Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 11 05, 22:43)
Rudeniui nupirkau BARTEK - nu labai dukrai jie patinka ir patogūs  wub.gif  Pirkau pirkau visokius batus ,o pamačiau,kad dailesnių batų neturi ,nu ir išrinkau ant smūgio  biggrin.gif Realiai dar gražesni,lengvučiai,kailiukas nusiima.Žiemai šiltų turi net kelis,o vat gražių vėl reiks kažko matyt greituoju būdu ieškot  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

O gal kažkur tų Bartek yra geresnėmis kainomis? Žiūriu visai gražių turi, ale po 100€ vaikui kažkaip nežinau nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 05, 22:21)
O gal kažkur tų Bartek yra geresnėmis kainomis? Žiūriu visai gražių turi, ale po 100€ vaikui kažkaip nežinau nežinau  unsure.gif

Yra. PL. pačiam bartekų psl.
Atsakyti
Jau klausiau vieną kartą, bet vis tiek man dar neaišku smile.gif Parkeliavo mano Frye auliniai, ėmiau 9 dydį, nors europinis mano 39, bet bijojau nusimažint su 8.5 dydžiu. Pasimatuot galėsiu tik gruodį, bet... Dukros paprašiau, kad įkištų koją, sako, dar daug vietos pirštui lieka, o jai visad US 9 imu. Tai faktas, kad jie man bus ryškiai didoki unsure.gif Bandysiu pirkt UGG vidpadį, bet va čia ir klausimas, kokį vis tik imt - 8 ar 9? UGG'ų jokių neturiu, bet Bearpaw, Australia Lux tokio tipo tinka 8 dydis. Tai galvoju, vidpadį kaip ir 8 reiktų pirkt, bet per didelis Frye batas tai 9 dydžio unsure.gif Kaip jūs darot su vidpadžiais? Nebesusigaudau, primaliau, bet gal patarsit kas.

Tiek metų perku, bet man batų dydžiai vis tik dar išlieka mistika kažkokia, nu niekaip aš jų nenutaikau blink.gif Stuart Weitzman, Coach ėmiau 8.5, neįkišu kojos, va Frye paėmiau 9, bus dideli... Total košmar doh.gif Verkiant reikia ilgaaulių, nes net nesu tokių turėjus, o reikia ir noriu, nu bet tikrai neberizikuosiu intiku, nes neturiu supratimo, kaip per blauzdą būtų, jau geriau permokėt, bet tikrai tinkančius gyvai nusipirkt. Rodos ir tos kojos normalios, blauzdos nestoros, bet jau bijaaauuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 11 05, 23:32)
Jau klausiau vieną kartą, bet vis tiek man dar neaišku smile.gif Parkeliavo mano Frye auliniai, ėmiau 9 dydį, nors europinis mano 39, bet bijojau nusimažint su 8.5 dydžiu.  Pasimatuot galėsiu tik gruodį, bet... Dukros paprašiau, kad įkištų koją, sako, dar daug vietos pirštui lieka, o jai visad US 9 imu. Tai faktas, kad jie man bus ryškiai didoki  unsure.gif  Bandysiu pirkt UGG vidpadį, bet va čia ir klausimas, kokį vis tik imt  - 8 ar 9? UGG'ų jokių neturiu, bet Bearpaw, Australia Lux tokio tipo tinka 8 dydis. Tai galvoju, vidpadį kaip ir 8 reiktų pirkt, bet per didelis Frye batas tai 9 dydžio  unsure.gif  Kaip jūs darot su vidpadžiais? Nebesusigaudau, primaliau, bet gal patarsit kas.

Tiek metų perku, bet man batų dydžiai vis tik dar išlieka mistika kažkokia, nu niekaip aš jų nenutaikau  blink.gif Stuart Weitzman, Coach ėmiau 8.5, neįkišu kojos, va Frye paėmiau 9, bus dideli... Total košmar  doh.gif Verkiant reikia ilgaaulių, nes net nesu tokių turėjus, o reikia ir noriu, nu bet tikrai neberizikuosiu intiku, nes neturiu supratimo, kaip per blauzdą būtų, jau geriau permokėt, bet tikrai tinkančius gyvai nusipirkt. Rodos ir tos kojos normalios, blauzdos nestoros, bet jau bijaaauuuuu  biggrin.gif

