Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

O as pries 4 metus padovanojau saviskiui per valentino diena ir jis buvo uzsidejes ta proga vat thumbup.gif ir as labai dziaugiuosi, kad maniskis toks lankstus ir nebijo eksperimentuot smile.gif
Atsakyti
Padovanojau šiaip be progos radus maximoje visai netyčia smile.gif Ir kartais prieš mylėjimasi užsideda wub.gif kadangi nėra nei stambus, nei per kūdas, be to, turi puiku užpakaliuka jam tikrai labai jam tinka ir pagiriu, kad puikiai atrodo, tada ir nekompleksuoja, gi vistiek mato tik jo žmonele wub.gif o jei jai patinka kodėl neužsidėt bent trumpam rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis turi dvejus stringus,bet tik viena karta apsimoe,kad pasiziuret kaip atrodo. jam labai nevyriska tokie dalykai..
Atsakyti
Maniskis pats juos nusipirko nieko nesakes, nors man tuo metu vyriski stringai atrode nevyriska (jis to nezinojo). Uzsideda nedaznai, bet dabar man patinka, malonu kai vyras stengiasi. smile.gif
Atsakyti
man pačiai asmeniškai vyriški sringai nepatinka, bet jei nupirkčiau be problemų užsidėtų
Atsakyti
Man asmeniškai nepatinka vyrai su stringais,o ir mb jų nenešioja.
čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
MAniskis nesioja ,nes vasara gi ir jam karsta ne vien mums blush2.gif ,o atrodo visai normaliai ,gi tik as matau ,kad jis su jais...
Atsakyti
maniskis ju nenesioja.
Atsakyti
maniškis kategoriškas stringų atžvilgiu doh.gif na bet gal reiks kokia proga šposą iškrėst ir nupirkt lotuliukas.gif nepabandžius nesužinosiu ar užsidėtu juos ar ne g.gif tongue.gif
Atsakyti
maniškis toks "prie bajerio", gal ir užsidėtų, jei nupirkčiau, bet tik kai aš matyčiau, pakvailiojimui. 4u.gif
Atsakyti
maniskis pries stringus,bet jei nupirkciau gal ir uzsimautu pakvailiojimams,nors man paciai kazkaip dzin ties stringai
Atsakyti
Striptizo šokėjams-pritariu, bet šiaip man nepatiktų, jei maniškis pradėtų juos dėvėti. Kažką imčiau įtarti ir visai negero... doh.gif Jaučiu, kad jis jų tikrai nedėvės thumbup.gif
Atsakyti