nenešioja ir nemanau kad nešios
Man net negražu, vyras ne moteris, kitos formos, kas moterims gražu, nebūtinai turi būt gražu vyrams.
dar kai perskaičiau kad kažkam tigriniai stringai gražu ant vyro, tai vos neuzspringau nors nieko nevalgiau
Papildyta:
O DABAR NE Į TEMĄ
QUOTE(Fui @ 2007 01 28, 14:54)
Mano vyras kai grįžo iš užsienio, buvau ilgą laiką jo nemačius, tai jo lagaminuose radau visą tuntą pantalonų. Buvau tokia įsiutus ir sunerimus, kad maniškis sensta, tą akimirką norėjau visus išmesti
pro langą. tačiau laiko prabėgo, man jis išaiškino, kad tai labai sveika, o visokie aptempti triusai ir ypač stringai gali netgi pakenkti vyriškumui, jo potensijai...kartais-gal ir nieko, ypač po kokiais aptemtais džinasais, bet dažnai, tai tikrai nekas...
Ple kaip mane nervina tokie kurie mėto viską pro langą, jūs ką šiukšles tingit išsinešt?????????
kai gyvenau senam name, viska meto, nuo siuksliu maisų iki mesos gabalu (matyt sugedo, i siuksliu deze desi, prasmirs, nu virsune), iki kalediniu kepuriu ir pampersu
Nenormali visuomene, kai pamatau ką mėtant į raganą pavirstu, nenormalūs kažkokie, nueini pasivaikščiot į gamtą, o ten nėra ne zingsnio svarau, prie tvenkiniu maišai siuksliu, statybines medziagos, buteliai, šukės šukės šukės, žmonės atsimerkit