :( 

Atsakyti
Kisulita, apkabinu, laikykis verysad.gif
O galiu paklausti, kodel nelaukia, kad pati "issisirgtum"? Ar su didesniais nestumais taip jau neleidzia?
Atsakyti

Kisulita-  :console: ech... stiprybes... :(

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 31, 19:53)
Kisulita, apkabinu, laikykis  verysad.gif
O galiu paklausti, kodel nelaukia, kad pati "issisirgtum"? Ar su didesniais nestumais taip jau neleidzia?

Mano draugei taip buvo. Ji nuejo pasitikrinti beveik 12 sav ir pasake jai jog nesivystantis tai daktare pasiule vaistais isvalyti , o ne abrazija daryti. Jeigu butu viskas nepasisaline tada tik butu abrazija dare. Bent jau Airijoj didesniu nestumu nelaukia kol savaime pasisalins kad isvengt tolimesniu komplikaciju.

As nesuprantu kas per laikai atejo , jog pastoti sunku, o ir pastojus kiek problemu ir praradimu unsure.gif
Atsakyti

Kisulita, apkabinu, laikykis verysad.gif

Sakė, jeigu būtų iki 7 sav., tai būtų skiriami vaistai, kurie padėtų pasišalinti, dabar kai nėštumas jau didesnis, tai reikalinga abrazija, dabar svarbiausia pasirūpinti, jog viskas būtų tvarkingai pašalinta ir nieko neliktų, nes gali sukelti komplikacijų.

Kaip tu laikaisi, nebeteplioja?

Atsakyti

As nesuprantu kas per laikai atejo , jog pastoti sunku, o ir pastojus kiek problemu ir praradimu unsure.gif

Kad turbūt visais laikais buvo tos pačios problemos, deja...

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 08 31, 21:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ispaikyta" data-cid="71780485" data-time="1504208430"><div><p>As nesuprantu kas per laikai atejo , jog pastoti sunku, o ir pastojus kiek problemu ir praradimu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kad turbūt visais laikais buvo tos pačios problemos, deja...</p>

Galbut, gal seniau kai nesidomedavau tai taip atrodo. Bet tikrai is vyresniu artimu giminiu nei viena nera turejus persileidimo , visos su ne vienu vaiku. O is draugiu jau gal puse tureje persileidimus, turi problemu pastojant. Nu nzn as visvien manau jog daugiau bedu dabar.. tikiuos klystu...
Atsakyti