QUOTE(Carlin @ 2017 11 20, 16:58)
Bet tai kokios skirtingos nuomonės

gavau ir aš tris gymboree sukneles ir vėl mintyse save keikiau, kad pasidaviau bandos jausmui ir pirkau, nes pigiai dalino
Tai va, pigumas vienintelis jų pliusas... geriau vietoj tų trijų vieną būčiau nupirkus brangesnę iš jcrew ar RL kokio
Dydis visų trijų vienodas, bet viena smarkiai per didelė

per kelis metus gal priaugs, kitos tokios lyg ir nešiojamos jau dabar, bet į didesnę pusę.
as kiek pamenu Jūsų labai smulki mergaite ir mazute, gal todel Jums taip, mano labai auksta ne pagal metus, ji apie 134 dabar o jei dar 6,5 m. vasari tik bus 7. Gymboree turime ivairiu dydziu yra 10 dydis kur didele ir laukia eiles nesiojimo, bet va dvi gavau kur tikrai jei tinka jau dabar, nes mazintos tikrai.
Mano dukra kuda bet tikrai yra kudesniu kiek matau, bet gymboree mano mylimiauis jai parduotuve na ir vis pataikau as jai, kad i ididesne puse laukia eiles, kas nesiojama nesioja
PAS MUS VA TAS PILKa TASKUOTA KUR GAVAU 10 DYDIS IDENTIKSO ILGIO KAIP 8 DYDIS KUR TURIME gymboree

uz tai ir sakau kad mazinta
CARLIN BALETE PAS DUKRA YRA TOKIA COLIUKISKA MERGAITE JI JAU pirmoke, bet mano dukrai iki pazastu, tai tikius kad sunku rasti rubus ir daug kas dideli, nes jei vaikas zemutis ir dar smulkutis, tai isivaizduoju rubai eina zenkliai mazesni nei pagal amziu