Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LOCKETS @ 2017 11 20, 17:49)
sveikos,
gal kas zinote apie gymshark dydzius?
oi man jau nupirko  biggrin.gif aciu 4u.gif

ten beje yra siokiu tokiu nuolaidu 4u.gif

Mane gymshark irgi domina.Čia iš gymshark.com pirkai?Ar kur kitur yra nuolaidų?Kodas yra galbūt?
Atsakyti
Turim laisvas GTP M dydi ir MJC M,L
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 lapkričio 2017 - 18:33
QUOTE(linamog @ 2017 11 20, 19:18)

Ir dar papilde dydziu. S matau yra smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau,kad ne į temą 4u.gif Klausimėlis.Viena pažįstama iešo pirkti tų daiktų,kurie laiko pvz. reklamas/iškabas apie skelbiamas nuolaidas,dydžius ir pan. Nežinau ar suprasit apie ką klausiu,bet va NUOTRAUKOJE IŠ INTERNETO tos rožinės reklamos kokiu būdu laikosi prie tų stovų biggrin.gif ?Kaip vadinasi ir kur konkrečiai perkama?Gali būti ir kitokie tie laikikliai-svarbu,kad laikytų biggrin.gif
Atsakyti
ANDREW MARC
vartotojo įkelta nuotrauka

BAREMINERALS

KENNETH COLE

LANCOME

LANDSEND

MICHAELS KORS sumazintos kainos

NOTINO turime 25% koda, galioja Lancôme, Vichy, Tom Ford, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Creed, Bond No. 9, Nuxe, Rasasi, Dermacol, Montale, Mancera, Amouage, La Mer, Bond No. 9, Parfums De Marly, MEDIBLANC

POTTERYBARNKIDS

SIGMA BEAUTY

VITACOST
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 lapkričio 2017 - 19:39
QUOTE(rapoja @ 2017 11 20, 19:07)
Mane gymshark irgi domina.Čia iš gymshark.com pirkai?Ar kur kitur yra nuolaidų?Kodas yra galbūt?

aha is gymshark.com
kai kurioms prekems yra 50%, bet daugiau 30 ir 20% off 4u.gif

emiau M dydzio timpas, tai tikiuosi, kad mazdaug atitiks dydi biggrin.gif
pvz
https://uk.gymshark....ant=29802999058
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 20, 17:19)
Aš visada žiūriu į dydžių lentelę, pagal amžių niekad neperku, nes mano vaikai neatitinka ūgio/amžiaus/svorio standartų  biggrin.gif
bet va su gymboree yra toks dalykas - jei jai geros suknelės pagal ūgį, iš pločio kabo kaip ant pakabos biggrin.gif pečiai nukarę, rankovės per plačios. Jei gera iš pločio - užpakalio nedengia.
Nu bet aš ne tik apie dydžius norėjau pasisakyt biggrin.gif eilinį sykį įsitikinau, kad geriau vienas bragesnis, negu krūva pigių biggrin.gif dar va sulaukiu dviejų “gera kaina” pirktų ir jei bus toks pats nusivylimas, dėsiu baną šiai pardei  unsure.gif

ai nu dar parodysiu, kaip juokingai ji atrodo su ta TH striuke:

niekaip nesuprantu, kokio sudėjimo vaikui tokio pločio rankovės reikalingos biggrin.gif

bigsmile.gif I tas rankoves tilptu rankytes, kojytes ir dar tas juodai baltas pukutukas biggrin.gif
Atsakyti

Gal kas norite L juodos perimti skaiciukus mirksiukas.gif
59.96
https://www.nordstro...ket?color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 20, 19:01)
Atsiprašau,kad ne į temą 4u.gif Klausimėlis.Viena pažįstama iešo pirkti tų daiktų,kurie laiko pvz. reklamas/iškabas apie skelbiamas nuolaidas,dydžius ir pan. Nežinau ar suprasit apie ką klausiu,bet va NUOTRAUKOJE IŠ INTERNETO tos rožinės reklamos kokiu būdu laikosi prie tų stovų  biggrin.gif ?Kaip vadinasi ir kur konkrečiai perkama?Gali būti ir kitokie tie laikikliai-svarbu,kad laikytų  biggrin.gif

Pvz. https://www.biokrypt...r-ju-laikikliai
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 20, 16:19)
Aš visada žiūriu į dydžių lentelę, pagal amžių niekad neperku, nes mano vaikai neatitinka ūgio/amžiaus/svorio standartų  biggrin.gif
bet va su gymboree yra toks dalykas - jei jai geros suknelės pagal ūgį, iš pločio kabo kaip ant pakabos biggrin.gif pečiai nukarę, rankovės per plačios. Jei gera iš pločio - užpakalio nedengia.
Nu bet aš ne tik apie dydžius norėjau pasisakyt biggrin.gif eilinį sykį įsitikinau, kad geriau vienas bragesnis, negu krūva pigių biggrin.gif dar va sulaukiu dviejų “gera kaina” pirktų ir jei bus toks pats nusivylimas, dėsiu baną šiai pardei  unsure.gif

ai nu dar parodysiu, kaip juokingai ji atrodo su ta TH striuke:

niekaip nesuprantu, kokio sudėjimo vaikui tokio pločio rankovės reikalingos biggrin.gif

Matka boska blink.gif čia mišelinų vaikam biggrin.gif
Atsakyti
https://www.6pm.com/...17/color/709506
Atsakyti
Gal kuri uzmatet vyrisku kailiniu mokasinu gera kaina? Australia luxe collective kokie dar gerai nesiojasi. Peda 28 kazkur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 20 lapkričio 2017 - 19:57