Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2017 11 10, 09:38)
Man tai grazu. Buciau maza, su kablais stambiais nesiociau. Isvis, buciau maza- nesiociau kablus istisai wub.gif  biggrin.gif

as nusipirkau ash batus ant belekokio kablo ir varau. aisku, kojos remiasi nesveikai i vaira ir vairuoju kojom biggrin.gif bet batai ciki bari eina sau. kam nepatinka, tegu neziuri. tik kai paklausia kiek mano vaikui metu, reakciaj tipo aaaa joooooo, vaikas i mama biggrin.gif
Atsakyti
čia visai fainai atrodo
čia kažkaip ne tokia bais ir didelė,normaliai rolleyes.gif
vooo blink.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 10:43)
čia visai fainai atrodo
čia kažkaip ne tokia bais ir didelė,normaliai  rolleyes.gif
vooo blink.gif  unsure.gif  biggrin.gif

Tai gal iskart miegmaisi renkis
Atsakyti
1 /// 2
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 10, 09:49)
Tai gal iskart miegmaisi renkis

nesąmonė kažkokia ta kaldra irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2017 11 10, 11:39)
nu blyn,  būsiu prašovus su dydžiu ryškiai  unsure.gif su 75 B pasiėmiau S dydį.... doh.gif  cray.gif

Turetu tikt. As su 75B turiu VS S dydzio braletes. Didesnes tikrai nenoreciau smile.gif
Atsakyti
Dabar trendas dydeles, patysusios, asimetriskos, keistu kirpimu pukines, man ta FREE PEOPLE superine.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 11:51)
1 /// 2
Papildyta:

nesąmonė kažkokia ta kaldra irnesakyk.gif  biggrin.gif

Ta pirma kokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 09:43)
čia visai fainai atrodo
čia kažkaip ne tokia bais ir didelė,normaliai  rolleyes.gif
vooo blink.gif  unsure.gif  biggrin.gif

šikšnosparnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 11 10, 10:59)
Dabar trendas dydeles, patysusios, asimetriskos, keistu kirpimu pukines, man ta FREE PEOPLE superine.

Tik usa pasiula bisk atsilieka siuo klausimu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,rasiau Rudaplaukei bet neatraso tai paklausiu cia,ar kas gavo spalio 10 dienos VS uzsakymo skaiciukus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 11 10, 09:59)

Kur rast pigiau , nei pilna kaina biggrin.gif ?Arba šiaip kažkokią keistą, tik būtų geriau ne pūkinę smile.gif
Atsakyti
gal kur uzmatet nelabai storas kombikelnes ar kokias virsutines kelnytes ant pedkelniu mergaitei?
Atsakyti