Jau klausiau vieną kartą, bet vis tiek man dar neaišku

Parkeliavo mano Frye auliniai, ėmiau 9 dydį, nors europinis mano 39, bet bijojau nusimažint su 8.5 dydžiu. Pasimatuot galėsiu tik gruodį, bet... Dukros paprašiau, kad įkištų koją, sako, dar daug vietos pirštui lieka, o jai visad US 9 imu. Tai faktas, kad jie man bus ryškiai didoki

Bandysiu pirkt UGG vidpadį, bet va čia ir klausimas, kokį vis tik imt - 8 ar 9? UGG'ų jokių neturiu, bet Bearpaw, Australia Lux tokio tipo tinka 8 dydis. Tai galvoju, vidpadį kaip ir 8 reiktų pirkt, bet per didelis Frye batas tai 9 dydžio

Kaip jūs darot su vidpadžiais? Nebesusigaudau, primaliau, bet gal patarsit kas.
Tiek metų perku, bet man batų dydžiai vis tik dar išlieka mistika kažkokia, nu niekaip aš jų nenutaikau

Stuart Weitzman, Coach ėmiau 8.5, neįkišu kojos, va Frye paėmiau 9, bus dideli... Total košmar

Verkiant reikia ilgaaulių, nes net nesu tokių turėjus, o reikia ir noriu, nu bet tikrai neberizikuosiu intiku, nes neturiu supratimo, kaip per blauzdą būtų, jau geriau permokėt, bet tikrai tinkančius gyvai nusipirkt. Rodos ir tos kojos normalios, blauzdos nestoros, bet jau bijaaauuuuu