Maniskis jokiais budais,kazkokiam draugui dovanojom juokais gimtadienio proga
Maniškis mane turbūt nesveika palaikytų nors kam patinka tai tegu ir nešioja
O as labai noreciau ,kad mano vyras nesiotu ,bet stringam turi buti ir atitinkamas uzpakaliukas

o as tai tame nieko blogo nematau:)
jeigu patinka kodel nenesioti:) juk nebutina vyrui visiems skelbti ka jis vilki
manau maniskis tai sutiktu, bent jau budamas tik namu aplinkoje
beje, pabandyk savajam pasiulyti, akd jis uzsidetu jas, na sakysim, tik tau sokdamas striptiza
na cia kiekvienam skirtingai...
jeigu patinka kodel nenesioti:) juk nebutina vyrui visiems skelbti ka jis vilki

manau maniskis tai sutiktu, bent jau budamas tik namu aplinkoje

beje, pabandyk savajam pasiulyti, akd jis uzsidetu jas, na sakysim, tik tau sokdamas striptiza

na cia kiekvienam skirtingai...

Niu pas mus buvo taip:
Jis man istisai pirkdavo stringus, kol viena diena nepasakiau, kad pats nusipirktu ir paziuretu kaip smagu kai istisai kazkas siknoj ilinde. Maniau tikrai nepirks, o jei ir nusipirks, tai jam nepatiks. Ir ka jus manot?
O jis ir nusipirko, ir nesioja ir jam.... patinka!!!!!
O tai reiskia jis ir toliau man dovanoja sexovus stringus...
Jis man istisai pirkdavo stringus, kol viena diena nepasakiau, kad pats nusipirktu ir paziuretu kaip smagu kai istisai kazkas siknoj ilinde. Maniau tikrai nepirks, o jei ir nusipirks, tai jam nepatiks. Ir ka jus manot?

QUOTE (mjk @ 2004 08 27, 22:18) |
o as tai tame nieko blogo nematau:) jeigu patinka kodel nenesioti:) juk nebutina vyrui visiems skelbti ka jis vilki ![]() manau maniskis tai sutiktu, bent jau budamas tik namu aplinkoje ![]() beje, pabandyk savajam pasiulyti, akd jis uzsidetu jas, na sakysim, tik tau sokdamas striptiza ![]() na cia kiekvienam skirtingai... ![]() |

Panasiai vakar ir buvo

Maniskio niekaip i stringus neikistum.
Jam tai neisivaizduojamas dalykas, nors mane pamates su stringais pagatavas suvalgyti.

Kam tie stringai vyrui, tai jau geriau visai nieko
Pabandžiau įsivaizduot, kaip iš skalbinių krūvos atsirenkam savo stringus
,,Čia tavo, čia mano, čia mano, o čia lygtais tavo..."

Pabandžiau įsivaizduot, kaip iš skalbinių krūvos atsirenkam savo stringus

Tai jis ir turi tik tuos vienintelius ir uzsideda del "prikolo" ir tik namu aplinkoj. Man tai grazu.... Ir nebutina visiems zinoti apie tai.
Na juk visoms manau patinka kai striptizo klube graziai nuauges vyriskis juk soka su stringais,tai niekas nepasako : negrazu !!!
Svarbiausia kaip jis pats jauciasi. Galima paprasciausiai tai priimti kaip zaidima,siaip del juoko ar del naujoves,idomumo delei...
O beto ir pati kartais tik del jo uzsidedate kazka seksualaus

Na juk visoms manau patinka kai striptizo klube graziai nuauges vyriskis juk soka su stringais,tai niekas nepasako : negrazu !!!

Mano vyras neturi stringų.Bet visai norėčiau, kad įsigytų, tiesiog, įdomu pažiūrėti kaip atrodytų.Stringų tikrai nesieju su žydriškumu.