Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

na man tie stringai kažkaip nevyriškai atrodo...nenorėčiau kad maniškis juos nešiotų...
Atsakyti
Man patinka kai vasara,tarkim baltos linines kelnes,bet maniskis labai jau pries;)))
Atsakyti
Na jei B uzsidetu stringus ir susoktu viliotini,tai as nieko pries,bet kad sau nusipirktu stringu ir devetu schmoll.gif Nors jei jam patiktu,man gyventi tai nemaisytu ax.gif
Atsakyti
MB kategoriškai prieš tokius dalykus schmoll.gif užtat turiu vieną pažįstamą, kuris svaigsta nuo vyriškų stringų ir pirmai progai pasitaikius juos demonstruoja. ale mergas kabina doh.gif
Atsakyti
Perskaiciau temos pavadinima ir akyse iskilo kadaise laidoje "Meiles trikampis" matytas vaikinas,kuris maudesi ezere su leopardiniais stringais lotuliukas.gif Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doh.gif
Atsakyti
na maniskis tai pries stringus schmoll.gif bet pasimaivymui uzsidetu biggrin.gif
Atsakyti
padovanojau aš jam kažkada, tai tą vieną kartą ir užsidėjo, kad pasirodytų smile.gif sakė, nepatogu ir aplamai gėda būtų jam stringus nešiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2007 08 21, 20:51)
na maniskis tai pries stringus schmoll.gif  bet pasimaivymui uzsidetu biggrin.gif

drinks_cheers.gif maniskis lygiai tos pacios nuomones lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrelis nenesioja ir nenesios, o ir man tai nepatinka. Mnau jie tinka tis striptizo sokejams.
Atsakyti
35 gimtadienio proga padovanojau vyrui pantalonus ir stringus. buvo įdomu kuriuos maniškis užsidės, pagal tai ir spręsiu ar jau "sensta" ar dar ne biggrin.gif maniškis užsimovė stringus, man tai patiko. dabar užsideda tik retkarčiais, kai nori prieš mane pasexuoti.
Atsakyti
Vyras su stringais doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniškis išvis vengia triusikėlius nešioti, tai turbūt jis geriau nusišautų nei stringus apsimautų rolleyes.gif . mačiau vieną sykį pliaže tokį 60metį su stringais, po to visą savaitę košmaru sapnavau bash.gif
Atsakyti