Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Ech tas lietuviskas konservatyvumas - su stringais tai jau is karto gejus. O juk vyrai irgi turi pabrezti savo seksualuma, man grazu, kai vyras su stringais, maniskis kai neturejo lasinuku kartais nesiodavo. Sake jam patogiau, o be to ir uzpakaliukas dailiau atrodo
Atsakyti
Karta buvo užtraukęs ant savęs... Dėl bajerio. Smagiai pasijuokėm. thumbup.gif
Atsakyti
nenesioja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 07 03, 09:45)
Karta buvo užtraukęs ant savęs... Dėl bajerio. Smagiai pasijuokėm.  thumbup.gif

lotuliukas.gif saviskiam pati buvau uztraukus stringiukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif iki asaru prisijuokiau nors man patiko 4u.gif bet maniskis lb didelis konservatorius ir siaip jokiu budu nenesiotu schmoll.gif
Atsakyti
MB tai nenesioja, ne del to , kad konservatorius, tiesiog sako, kad jam nepatogu biggrin.gif O as prisijuokiau, kai uzsimove pasirodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrima @ 2007 06 07, 17:37)
visai nebloga ideja  smile.gif  tik idomu kaip sureaguotu gaves tokia dovana... na tikiu,kad neilgai temuvi juos  blush2.gif

Mano MB buvo gavęs tokią dovaną "ant prikolo" , tai pasistaipė, pasijuokėm ir numetė biggrin.gif Jam visiškai nepatogu sakė unsure.gif O man toks šikniukas gražiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau saviskiui nupirkus ant nauju metu-raudonus stringus(sakoma kad raudoni apatiniai per naujus-laime atnesa)tai tik ta vieninteli kart tik ir uzsidejo-sake kad laaabai nepatogu,ir sake kad daugiau niekad gyvenime nesides schmoll.gif
O as tik zviegiau-kaip juokingai jis atrode lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dana27: 04 liepos 2007 - 21:13
O maniskis uzsideda stringus, kai devi linines kelnes ar kitas lengvai krentancias kelnytes tongue.gif nes iprastai po dzinsais nesioja sortuku tipo apatinius, tad po lengvom kelnytem jau tokiu neuzsivilksi smile.gif Pirma karta su stringais ir jam nebuvo patogu, bet dbr jau iprato thumbup.gif ir uzpakaliukas tada atrodo thumbup.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ireland: 05 liepos 2007 - 09:31
esu nupirkusi saviškiui stringus.. Bet vos porą kartų užsidėjo.. Nepatogu jam, nors tu ką.. bet prieš juos jis visai nenusiteikęs.. bigsmile.gif
Atsakyti
nea ax.gif
Atsakyti
Man nepatinka schmoll.gif nesmerkiu tų, kurie nešioja, bet jei maniškas sugalvotų (kuo nepatikėčiau niekada), pasakyčiau savo nuomonę biggrin.gif man tai labai nevyriška. Tai tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Tikrai ne,nebent uz miegamojo duru tiktai man 4u.gif
Atsakyti