Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

NE.Ir net neisivaizduoju saviskio su tokiu dalyku ant kuno ax.gif
Atsakyti
maniskis mano matavosi- thumbup.gif lotuliukas.gif ,sake,kad nei pro kur nenesiotu
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va cia tai tema thumbup.gif
maniskis bijo stringu , soliariumu , grozio proceduru kad moterim nepavirstu turbut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif niuz jis labai pries kitos orentacijos zmones ir visi sities dalykai naudojami vyru jam su tuo asocijuoja..
zinot nereikia nei uzsienio... atsimenu pries pora metu palangoj zingsniavo senukas , su stipriai apdribusiom slaunim ir pilvuku.. ir su baltais stringais pajuriu.. dar tokiais truputi persvieciamais... patikek vaizdas nebuvo estetiskas doh.gif
Atsakyti
Nu man vyrai su stringais, tai ne koks derinukas schmoll.gif
Atsakyti
buvau karta padovanojusi saviskiui tokius juokingus su akutem, straubliuku ir blizgancius, taip ant juoko biggrin.gif tai pasijuokem ir nusprendem, kad geriau ju nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
nenesioja ir tikrai manau kad niekada ju neuzsidetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Na mano vienas ex nesiodavo stringus, bet jam tikrai jie tiko, na jo kuno sudejimas buvo super, uzpakaliukas super, neplaukuotas, tai kazkaip sexy man jis atrode. Bet dabartiniam vyrui as neuzdeciau, nors ir jo sudejimas super. Na kas tinka vienam, tai nebutinai tiks kitam!
Atsakyti
mano vyras tokių dalykų nenešioja, o jei užsimanytų tai aš jam tikrai neleisčiau. manau vyriški stringai ir sexualumas nieko bendro neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip ne koks vaizdelis,su striptizo šokėjais asocijuojasi,bet net jeigu ir patiktų esu tikra kad savo vyrui to grožio nesugebėčiau uždėt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fui schmoll.gif Nu nera nieko baisiau. Ir kas sugalvojo, kad kas tinka moterims gali tikt ir vyrams doh.gif
Atsakyti
Mano vyras pats pries stringus lotuliukas.gif As taip pat. Fe...
Atsakyti