Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Maniskis irgi jokiais budais nesiautu stingu schmoll.gif jam ir tai priimtiniausi seimyniniai apatiniai doh.gif o ka tada apie sniurelius galvoti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau žinai ką aš tau dovanų atvešiu... ogi stringus bigsmile.gif pasukiojo pirštą prie smilkinio.. turbūt niekada nesidėtų.. nu man ir nereik. negražu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O maniskis turi vienerius stringus, kazkada "ant prikolo" nusipirko. biggrin.gif Tai retkarciais apsimauna pasimaivyt. bigsmile.gif
Atsakyti
as ka tik savo paklausiau lotuliukas.gif tai zvengt pradejo, atidenge chalata ir paklause ar tai man panasu i stringus stupid.gif (jis nesioja tik seimyninius, daugiausia ka sau leidzia tai aptemptus seimyninius, jie atrodo kitaip vadinasi, bet esme supratot).
bet man tai siaip gal gan neiprasta, bet nera bjauru, tikrai atrodo kaip koks striptizo sokejas blush2.gif
Atsakyti
niu man kazkaip nepatinka ir tiek, jei su triusikais, tai su triusikais, nu kazkaip man graziau sortukai... net nezinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iena: 09 vasario 2007 - 19:30
Atsiprašau, bet man stringai visai nevyriška( net ir moterims ne visoms tinka) Švelniai tariant baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myl: 09 vasario 2007 - 21:05
QUOTE(Ahimsa @ 2007 01 29, 17:26)
O maniskis turi vienerius stringus, kazkada "ant prikolo" nusipirko.  biggrin.gif  Tai retkarciais apsimauna pasimaivyt.  bigsmile.gif

Savajam kažkada aš "ant prikolo" nupirkau. Nukišo į tolimiausią spintos kampą ir niekada neužsiminė biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis niekada neužsidėtų. doh.gif Oi oi, bet tikriausiai aš nesusilaikyčiau iš juoko nenukritus, jei jį su stringais pamatyčiau. lotuliukas.gif Švelniai tariant, vyriškumo jokio tame nematau. Ir man gražiausiai atrodo šortukai.
Atsakyti
na maniškis jokiu būdu stringų neužsidėtų, niu ir aš turbūt nelabai ir norėčiau smile.gif
Atsakyti
Niekaip neikisciau savo vyro i stringus lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai grazu. bet zinoma ne kiekvienai dienai. o tik paisdykavimui ax.gif nes as ir pati kiekviena diena nenesioju stringu-baisiai nepatogu.
Atsakyti
Tikrai abejoju ,ar manasis apsimautu stringus,na nebent ant juoko biggrin.gif
Atsakyti