Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rasosrasotos @ 2017 12 16, 22:44)
Sveikos, vilnietes
Siulausi i pagalba Sandrixx, kam butu patogu pasiimti vakare is Santariskiu, galiu kita savaite prigriebti (mano is 550 dezutes), tai galiu paimti kas nebus ankstesniu paeme ir is 550 dezutes.

galvojat, kad kitą savaitę 550 dėžutė bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2017 12 17, 11:58)
galvojat, kad kitą savaitę 550 dėžutė bus? 4u.gif

As 551 laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 17, 11:58)
As 551 laukiu biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 12 17, 00:42)
ropoja, kokiai kojai batai ? Ar ne mažinti ? Ar vandens nepraleidžia ? Man reikia 37. Šiandien kaip susinervinau, grįžo didžioji kiaurai šlapiom kojom, o irgi sniegbačiai Trespas mad.gif
Kaip gerai tokių bėdų neturiu. Jau truputį ir nervas ima  12 metų, o iki šiol vakare turiu suruošt drabužius. Per ilgai vienturtė buvo  smile.gif

Nepraleidzia. Tik uzpypina tai kad dideli pleistai yra is abieju bato pusiu. Kas gal ir patogu uzsidedant (nors maniske kisa tiesiog koja iskart) bet kaip uzknisa kai einant del vidiniu pleistu trinasi batas i bata ir atrodo kad vaikas pastoviai velka kojas. Mane tai erzina o be to tie pleistai apsitrina greit ir batai atrodo nudrozti...
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 12 16, 23:42)
ropoja, kokiai kojai batai ? Ar ne mažinti ? Ar vandens nepraleidžia ? Man reikia 37. Šiandien kaip susinervinau, grįžo didžioji kiaurai šlapiom kojom, o irgi sniegbačiai Trespas mad.gif
Kaip gerai tokių bėdų neturiu. Jau truputį ir nervas ima  12 metų, o iki šiol vakare turiu suruošt drabužius. Per ilgai vienturtė buvo  smile.gif

nemažinti. nepraleidžia per pliurzę, bet kiaurai per balas neleidžiu eit. trečią žiemą tokius nešiojam, labiausiai patiko iš n išbandytų
Atsakyti
Įdomu, ar 12.08 ir 12.13 siuntų skaičiukai jau baigti, ar dar laukti? Nebesuprantu, mokėtis ar ne... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2017 12 17, 13:26)
Įdomu, ar 12.08 ir 12.13  siuntų skaičiukai jau baigti, ar dar laukti?  Nebesuprantu, mokėtis ar ne... blink.gif

Aš pasidarius banke planą, tiksliau, įpiršo, išsirinkau man priimtiną, tai pavedimai nemokami. Mokestis į mėnesį itin nedidelis. Galvos nebereikia sukti. Moku sau į kairę ir į dešinę biggrin.gif Kad tik būtų iš ko mokėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 17 gruodžio 2017 - 13:44
https://www.shopspri...oducts/26547648
Papildyta:
QUOTE(Osvile @ 2017 12 17, 14:43)
Aš pasidarius banke planą, tiksliau, įpiršo, išsirinkau man priimtiną, tai pavedimai nemokami. Mokestis į mėnesį itin nedidelis. Galvos nebereikia sukti. Moku sau į kairę ir į dešinę biggrin.gif Kad tik būtų iš ko mokėt

As irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystee @ 2017 12 16, 19:14)
parduodu  naujus kvepaliukus pirktus per mergaites kaina 33 eur

YOSH WHITE FLOWERS EDP 50ML
vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.fragrant...-1-41-7406.html

Iš pradžiūųman nepatiko, labai intensyvūs kažkokie, bet kai pirmos natos nugaruoja tai gerai kvepia. Laikosi visą dieną. Visas kabinetas kvepia smile.gif Tas įkyrumas dingsta, lieka toks subtilus. Man tai patiko šie kvepalai.

QUOTE(Osvile @ 2017 12 17, 14:43)

Aš irgi dažniausiai sąskatom moku.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 12 17, 15:16)
Iš pradžiūųman nepatiko, labai intensyvūs kažkokie, bet kai pirmos natos nugaruoja tai gerai kvepia. Laikosi visą dieną. Visas kabinetas kvepia smile.gif Tas įkyrumas dingsta, lieka toks subtilus. Man tai patiko šie kvepalai.
Aš irgi dažniausiai sąskatom moku.

Rimtai..as atvirai pasakius ju net nepurskiau ,pauosciau kamsteli ir kazko jie man neprilipo.. pasirode intensivus.. smile.gif ir guli spintelej..nutariau pasiulyt mergaitem smile.gif
Atsakyti
mergaitės, o naturessheabutter lapkričio galo kas nors skaičukus gavot? ar užsakymą atšaukė, ar skaičiukai paklydo, ar tiesiog pardė lėta ir laukti ramiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2017 12 17, 16:30)
mergaitės, o naturessheabutter lapkričio galo kas nors skaičukus gavot? ar užsakymą atšaukė, ar skaičiukai paklydo, ar tiesiog pardė lėta ir laukti ramiai smile.gif

Aš dar laukiu skaičiukų rolleyes.gif
Atsakyti