Yra Vln, prekybcentriuose, maximoj, rimi, elementariu storu veltiniu, kazkokio lyg kailiuko vidpadziu, pasimi bata, eini, pridedi, pamatuoji, perki. Ka tik is yoox gavau batus. Vidpadzius maxej didelej pirkau. Silumos pakanka. Sumazeja puse dydzio. Reik imt i didesne puse, kad gale bato neliktu laisvos vietos.
O kada paskutinisyk peda matavai? Taip normaliai, apsibraukus, visa ilgi? Nes tas euro dydziu atitikmuo sakem ant vandens rašytas. As irgi euro turiu nuo 39 iki 41, nu ir ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 05 lapkričio 2017 - 22:44
QUOTE(RIJADA @ 2017 11 05, 22:32)
Jau klausiau vieną kartą, bet vis tiek man dar neaišku smile.gif Parkeliavo mano Frye auliniai, ėmiau 9 dydį, nors europinis mano 39, bet bijojau nusimažint su 8.5 dydžiu.  Pasimatuot galėsiu tik gruodį, bet... Dukros paprašiau, kad įkištų koją, sako, dar daug vietos pirštui lieka, o jai visad US 9 imu. Tai faktas, kad jie man bus ryškiai didoki  unsure.gif  Bandysiu pirkt UGG vidpadį, bet va čia ir klausimas, kokį vis tik imt  - 8 ar 9? UGG'ų jokių neturiu, bet Bearpaw, Australia Lux tokio tipo tinka 8 dydis. Tai galvoju, vidpadį kaip ir 8 reiktų pirkt, bet per didelis Frye batas tai 9 dydžio  unsure.gif  Kaip jūs darot su vidpadžiais? Nebesusigaudau, primaliau, bet gal patarsit kas.

Tiek metų perku, bet man batų dydžiai vis tik dar išlieka mistika kažkokia, nu niekaip aš jų nenutaikau  blink.gif Stuart Weitzman, Coach ėmiau 8.5, neįkišu kojos, va Frye paėmiau 9, bus dideli... Total košmar  doh.gif Verkiant reikia ilgaaulių, nes net nesu tokių turėjus, o reikia ir noriu, nu bet tikrai neberizikuosiu intiku, nes neturiu supratimo, kaip per blauzdą būtų, jau geriau permokėt, bet tikrai tinkančius gyvai nusipirkt. Rodos ir tos kojos normalios, blauzdos nestoros, bet jau bijaaauuuuu  biggrin.gif

Vidpadį perku 1 dydžiu didesnį nei batas paskui apkerpu. Nieko nėr blogiai nei per trumpas. Frye bent man yra didinti.
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.coachoutlet.com
www.aeropostale.com - 30% clearance
www.guessfactory.com - 20%
www.boscovs.com - 20%
www.abercrombie.com - 30%
www.abercrombiekids.com
www.levis.com - 30%
www.sheepskinshoes.com
www.jcrew.com
www.penzeys.com
www.venus.com
www.ebags.com - 25%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 15%
www.hautelook.com
www.victoriassecret.com
www.shopspring.com
www.landsend.com - 40%
www.dillards.com
www.loft.com - 40%
www.talbots.com - 30%
www.harney.com
www.ralphlauren.com - 30%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 20%
www.patpat.com
www.shopjustice.com
www.gymboree.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.sephora.com - 20%
www.sleekshop.com - 15$ nuo 115$
www.naturessheabuter.com
www.sheaterraorganics.com - 30%
www.sigmabeauty.com
www.stockngo.com
www.skinstore.com - 25%
www.ahava.com
www.cosmetique.com
www.tanforless.com - 20%
www.realtechniques.com
www.puritan.com - 20%
www.jet.com
www.morphebrushes.com - 10%
www.theperfumespot.com - 20%
www.vitacost.com - 27%
www.fragrancenet.com - 30%
www.leylamilanhair.com
www.walgreens.com

Turime laisvus, norincios rasykite linelislt@gmail.com

Naturalios zomsos SAM EDELMAN juodi ilgaauliai 10US dydzio (atitiks mazdaug 40,5EU) uz 25,50$
vartotojo įkelta nuotrauka

Dolce & Gabbana akiniai, spalva MATTE AZURE-GREY BLUE GRADIENT uz 38,50$
LOFT suknele, S Regular dydis, kaina 15,95$

laisvos 2 pastos po $2
http://www.stockngo....oz#.Wf1yqFu0PIV
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 05, 22:41)
O kada paskutinisyk peda matavai? Taip normaliai, apsibraukus, visa ilgi? Nes tas euro dydziu atitikmuo sakem ant vandens rašytas.  As irgi euro turiu nuo 39 iki 41, nu ir ka?

