Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Vanilla moon @ 2017 11 06, 00:01)
<p>Labas vakaras, gal galetumet patarti del TH basuciu/bateliu dydziu. Nesioju 41 dydi, o koki US dydi reiktu pirkti?  4u.gif  aciu  smile.gif </p>

Jei pėda 27 cm basučių 10,5. Batų 10.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 05, 23:25)
Yra. PL. pačiam bartekų psl.

Bartek.com.pl? Bet tada irgi ne stebūklai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 06, 08:00)
Bartek.com.pl? Bet tada irgi ne stebūklai  unsure.gif

Gal ne tokius pat lygiai kaip rapoja rodė. Bet sale skyrelyje ir po 10€ fantastiški batai buvo. aš ieškojau prieš gerą mėnesį. Šiaip naujos kolekcijos brangūs.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 06, 09:24)
Gal ne tokius pat lygiai kaip rapoja rodė. Bet sale skyrelyje ir po 10€ fantastiški batai buvo. aš ieškojau prieš gerą mėnesį. Šiaip naujos kolekcijos brangūs.

Matyt reikia užtaikyt, nes permetus akimis, man patinkantys mergaitiški po 299 zlotus jau su 50 zlotų nuolaida unsure.gif
Atsakyti
laisvi

$21.33
CHANELLE VOLUME DE CHANEL MASCARA

https://m.shop.nords...ersonalizedsort

$25.62
CHANELINIMITABLE INTENSE Mascara Multi-Dimensionnel Sophistiqué

Atsakyti
Sveiki,

Gal kas kas ieškote nestambiam vyrui ar paaugliui rudeninės striukės.... Nepataikiau su dydžiu vyrui, M per siaura, jei užsideda megztini. Vyro krutinės apimtis 101-102 cm, Labai norėtume L dydžio.

95 EU, pirkta su 25% nuolaida
https://www.sierratr...Code=214FM-02-M

Striukė 3 in1, nepralaidi vandeniau, labai faina....
jei išeitų parduoti ar pakeisti į L dydį būtų super:)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 05, 23:21)
O gal kažkur tų Bartek yra geresnėmis kainomis? Žiūriu visai gražių turi, ale po 100€ vaikui kažkaip nežinau nežinau  unsure.gif

Ziaurios kainos vaikisku batu kai pagalvoji. Ypac kai jiems negali taupyt.. rubai dar rubai, bet batai labai svarbu augancioms kojytems.

QUOTE(sollo @ 2017 11 06, 00:25)
pas mus tas pats, ko gero ne batai kalti, o mūsų 13-metės 😂 bent jau maniškei tai nauji iki pirmo išejimo 😱 amžinai grįžta purvais nutaškytais, apmindźiotais 😜 pirmu reisu grįžus stumiu į vonią plaut batų smile.gif
apie Timberius patyliu... pilki visi taškuoti, plemuoti. šiand su kabliuku nėriau lopiau juodus Timberius , tuos tinkliniu aulu, sugebejo dvejose vietose suplešyt pirmą dieną, buvo paslepus, nusterau atradus 🤣 Jcrew striukę zefyrinę pirmą dieną rankovę perrėžė ir aišku nežino kur ir kaip 😅
aš ir Nano , ir Salamander išmaudau irgi tas pats 😰

Frye turiu 9 ilgaaulius su 25.5 cm pèda, liux, pats tas 👍

Dzyzus.. galvojau, kad pas mane viena taip biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, dar sephora nuolaida galioja? galima atsiųsti užsakymą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 11 05, 22:51)
25,2 cm smile.gif
Nu va, o aš prieš pirkdama nežinau kokią krūvą atsiliepimų perskaičiau, tai dažniausiai buvo, kad siauroki, arba ima didesnius puse dydžio biggrin.gif

Ir dar... Prieš kokius 6 metus, pačioje mano pirkimo iš JAV pradžioje, Frye basutės turbūt buvo mano vos ne pirmas pirkinys, pirkau 8.5 dydį, neįkišau į jas kojos, pardaviau kolegei, tokios siauros buvo  blink.gif  Pamenu ten kelios  išsimatavo, tik vienai tetiko. Užtat prisiminusi tą atvejį, tuos dabartinius aulinukus jau bijojau imt 8.5

mano peda 25 cm(ne siaura ) perku 8.5 dydi , 8 nerizikuoju ,nemegstu labai aptemptu batu , man geriau didesni batai nei pratempinet .
patogiausi Ecco , Clarks , Timberland ...Ecco va dabar 9 dydi tampau , kai pirkau 8.5 nebuvo tik 9 , niekad 9 dydzio batu neturejus ,surizikavau , na ir ka liuks neiskrentu .
Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2017 11 06, 08:24)

aciu komandai uz gautus pirkinukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,
pirkau mb TH batus ,marskinius ,dzinsus ..dydziai tiko , patenkintas
kokybe super kaip visada , kaip jau kazkada rasiau is kruva bandytu brendu man TH nr. 1 kainos kokybes atzvilgiu ,tik paskui eina Rl .

batus jamiau tokius ,
https://www.shopspri...oducts/53425337
lediniai , nors ir zenytis su tokiais biggrin.gif , gyvai zymiai grazesni,labai solidus ;) dar TH palta turi solidu kasmyro tai visumoj viskas idealiai dera .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 06 lapkričio 2017 - 09:24
Loft nesirenka, dar daug trūksta?
Atsakyti
Meeginos, po kiek su nuolaidom pirkot tuos Harry’s skutimosi rinkinius? Juem buvo kazkokia papildoma nuolaida. O gal kartais dar yra nuolaida?
https://www.harrys.c...st=starter-sets
Atsakyti