jei vyras uzsidetu stringus, tikrai pagalvociau, kad orientacija pakeite
tebunie jie striptizo sokejams
Maniskiui kazin ar uzmauciau stringus
man paciai nepatogu-nenesioju
maniskis turi stringus. kaip suprantu is draugu pasakojimu karta pajuri buvo juos uzsidejes:))))bet siaip tai nenesioja...tik ant prikolo gali uzsideti jei reikia:))
maniskis turi stringus. kaip suprantu is draugu pasakojimu karta pajuri buvo juos uzsidejes:))))bet siaip tai nenesioja...tik ant prikolo gali uzsideti jei reikia:))
maniskis nenesioja ir as tuo dziaugiuosi smarkiai
noreciau pamatyti savaji su stringais
gerai kad jis cia neuzsuka
maniskiui neuzmautum nei perkur
QUOTE(Laima35 @ 2004 08 27, 15:31)
Sveikos!
Neseniai Maximos vyriškų prekių skyriuje pamačiau vyriškus stringus. Buvau kiek nustebus, nes negalvojau, kad ir vyrai juos nešioja.
Mano vyras toks atletiškas, gražus, todėl gal ir aš norėčiau, kad mano vyras tokius stringus nešiotų, tik nežinau , ar tai normalu. Gal jie skirti tik gėjams?
Kaip vyrą įkalbėti juos nešioti?
Ar jūsų vyrai tuos stringus irgi nešioja?
Neseniai Maximos vyriškų prekių skyriuje pamačiau vyriškus stringus. Buvau kiek nustebus, nes negalvojau, kad ir vyrai juos nešioja.
Kaip vyrą įkalbėti juos nešioti?
Ar jūsų vyrai tuos stringus irgi nešioja?
Fuuuu kaip bjauru!!!!!
Pasirodydavo kartais maniškis su stringais, uh, pramoga buvo.
Bet man labiau patikdavo be jų.
kazkada ikalbejau saviski bent jau pasimatuoti,niu siaubas taip sexi atrode,tas rietas uzpakaliukas...niam,niam...,bet kad nesiotu juos kas dien tai nezinau ar noreciau..
p.s. po to pasimatavimo tik pasake.."kaip tu maziuk gali juos nesioti,juk taip i uz.... lenda"...
p.s. po to pasimatavimo tik pasake.."kaip tu maziuk gali juos nesioti,juk taip i uz.... lenda"...
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 05 16, 16:46)
va todel pederastai juos taip megsta....
o beje ir moterys.