Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Aš visada maniau, kad mano vyras užsidėtų stringus...turėtų pasaulis apsiversti tongue.gif
Bet kai pamačiau jį su stringais, tai atrodo tikrai šauniai ir seksualiai... blush2.gif
gerai kai yra šiek tiek fantazijos... mirksiukas.gif
Atsakyti
neįsivaizduoju savo vyro su stringais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano tai nenesioja ir aciu dievui biggrin.gif oi kaip man negrazu ir labai nepatinka vyrai su stringais doh.gif
Atsakyti
aš įsivaizduoju vyro reakciją, jei paprašyčiau jo apsimauti stringus mega_shok.gif
Atsakyti
nenešioja ir nemanau kad nešios
Man net negražu, vyras ne moteris, kitos formos, kas moterims gražu, nebūtinai turi būt gražu vyrams.

dar kai perskaičiau kad kažkam tigriniai stringai gražu ant vyro, tai vos neuzspringau nors nieko nevalgiau bijau.gif karsta.gif
Papildyta:

O DABAR NE Į TEMĄ

QUOTE(Fui @ 2007 01 28, 14:54)
Mano vyras kai grįžo iš užsienio, buvau ilgą laiką jo nemačius, tai jo lagaminuose radau visą tuntą pantalonų. Buvau tokia įsiutus ir sunerimus, kad maniškis sensta, tą akimirką norėjau visus išmesti pro langą. tačiau laiko prabėgo, man jis išaiškino, kad tai labai sveika, o visokie aptempti triusai ir ypač stringai gali netgi pakenkti vyriškumui, jo potensijai...kartais-gal ir nieko, ypač po kokiais aptemtais džinasais, bet dažnai, tai tikrai nekas...

Ple kaip mane nervina tokie kurie mėto viską pro langą, jūs ką šiukšles tingit išsinešt?????????

kai gyvenau senam name, viska meto, nuo siuksliu maisų iki mesos gabalu (matyt sugedo, i siuksliu deze desi, prasmirs, nu virsune), iki kalediniu kepuriu ir pampersu doh.gif

Nenormali visuomene, kai pamatau ką mėtant į raganą pavirstu, nenormalūs kažkokie, nueini pasivaikščiot į gamtą, o ten nėra ne zingsnio svarau, prie tvenkiniu maišai siuksliu, statybines medziagos, buteliai, šukės šukės šukės, žmonės atsimerkit gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 30 kovo 2007 - 12:28
nenesioja ir tuo laaaaaaaaaabai dziaugiuosi thumbup.gif
man vyrai su stringais arba juokingi, arba atstumiantys... schmoll.gif
daug "skaniau" atrodo su "boxininku sortukais"... panasiai, kaip moteris su ilga suknele uzdara apikakle daug labiau gundo, nei prisidengusi 10dali savo kuno... cool.gif
Atsakyti
Nenešioja ir gerai man kažkaip nevyriška
Atsakyti
Nenešioja...o ir kam nešioti vyrui stringus? pakvailioti, lovoj pažaisti, taip būna visko...o nešioti stringų ...neee schmoll.gif
vat aš nešioju, nes kelnės aptemptos, suknelė prie šiknos prigludus...o vyrui kam stringai? tongue.gif
Atsakyti
maniškis tai tikrai neužsidėtų stringų laugh.gif net į tą pusę visai nežiūri, beto man tai negražu vyrai su stringais schmoll.gif
Atsakyti
jei maniskis uzsidetu stringus, rimtai pagalvociau ,ar jis man dar reikalingas - sakau drasiai taip todel, kad zinau 100%, kad jis taip niekada nepadarys. Vyriskas uzpakalis gali buti grazus, bet vyriskas uzpakalis su stringais man tokiu niekada nebus. schmoll.gif
Atsakyti
Kad nešiotų, nereikia, bet kad retkarčiais kokius miniatiūrinius užsitemptų, bučiau sužavėta rolleyes.gif
Atsakyti
man vyrai su stringais kažkodėl asocijuojasi su gėjais laugh.gif
Atsakyti