Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 12 16, 20:54)
Nu va užsinorės gucci maikės ir gausi dėt  biggrin.gif (čia ne aš sugalvojau,keliais psl atgal diskusija) Bet jei tikrai nenori,nepatinka,nepatogu juk neprievartaujam vaikų ,kad dėkis ir viskas aggressive.gif  drinks_cheers.gif

Tu visai nieko nesupratai.
Atsakyti
Sveikos, vilnietes
Siulausi i pagalba Sandrixx, kam butu patogu pasiimti vakare is Santariskiu, galiu kita savaite prigriebti (mano is 550 dezutes), tai galiu paimti kas nebus ankstesniu paeme ir is 550 dezutes.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 12 16, 18:58)
🤣 jis juk juokavo, kažką ne taip supratot 😉 aš tik už asmenybę 👍
taip ir yra, kad pačiam patinka, nu neįsivaizduoju kaip galima būtų berną priverst daryt ko nenori,

Nesupratau biggrin.gif 4u.gif
Tikrai,uz asmenybęsmile.gif
Atsakyti
Matau apie vaiku rubus snekejote, tai as kas ryta kenciu nuo vaiku noru-patinka-nepatinka, patogu-nepatogu. Net vergti nūrisi kartais, nes ir pati skubu kasryt, o dar ju nesamones.
Dukros spinta pilna graziausiu sijonu, sarafanu, sukneliu, svarkeliu, liemeniu, deja dzinsai ir nutyses hm senas megstinis graziausia jai, jei ne rekimas baisus:( Beskonio mergaite, tad nebeperku paskutiniu metu jai praktiskai nieko palyginus kiek pirkau iki kokiu 6 m. Sunus 4 lygiai tas pats, pamato paduotus triusikelius tiesiai prie komodos ir renkasi:) Kombi kelniu nemegsta, tik kelnes,apatine maike su riksmais dedasi, grizes namo skuba nusiimti, pirstiniu nemegsta....Ir tai tikrai labai sudetingas reikalas, uzjauciu ir suprantu visas kurios tokius vaikucius turi.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 16, 22:07)
Siūlau -
vartotojo įkelta nuotrauka

ropoja, kokiai kojai batai ? Ar ne mažinti ? Ar vandens nepraleidžia ? Man reikia 37. Šiandien kaip susinervinau, grįžo didžioji kiaurai šlapiom kojom, o irgi sniegbačiai Trespas mad.gif
Kaip gerai tokių bėdų neturiu. Jau truputį ir nervas ima 12 metų, o iki šiol vakare turiu suruošt drabužius. Per ilgai vienturtė buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 16 gruodžio 2017 - 22:44
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 12 16, 22:44)
Sveikos, vilnietes
Siulausi i pagalba Sandrixx, kam butu patogu pasiimti vakare is Santariskiu, galiu kita savaite prigriebti (mano is 550 dezutes), tai galiu paimti kas nebus ankstesniu paeme ir is 550 dezutes.

Sveiki,
būtų super, jei mano užsakymą prigriebtumėte smile.gif Aš jums parašysiu AŽ bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2017 12 16, 23:33)
Sveiki,
būtų super, jei mano užsakymą prigriebtumėte smile.gif Aš jums parašysiu AŽ  bigsmile.gif  4u.gif

Ok, tada darysiu sarasiuka
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 12 16, 22:42)
ropoja, kokiai kojai batai ? Ar ne mažinti ? Ar vandens nepraleidžia ? Man reikia 37. Šiandien kaip susinervinau, grįžo didžioji kiaurai šlapiom kojom, o irgi sniegbačiai Trespas mad.gif
Kaip gerai tokių bėdų neturiu. Jau truputį ir nervas ima  12 metų, o iki šiol vakare turiu suruošt drabužius. Per ilgai vienturtė buvo  smile.gif

Viduje apie 24 cm. Dėl praleidimo neźinau, dar nenešiojo tokių, bet lyg neturėtų .
Aš rūbus irgi suruošiu.Ai bet gal man net taip geriau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri parduodat Swarovski apyranke sviesios spalvos, ta su kristaliukais, ne slake, skubiai prireike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2017 12 17, 10:34)
Merginos, gal kuri parduodat Swarovski apyranke sviesios spalvos, ta su kristaliukais, ne slake, skubiai prireike 4u.gif

Vienu puslapiu atgal paziurekit, maciau stuleju sviesia pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2017 12 17, 08:04)
Vienu puslapiu atgal paziurekit, maciau stuleju sviesia pardavineja.

4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turi atliekama chi silk infusion? pamacius ju kainas akro atsoko fantazija lt pirkti smile.gif
Atsakyti