Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

kad ir pats noretu deveti stringus, as nuolat zysciau, kad man negrazu tongue.gif
Atsakyti
Maniskis jokiais budais,kazkokiam draugui dovanojom juokais gimtadienio proga
Atsakyti
Maniškis mane turbūt nesveika palaikytų nors kam patinka tai tegu ir nešioja
Atsakyti
O as labai noreciau ,kad mano vyras nesiotu ,bet stringam turi buti ir atitinkamas uzpakaliukas rolleyes.gif
Atsakyti
o as tai tame nieko blogo nematau:)
jeigu patinka kodel nenesioti:) juk nebutina vyrui visiems skelbti ka jis vilki blink.gif

manau maniskis tai sutiktu, bent jau budamas tik namu aplinkoje tongue.gif

beje, pabandyk savajam pasiulyti, akd jis uzsidetu jas, na sakysim, tik tau sokdamas striptiza wub.gif
na cia kiekvienam skirtingai... wink.gif
Atsakyti
Niu pas mus buvo taip:
Jis man istisai pirkdavo stringus, kol viena diena nepasakiau, kad pats nusipirktu ir paziuretu kaip smagu kai istisai kazkas siknoj ilinde. Maniau tikrai nepirks, o jei ir nusipirks, tai jam nepatiks. Ir ka jus manot? blink.gif O jis ir nusipirko, ir nesioja ir jam.... patinka!!!!! doh.gif O tai reiskia jis ir toliau man dovanoja sexovus stringus... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (mjk @ 2004 08 27, 22:18)
o as tai tame nieko blogo nematau:)
jeigu patinka kodel nenesioti:) juk nebutina vyrui visiems skelbti ka jis vilki blink.gif

manau maniskis tai sutiktu, bent jau budamas tik namu aplinkoje tongue.gif

beje, pabandyk savajam pasiulyti, akd jis uzsidetu jas, na sakysim, tik tau sokdamas striptiza wub.gif
na cia kiekvienam skirtingai... wink.gif

thumbup.gif Is kur atspejai? laugh.gif
Panasiai vakar ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
Maniskio niekaip i stringus neikistum. laugh.gif Jam tai neisivaizduojamas dalykas, nors mane pamates su stringais pagatavas suvalgyti. nail.gif
Atsakyti
Kam tie stringai vyrui, tai jau geriau visai nieko wub.gif
Pabandžiau įsivaizduot, kaip iš skalbinių krūvos atsirenkam savo stringus laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,,Čia tavo, čia mano, čia mano, o čia lygtais tavo..." laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tai jis ir turi tik tuos vienintelius ir uzsideda del "prikolo" ir tik namu aplinkoj. Man tai grazu.... Ir nebutina visiems zinoti apie tai. wink.gif
Na juk visoms manau patinka kai striptizo klube graziai nuauges vyriskis juk soka su stringais,tai niekas nepasako : negrazu !!! clap.gif Svarbiausia kaip jis pats jauciasi. Galima paprasciausiai tai priimti kaip zaidima,siaip del juoko ar del naujoves,idomumo delei... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O beto ir pati kartais tik del jo uzsidedate kazka seksualaus thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras neturi stringų.Bet visai norėčiau, kad įsigytų, tiesiog, įdomu pažiūrėti kaip atrodytų.Stringų tikrai nesieju su žydriškumu.
Atsakyti
Man irgi kazkokios tai nemalonios asocijacijos kyla, kai pagalvoju apie diedus su stringais. Laimei maniskis nei manes vercia, nei pats nori nesiot... Nors vat kai pamatau dieda su tokiais aptemptais"kalisonais", tai galiu sienom pradet lipti rolleyes.gif
Atsakyti