Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kisulita, didelis apkabinimas tau, laikykis...

Buvo tos pacios problemos visada. Nepamirskit, kad anksciau nestumo testu nebudavo, o veliau - rask, kad gudrus, didziosios dalies tu ankstyvu persileidimu nieks ir nesuuosdavo.

Atsakyti

Kisulita, didelis apkabinimas tau, laikykis...

Buvo tos pacios problemos visada. Nepamirskit, kad anksciau nestumo testu nebudavo, o veliau - rask, kad gudrus, didziosios dalies tu ankstyvu persileidimu nieks ir nesuuosdavo.

Tai taip, mama mano yra pasakojusi kad yra buve pas ja labai ilgu ciklu o po ju mmm labai gausios  su kresuliais budavo. Manau tai buvo ankstyvi persileidimai ir tiek.

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aišku visada tai vykdavo, tik kaip jau rašėt, kad testų nebuvo, tai nesusekdavo, plius ir forumo nebuvo, nesidalinsavo savo sėkmėm-nesėkmėm moterys unsure.gif

QUOTE(Kisulita @ 2017 08 31, 23:19)
Kaip tu laikaisi, nebeteplioja?

Ačiū, kad teiraujiesi, aš nebekraujuoju nuo vakar vakaro, naktis išvis rami, dabar vos rudai patepe... tampo nervus verysad.gif
Važiuosiu po vaiko šventės į Vln, pasidaryt HCG ir PRG.
Tiesa, testas ryškėja, tai šiek tiek vilties dar prideda ax.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gif
Aišku visada tai vykdavo, tik kaip jau rašėt, kad testų nebuvo, tai nesusekdavo, plius ir forumo nebuvo, nesidalinsavo savo sėkmėm-nesėkmėm moterys unsure.gif

Ačiū, kad teiraujiesi, aš nebekraujuoju nuo vakar vakaro, naktis išvis rami, dabar vos rudai patepe... tampo nervus verysad.gif

Tai vilties dar yra! Gal kaip man seno kraujo buvo uzsilike tai tepe savaitele. 

Atsakyti

Sveikos smile.gif

Tai vilties dar yra! Gal kaip man seno kraujo buvo uzsilike tai tepe savaitele. 

Atsakyti

Kisulita, labai užjaučiu  :( 

Atsakyti

Aš vakar taip su vyru susibariau, matyt ir miegant nebuvo ramybės, šiandien taip galvą skauda...

Atsakyti

Aš vakar taip su vyru susibariau, matyt ir miegant nebuvo ramybės, šiandien taip galvą skauda...

Mes irgi vakar vakare apsibarem, uh... Survagiki, kaip jauties ? jokio testuko dar nesugadinai ? 

Atsakyti

Uoj ne dar. Bet ir ateinančių mmm jokių požymių. Tik jau nuo praėjusio penktadienio pilvo apačią kaip prieš mm vakarais tampo. Krūtinės jautrumo tokio kaip ir nėra, jaučiasi toks kaip vidinis šiek tiek. Na bus matyt kaip čia bus. Šiandien keliausim pas vyro sese, tai gal reiks pasisaugot vyno ir šampės, maža kas.

Atsakyti

Uoj ne dar. Bet ir ateinančių mmm jokių požymių. Tik jau nuo praėjusio penktadienio pilvo apačią kaip prieš mm vakarais tampo. Krūtinės jautrumo tokio kaip ir nėra, jaučiasi toks kaip vidinis šiek tiek. Na bus matyt kaip čia bus. Šiandien keliausim pas vyro sese, tai gal reiks pasisaugot vyno ir šampės, maža kas.

Ai viena kita taure manau nieko blogo nepadarys ;) as per dukrytes 17ta antradieni ikaliau sampes  :wub: 

Atsakyti

Na gal ir aš tada neatsisakysiu. Bet tai šakės kaip galvą skauda, net dirbt normaliai neišeina...

Atsakyti

Na gal ir aš tada neatsisakysiu. Bet tai šakės kaip galvą skauda, net dirbt normaliai neišeina...

Tai ikalk kokio paracetamolio  :hmm:

Atsakyti