Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

g.gif Na ne maniškis neturi, o kam tie stringai? rolleyes.gif Bet prikolnai atrodytų jaučiu wink.gif Gera idėja, Valentino dienai reiks padovanoti laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Vyras su stringais - tik striptizo šokėjas. Šiaip tai man būtų baisu jei mano vyras užsidėtų stringus. blink.gif Jis plonas ir sėdynė nenudribus, bet stringams ten ne vieta. mad.gif Nenorėčiau net juokais pamatyti. Čia aš vienintelė nešioju stringus, o jis dėvi gražius prigludusius boxserius.
Atsakyti
Fu... tongue.gif Nei mano vyrui, nei man negrazu vyras su stringais laugh.gif
Atsakyti
tema emiau skaitineti siaip, juokais, dabar prisiminiau, kad turiu informacijos biggrin.gif
reikalas tas, kad kazkada maciau kokius tuos triusikelius zydri nesioja:))))
Nu zinokit, ten ne stringai. Jiem sniuriukas siknoj maisytu. Ten tokie idomaus dizaino.... Butu kaip ir triusikiukai su 2 virvikem ant koju ir juosmeniu, bet be medziagos tarpe. Zodziu uzpakalis plikutelis blink.gif
Tai stai. Jei kam sexualiai jaudina tai ir thumbup.gif O zydri turi savo fasonus laugh.gif
Atsakyti
Nu maniskis niekaip neuzsidetu stringu biggrin.gif . Karta pajuokavau, kad padovanosiu, tai kai pasiziurejo tai praejo noras. Sake niekada gyvenime neuzsidetu. O man tai ir negrazu kai vyras su stringais kaip koks zydras ir visiskai nieko sexualaus smile.gif . Graziausia kaip sake foxenas "aptemptais kalisonais" thumbup.gif Va tada tai sexovai atrodo.
Atsakyti
QUOTE (laurala @ 2004 08 28, 00:21)
Kam tie stringai vyrui, tai jau geriau visai nieko wub.gif
Pabandžiau įsivaizduot, kaip iš skalbinių krūvos atsirenkam savo stringus laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,,Čia tavo, čia mano, čia mano, o čia lygtais tavo..." laugh.gif laugh.gif laugh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sykį užmaukšlinom vyrui mano stringus - sysiojom į kelnes nuo vaizdelio thumbup.gif
Juokas juokais, bet jei pradėtu mūveti stringus - aš užsimaukšlinčiau vyriškus šeimyninius biggrin.gif
Atsakyti
Nu as pabandziau isivaizduot saviski dabar su stringais doh.gif laugh.gif tai vos nuo kedes nenukritau laugh.gif ,nu man tai tikrai jokio tai grozio nesuteiktu,man tai moteriska ytra arba gejiska biggrin.gif .Net jokio seksualumo nematau,ciuju jei pamatyciau savo vyra su stringais tai negaleciaus sustok juoktis laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif mergos, negundykit, as irgi uzsimaniau vyrui savo stringus uzdet laugh.gif laugh.gif
bet pirma ji reiktu pagaut turbutuser posted image biggrin.gif
Atsakyti
Maniskiui stringu ne uz ka gyvenime neuzmautum wink.gif , jam kaip ir daugeliui atrodo, kad jie tik "pedikams", be to man tai nepatiktu, kazkaip nevyriskas visas tas reikalas man atrodo laugh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 03 rugsėjo 2004 - 11:26
Oi žvengiu viena prie kompo šią temą skaitydama.O gal kada priprasim ir mes prie tokių vaizdų ir kitokių triūsų nė akyse matyti nenorėsim. Maniškiui jau nebepatinka, kai "kitom dienom" nedėviu stringiukų, atseit senoviškai atrodau.Nu reiks uždėt savajam stringus, jaučiu kelnes prišlapinsiu iš juoko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 08 27, 12:19)
na maniskis kazkada pasake, kai paklausiau, sake, kad stringus tik pedikai nesioja tongue.gif

laugh.gif butent, pas mus darbe buhalteris toks biski prie zydruju, po atostogu grizes kai kazkas paklause, kaip jam atostogaut sekes, sako "Ai, nieko, Palangoj buvau, stringus nusipirkau" blink.gif nu maniskiam diedui nei uz ka ju neuzmautum.
Atsakyti