Neseniai Maximos vyriškų prekių skyriuje pamačiau vyriškus stringus. Buvau kiek nustebus, nes negalvojau, kad ir vyrai juos nešioja. Mano vyras toks atletiškas, gražus, todėl gal ir aš norėčiau, kad mano vyras tokius stringus nešiotų, tik nežinau , ar tai normalu. Gal jie skirti tik gėjams?
maniskis irgi nenesiotu, neiprasta kol kas pas mus. bet viena vyriski zinau, jam jau virs 50-ties, rimtas zmogus, sako vasara, kai karsciai buvo pranesiojo - jam
Tikiu, kad po kokiu 10 metu( nu gal ir greiciau) nesios ir lietuvos vyrukai stringus, bet dabar tai pirstais uzbadytu toki Nors prisipazinsiu, man pirma asociacija apie vyra su stringais: strip-sokejas
maniskis tai nenesiotu, bet as ji vis erzinu, tai sake, na gal kokia valentinkes proga ar kokia kita ir uzsides del manes bet jau tikrai ne kiekvienai dienai
Maniškis nenešiotų, irgi nuomonė jo tokia, kad tik "pedikai" juos nešiot gali.. Rimtai pasakius, tai aš visai nenorėčiau, kad jis juos nešiotų..turbūt aš pati jį neigiamai imčiau vertinti, fui net kai pagalvoju
ziuriu visu vyru nuomone vienoda maniskis ne isimtis , nors valentino dienai norejau nupirkti...daugiau del atrakcijos, o ne pastoviam naudojimui gerai, kad persigalvojau, nes vien suzinojes apie toki mano ketinima susirauke...
O maniskis turi mano dovana - tigrinius stringus ir uzsideda karts nuo karto ,bet tik del manes,nes zino,kad man grazu. Nors aisku turi buti grazus kunas,nes jei uzdesi ant aptukusio.....
O jezau, as kai isivaizdavau saviski su tigriniais stringais... Maniskiui net moteriski stringai nepatinka, tai vyriski... O ka jums tikrai grazu, kai jusu vyrai stringus nesioja Nu man tai "zydrumo" virsune vyriski stringai, as ne pati saviskio su jais netoleruociau, negaliu, net balsu zvengiu, kai ji su stringais isivaizduoju