Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Softe24 @ 2017 11 10, 11:57)
Turetu tikt. As su 75B turiu VS S  dydzio braletes. Didesnes tikrai nenoreciau smile.gif

as ir turiu kelias per prieki segamas, tai su 36C, pirkausi L ir viskas tiko, o va sios raso mazintos tai nusiunciau XL, nes nu labai daug atsliepimu, kad mazinta smile.gif https://www.victoria...talogueType=OLS

nusiunciau kur kryziuojasi petneseles classic navy XL, nes visi atsiliepimai, kad mazinta, tik vienas kad didinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 lapkričio 2017 - 10:12
QUOTE(Softe24 @ 2017 11 10, 10:57)
Turetu tikt. As su 75B turiu VS S  dydzio braletes. Didesnes tikrai nenoreciau smile.gif

Pas mane su tiek visos braletės S dydžio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2017 11 10, 10:57)

apraminot 4u.gif
jei netiks, teks pardavinėti ir laukti naujos akcijos unsure.gif

beje, noriu labai komandai padėkoti už nupirktus gėrius:
1. NB kedukai mano kleckui superiniai wub.gif Bijojau, kad bus mažoki, bet net mano koja telpa, tai iki pavasario/vasaros priaugsim ax.gif
2. EMU pirkti su nerealia nuolaida irgi wub.gif Man iš esmės visai nepatinka jokie ugg'ai, nes nu nulis elegancijos, bet šituos užskaitau. Dydis tiko idealiai 4u.gif - emiau 6, tai puikiai tiko mano 36 d. kojai. Dabar tik reikės išbandyti per šalčius bigsmile.gif
3. Uniqlo heatech maikute - pirkau S dydį, kokį ir nešioju. Tiko idealiai bigsmile.gif dėl šilumos dar nepasakysiu- apsivilkau pirmą dieną, tai dar negaliu vertinti.
4. Uniqlomerinukai- dydį tikrai atitinka, man fainesni už Jcrew. Dar žiūrėsiu, kaip nešiosis, skalbsis, bet kažkodėl turiu tokį įtarimą, kad nuo šiol teiksiu pirmenybę jiems tongue.gif Nu bet spalvos tai bože, bože bash.gif - draugei ėmiau PINK- gavo plytinės spalvos, aš sau ėmiau BLUE- gavau kažką tarp blue ir violetinės. Bet man ta spalva vistiek nereali wub.gif sunešiosiu tikrai 4u.gif Puikiai tinka, kam reikia kažko klasikinio į darbą 4u.gif imsiu dar kai bus nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 11 10, 10:11)
as ir turiu kelias per prieki segamas, tai su 36C, pirkausi L ir viskas tiko, o va sios raso mazintos tai nusiunciau XL, nes nu labai daug atsliepimu, kad mazinta smile.gif https://www.victoria...talogueType=OLS

nusiunciau kur kryziuojasi petneseles classic navy XL, nes visi atsiliepimai, kad mazinta, tik vienas kad didinta 4u.gif

totali nesamone. ir as perskaiciau. tai ka as zinau. skirtumas turbut kone 5 dydziu tame tarpe.

Really comfortable true to size 38DD in bras, fit in XL bralette:)

Great support! I am a 36 C and I purchased a XL.
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2017 11 10, 10:18)
apraminot  4u.gif
jei netiks, teks pardavinėti ir laukti naujos akcijos  unsure.gif

beje, noriu labai komandai padėkoti už nupirktus gėrius:
1. NB kedukai mano kleckui superiniai  wub.gif  Bijojau, kad bus mažoki, bet net mano koja telpa, tai iki pavasario/vasaros priaugsim  ax.gif
2. EMU pirkti su nerealia nuolaida irgi  wub.gif  Man iš esmės visai nepatinka jokie ugg'ai, nes nu nulis elegancijos, bet šituos užskaitau. Dydis tiko idealiai  4u.gif - emiau 6, tai puikiai tiko mano 36 d. kojai. Dabar tik reikės išbandyti per šalčius bigsmile.gif
3. Uniqlo heatech maikute - pirkau S dydį, kokį ir nešioju. Tiko idealiai  bigsmile.gif  dėl šilumos dar nepasakysiu- apsivilkau pirmą dieną, tai dar negaliu vertinti.
4. Uniqlomerinukai- dydį tikrai atitinka, man fainesni už Jcrew. Dar žiūrėsiu, kaip nešiosis, skalbsis, bet kažkodėl turiu tokį įtarimą, kad nuo šiol teiksiu pirmenybę jiems tongue.gif Nu bet spalvos tai bože, bože bash.gif - draugei ėmiau PINK- gavo plytinės spalvos, aš sau ėmiau BLUE- gavau kažką tarp blue ir violetinės. Bet man ta spalva vistiek nereali wub.gif sunešiosiu tikrai  4u.gif Puikiai tinka, kam reikia kažko klasikinio į darbą 4u.gif imsiu dar kai bus nuolaida 4u.gif

uniqlo varau skalbenkej trecius metus. dzyn. jcrew plaudavau rankom nudrisko. zodz.
Atsakyti
Kiek dar trūksta ? https://leylamilanih...e-miracle-brush
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 10:26)

labai nemyliu tokiu. labai greit uzsitersia ir neisvalyt. ir paskui geda traukt is rankines biggrin.gif o jeigu dar plaukus laku purski is viso pravalas.
Atsakyti

Aciu uz uzrodytas braletes!  :4u: pasiunciau ir as. Tik toks ba-bang su dydziu. Su 75-80B pasiunciau M, bijau, kad S mazoka per apimti bus. :hmm: Jei ka darysim mainus kam netiko  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furla: 10 lapkričio 2017 - 10:35
QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 10:02)
Nu nebloga  smile.gif O gal kažkur užmatei kažkokio įdomesnio modeliuko - gali nugaroje ilgesnė būti,šiek tiek platėjanti ar šiek tiek oversize.Arba kažkokių panašių modelių kaip uniqlo striukės-paltai tik ne pūkinės  smile.gif Kažkokia pvz panaši į tokią ,tik būtų gerai ilgesnė, na ir panašios  rolleyes.gif  biggrin.gif

http://www.lastcall....46471427/p.prod
tik dydziu nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2017 11 10, 11:02)
Sveikos,rasiau Rudaplaukei bet neatraso tai paklausiu cia,ar kas gavo spalio 10 dienos VS uzsakymo skaiciukus? unsure.gif

vakar gavau lapkricio 1d uzsakytu VS prekiu skaicius.
gal jusu prekes buvo backordered? tada ilgiau uztrunka.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2017 11 10, 11:49)
vakar gavau lapkricio 1d uzsakytu VS prekiu skaicius.
gal jusu prekes buvo backordered? tada ilgiau uztrunka.

Ot nepastebejau tokio uzraso,nu lauksiu,gal dar Rudaplauke atrasys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 10:26)

nebera pardavime smile.gif
Atsakyti
eina sau kokie wub.gif , kam tinka 5.5 dydis

batukai
Atsakyti