Taigi vienas ar pora kiaušinių, miltai, truputis cukraus, pienas, daugiau nei pusė šaukštelio kepimo miltelių, aliejus.
Kiaušinio trynius su cukrum, paskui miltai išmaišyti su kepimo milteliais, pienas ir pabaigoj plakti baltymai. Ir aliejus. Galima trynių nuo baltymų ir neatskirti, bet man skaniau atskirai. Bet šiaip svarbiausia kepimo milteliai, jie padaro ta blyna tokį neriebaluotą, jis toks tarsi puresnis. (Žinoma, jei aliejus į tešlą pilasi, kepant jo jau nebereikia. )
iškeptus blynus aš patepu kokia nors skania varške (pvz., "gardi") ir susuku į vamzdį, o ne į kokį kvadračiuką. Čia super paprasta ir laaaaaabai skanu.

P.S.
Kai netingėsiu, įmesiu ir nuotraukytę, pamatysit, kaip gražiai jie atrodo. Jie yra tokios gražios "apskrudusios"