25,2 cm smile.gif

QUOTE(JMD @ 2017 11 05, 22:42)
Vidpadį perku 1 dydžiu didesnį nei batas paskui apkerpu. Nieko nėr blogiai nei per trumpas. Frye bent man yra didinti.

Nu va, o aš prieš pirkdama nežinau kokią krūvą atsiliepimų perskaičiau, tai dažniausiai buvo, kad siauroki, arba ima didesnius puse dydžio biggrin.gif

Ir dar... Prieš kokius 6 metus, pačioje mano pirkimo iš JAV pradžioje, Frye basutės turbūt buvo mano vos ne pirmas pirkinys, pirkau 8.5 dydį, neįkišau į jas kojos, pardaviau kolegei, tokios siauros buvo blink.gif Pamenu ten kelios išsimatavo, tik vienai tetiko. Užtat prisiminusi tą atvejį, tuos dabartinius aulinukus jau bijojau imt 8.5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 05 lapkričio 2017 - 22:55
QUOTE(RIJADA @ 2017 11 05, 23:51)
25,2 cm smile.gif
Nu va, o aš prieš pirkdama nežinau kokią krūvą atsiliepimų perskaičiau, tai dažniausiai buvo, kad siauroki, arba ima didesnius puse dydžio biggrin.gif

Ir dar... Prieš kokius 6 metus, pačioje mano pirkimo iš JAV pradžioje, Frye basutės turbūt buvo mano vos ne pirmas pirkinys, pirkau 8.5 dydį, neįkišau į jas kojos, pardaviau kolegei, tokios siauros buvo  blink.gif  Pamenu ten kelios  išsimatavo, tik vienai tetiko. Užtat prisiminusi tą atvejį, tuos dabartinius aulinukus jau bijojau imt 8.5

As tai mastyciau taip. Jei virs 25, tai jau nebe 39, nebent nori pratampyt kanciose. Plius esi ne xs dydzio, tai ir peda ne N plocio turbut. Tavo vietoj imciau 8.5 tik amerikietisku gamintoju, kur gilios tradicijos didint. O siaip i 9 nespjauciau
. Sunku su tais pusiniais dydziais, sutinku. Tarp kitko mamai esu nekart siuntus w plocio batus, tai ir pati neiskrentu. Gal ir tau jei 8,5, tai tada ir w kartu turetu tikt?
Atsakyti
Galvojau irgi apie W, bet šitų būtent nebuvo tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2017 11 05, 22:45)
Mano dukra turi tokio tipo timberius (kiek matau, oda šių martensų tokia pati, bent jau iš foto). Keikiu aš juos iki negalėjimo. Kiekvienas lašas matosi, impregnuoji, vis tiek išsimurzina, putom valai, putos lieka neišdžiūna normaliai. Jau tokia netikusi oda, gal prižiūrėt nemoku, bet turbūt vieninteliai batai, keliantys tiek daug vargo.

pas mus tas pats, ko gero ne batai kalti, o mūsų 13-metės 😂 bent jau maniškei tai nauji iki pirmo išejimo 😱 amžinai grįžta purvais nutaškytais, apmindźiotais 😜 pirmu reisu grįžus stumiu į vonią plaut batų smile.gif
apie Timberius patyliu... pilki visi taškuoti, plemuoti. šiand su kabliuku nėriau lopiau juodus Timberius , tuos tinkliniu aulu, sugebejo dvejose vietose suplešyt pirmą dieną, buvo paslepus, nusterau atradus 🤣 Jcrew striukę zefyrinę pirmą dieną rankovę perrėžė ir aišku nežino kur ir kaip 😅

QUOTE(ylang @ 2017 11 05, 23:01)
Nanoteko impregnantu (viską juo). Bet esu bandžiusi (kai jau vilties netekau) ir kažkokiu parduotuviniu, salamanderio lyg, rezultatas nepasikeitė  unsure.gif nuosirdziai sakau-su nei vienais batais neturejau tiek vargo.

aš ir Nano , ir Salamander išmaudau irgi tas pats 😰

Frye turiu 9 ilgaaulius su 25.5 cm pèda, liux, pats tas 👍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 05 lapkričio 2017 - 23:27

Labas vakaras, gal galetumet patarti del TH basuciu/bateliu dydziu. Nesioju 41 dydi, o koki US dydi reiktu pirkti?  :4u:  aciu  :) 

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 11 05, 23:25)
pas mus tas pats, ko gero ne batai kalti, o mūsų 13-metės 😂

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 06 lapkričio 2017 - 00:26