Kisulita, didelis apkabinimas tau, laikykis...
Buvo tos pacios problemos visada. Nepamirskit, kad anksciau nestumo testu nebudavo, o veliau - rask, kad gudrus, didziosios dalies tu ankstyvu persileidimu nieks ir nesuuosdavo.
Kisulita, didelis apkabinimas tau, laikykis...
Buvo tos pacios problemos visada. Nepamirskit, kad anksciau nestumo testu nebudavo, o veliau - rask, kad gudrus, didziosios dalies tu ankstyvu persileidimu nieks ir nesuuosdavo.
Tai taip, mama mano yra pasakojusi kad yra buve pas ja labai ilgu ciklu o po ju mmm labai gausios su kresuliais budavo. Manau tai buvo ankstyvi persileidimai ir tiek.
Sveikos
Aišku visada tai vykdavo, tik kaip jau rašėt, kad testų nebuvo, tai nesusekdavo, plius ir forumo nebuvo, nesidalinsavo savo sėkmėm-nesėkmėm moterys
Ačiū, kad teiraujiesi, aš nebekraujuoju nuo vakar vakaro, naktis išvis rami, dabar vos rudai patepe... tampo nervus
Važiuosiu po vaiko šventės į Vln, pasidaryt HCG ir PRG.
Tiesa, testas ryškėja, tai šiek tiek vilties dar prideda
Tai vilties dar yra! Gal kaip man seno kraujo buvo uzsilike tai tepe savaitele.
Sveikos
Aišku visada tai vykdavo, tik kaip jau rašėt, kad testų nebuvo, tai nesusekdavo, plius ir forumo nebuvo, nesidalinsavo savo sėkmėm-nesėkmėm moterys
Ačiū, kad teiraujiesi, aš nebekraujuoju nuo vakar vakaro, naktis išvis rami, dabar vos rudai patepe... tampo nervus
Važiuosiu po vaiko šventės į Vln, pasidaryt HCG ir PRG.
Tiesa, testas ryškėja, tai šiek tiek vilties dar prideda
Tai vilties dar yra! Gal kaip man seno kraujo buvo uzsilike tai tepe savaitele.
Uoj ne dar. Bet ir ateinančių mmm jokių požymių. Tik jau nuo praėjusio penktadienio pilvo apačią kaip prieš mm vakarais tampo. Krūtinės jautrumo tokio kaip ir nėra, jaučiasi toks kaip vidinis šiek tiek. Na bus matyt kaip čia bus. Šiandien keliausim pas vyro sese, tai gal reiks pasisaugot vyno ir šampės, maža kas.
Uoj ne dar. Bet ir ateinančių mmm jokių požymių. Tik jau nuo praėjusio penktadienio pilvo apačią kaip prieš mm vakarais tampo. Krūtinės jautrumo tokio kaip ir nėra, jaučiasi toks kaip vidinis šiek tiek. Na bus matyt kaip čia bus. Šiandien keliausim pas vyro sese, tai gal reiks pasisaugot vyno ir šampės, maža kas.
Ai viena kita taure manau nieko blogo nepadarys ;) as per dukrytes 17ta antradieni ikaliau sampes