Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Kazkur skaiciau, kad stringai skatina hemorojaus atsiradima, taip kad, mielosios, neivarykit diedam ligos biggrin.gif
O del uzpakaliaus grozio - tai jau geriau tada plika subine, kam tas "sniurelis" apie pilva reikalingas...
Atsakyti
thumbup.gif tema cia uzvedet, sergantiems depresija butu galima rekomenduot. biggrin.gif

Stringai ne kiekvienam. Ir nesiulau daryt siurprizu savo vyrams, galit likt nesuprastos. Geriau jau atsiklauskit, ka jie mano apie tai. O ir uzsideti pradziai reiktu, - juk ne kiekvienam tinka, kaip sakant. Ne pas visus sedimoji kaip pas striptizo sokejus. o vaizdelis, kai is priekio per pilva nuo alaus vieno daikto nesimato, o is uzpakalio dvi lasiniu paltys su sniuru per viduri, tai turbut vieko nesuzavetu...
cheers!
Atsakyti
Maniskis ir taip tik nesioja "sortukus",o kur dar cia apie stringus kalbeti. beto juosnesiojan vistiek reiktu ir "sukuosena" ten pasidaryti.nemanau kad daug vyru yra kurie tam ryztusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(muchio @ 2004 09 30, 16:51)
thumbup.gif  tema cia uzvedet, sergantiems depresija butu galima rekomenduot.  biggrin.gif

Stringai ne kiekvienam. Ir nesiulau daryt siurprizu savo vyrams, galit likt nesuprastos. Geriau jau atsiklauskit, ka jie mano apie tai. O ir uzsideti pradziai reiktu, - juk ne kiekvienam tinka, kaip sakant. Ne pas visus sedimoji kaip pas striptizo sokejus. o vaizdelis, kai is priekio per pilva nuo alaus vieno daikto nesimato, o is uzpakalio dvi lasiniu paltys su sniuru per viduri, tai turbut vieko nesuzavetu...
cheers!

megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti

Na juos nesioti, tai gal ir keistoka ideja, nebent kam labai patogu mirksiukas.gif , siaip saviski noreciau su jais pamatyt, juolab kad nei alaus pilvuko turi, o ir dugniukas toks mielas wub.gif ... O jei ir netinka kam, ta juoko porcija tik sirdele sustiprins thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2004 08 27, 14:19)
na maniskis kazkada pasake, kai paklausiau, sake, kad stringus tik pedikai nesioja  tongue.gif

Va, va thumbup.gif mano ir vyro tokia pati pozicija
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2005 02 23, 14:30)
Va, va  thumbup.gif  mano ir vyro tokia pati pozicija

Aj jau cia senas nusistatymas biski, pries pora metu populiarus buvo:)

Dabar stringus nesioja normalus vyrai visam pasaulyje.
As maniskiui kaskada ant bairio nupirkau, tai nezinau ar jam patiko ar jis del manes kente. O dabar priprato ir uzsideda karts nuo karto..
Man super grazu, o ypac raudoni:))))) blush2.gif
Atsakyti
Nezinau, gal cia ipratimo reikalas, bet as tai nenoreciau, kad mano vyriskis juos nesiotu biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tai siaip nenesioja bet namuose blush2.gif karts nuo karto blush-anim-cl.gif ...
Bet va mano sefas tai vasaros metu ateina kartais su baltm lininem kelnem tai buna taip schmoll.gif nelabai man. Svetimo vyro uzpakalis matos ir svarbiausia kad dar toks nelabai grazus doh.gif (aisku jei sefas butu dailesnis tai manau visai neblogai butu blush2.gif )
Atsakyti
Va aš irgi neseniai maximoj pamačiau vyr. stringus, ai galvoju nupirksiu. Mano vyriokas kai eina maudytis tai visada sako: paruošk man triusikus ir maikę. Nu tai kartą aš ir paruošiau jam tuos triusikus. Girdžiu jau išsimaudė, tylu tylu, ir kad užrėks: kokį čia man skarmalą atnešei, kuria puse čia juos dėtis, oj palauk, taigi čia savo trauzus man padavei. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Durneli tu durneli, sakau taigi čia ne mano trauzai, o vyriški stringai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rolana @ 2005 02 24, 13:35)
taigi čia savo trauzus man padavei. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

Pas mus butu tas pats. biggrin.gif
Kai as nesioju - viskas ok, grazu ir t.t. ax.gif o kai jam pasiuliau kaaad pasiziurejo blink.gif (tada laukiausi kaip tik), sako ale matai kaip nesciom smegenys susisuka... kazi vaikui nepersiduos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 02 24, 13:49)
Pas mus butu tas pats.  biggrin.gif
Kai as nesioju - viskas ok, grazu ir t.t. ax.gif  o kai jam pasiuliau kaaad pasiziurejo blink.gif  (tada laukiausi kaip tik), sako ale matai kaip nesciom smegenys susisuka... kazi vaikui nepersiduos biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti