Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

jei vyras uzsidetu stringus, tikrai pagalvociau, kad orientacija pakeite lotuliukas.gif tebunie jie striptizo sokejams lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskiui kazin ar uzmauciau stringus biggrin.gif
Atsakyti
man paciai nepatogu-nenesioju
maniskis turi stringus. kaip suprantu is draugu pasakojimu karta pajuri buvo juos uzsidejes:))))bet siaip tai nenesioja...tik ant prikolo gali uzsideti jei reikia:))
Atsakyti
nenesioja ir sake niekad nenesios smile.gif
Atsakyti
maniskis nenesioja ir as tuo dziaugiuosi smarkiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenesioja, ir tikriausiai niekas jo nepriverstu stringu uzsideti doh.gif smile.gif ir dziaugiuosi, kad nenesioja juokingi man tokie vyrai.
Atsakyti
noreciau pamatyti savaji su stringais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai kad jis cia neuzsuka lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskiui neuzmautum nei perkur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima35 @ 2004 08 27, 15:31)
Sveikos!

Neseniai Maximos vyriškų prekių skyriuje pamačiau vyriškus stringus. Buvau kiek nustebus, nes negalvojau, kad ir vyrai juos nešioja.  ohmy.gif Mano vyras toks atletiškas, gražus, todėl gal ir aš norėčiau, kad mano vyras tokius stringus nešiotų, tik nežinau , ar tai normalu. Gal jie skirti tik gėjams?

Kaip vyrą įkalbėti juos nešioti?

Ar jūsų vyrai tuos stringus irgi nešioja?

Fuuuu kaip bjauru!!!!! blink.gif As tai PRIES vyriskus stringus blink.gif
Atsakyti
Pasirodydavo kartais maniškis su stringais, uh, pramoga buvo. lotuliukas.gif Bet man labiau patikdavo be jų. blush2.gif
Atsakyti
kazkada ikalbejau saviski bent jau pasimatuoti,niu siaubas taip sexi atrode,tas rietas uzpakaliukas...niam,niam...,bet kad nesiotu juos kas dien tai nezinau ar noreciau..
p.s. po to pasimatavimo tik pasake.."kaip tu maziuk gali juos nesioti,juk taip i uz.... lenda"... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 05 16, 16:46)

p.s. po to pasimatavimo tik pasake.."kaip tu maziuk gali juos nesioti,juk taip i uz.... lenda"... hihihi.gif

va todel pederastai juos taip megsta....

o beje ir moterys.
Atsakyti