QUOTE (lysa @ 2004 09 06, 16:21) |
nu maniskiam diedui nei uz ka ju neuzmautum. |
kam vyrui stringai

pasikartojimas
QUOTE (Rasuole @ 2004 08 27, 13:53) |
Maciau Sventojoj viena...kaip cia pasakius ![]() ![]() |
Maciau as irgi Sventojoj, gal tas pats? Bet man tai isimine jo apzelusi sikna. galiu pripazinti man tai nepatraukliai atrodo. As is viso pries visokius issidirbinejimus...
Man vyrai su stringais juoka kelia ir visai nejaudina, kazkaip pizoniskai atrodo. Seksualiau jau seimyniniai

man diedas shvente padovanojo-sekamdieni nuo pat ryto su stringais po namus vaikshciojo
nu bet ir keikesi, kaip jam i shikna lenda , kokie nepatogus ir t.t. likau baisiai patenkinta, nepaisant jo bumbejimo

QUOTE (neutralas @ 2004 09 06, 13:39) |
o tos kurios čia labai aktyviai pasisako prieš - paprasčiausiai net nėra mačiusios kaip tai atrodo realybėje ir gina savo vyrų kompleksus (juk mums tai gražu, kai moteris su stringais). |
Jau čia ir pasakėt

Esu mačiusi realybėje tiek savo vyrą, tiek svetimus vyrus, bet man taip juoookinga ta virvutė per subiniuką ir tie kiaušiukai papildomoje, ne gamtos duotoje mašnelėje, kad jau apie seksą net minčių nebuvo. Visa bėda, kad mane gundo vyriškumas ir natūralumas, o ne išsidirbinėjimas

Ka subalansuota moterims, netinka vyrams..mano asmenine nuomone

Tada reiktų išsiaiškinti apie ką kalba eina - apie kasdieninį nešiojimą (įskaitant vieša nešiojimą kur nors pleže), ar apie namie - kur mato tik brangiausioji. Aš gyniau poziciją tik antru klausimu, o pirmu atveju manau, kad tai tikrai nesubalansuota vyrams

Dabar jau aiškiau
Na, dėl brangiausiosios tai vyras gali su stringais lakstyt namie, bet irgi geriau pirma jos paklaust kaip ji išvis į vyrus su stringais reaguoja
Nes asmeniškai man, tai baisiai nevyriška, o nevyriški vyrai man laaabai nepatinka, netgi gali supykinti..

Na, dėl brangiausiosios tai vyras gali su stringais lakstyt namie, bet irgi geriau pirma jos paklaust kaip ji išvis į vyrus su stringais reaguoja

Mano vyras niekad nenesiojo seimyniniu, ant duros nupirkau, dabar nesioja. O kai buvo kalba apie stringus, sake kad nepatinka, bet jei nupirksiu, tai nesios. Gal gimtadienio proga nupirkti...
(gaila kad mano stringu negali pasimatuoti, kompleksija ne ta
)
Mano manymu, bendram pleze ir moterims nederetu stringu nesioti, tam manau skirti nudistu ar atskiri plezai, bet tuomet is vis net ir stringu nereikia...

Mano manymu, bendram pleze ir moterims nederetu stringu nesioti, tam manau skirti nudistu ar atskiri plezai, bet tuomet is vis net ir stringu nereikia...
Mes kazkaip tokios temos nelieteme diskusijose, tik viena karta, vasara, ziurint televizoriu vyras pakomentavo. taigi gal pamenat buvo tokia laida "meiles trikampis" tai rode kaip vienas vaikinukas maudesi su stringais, tai mano vyro komentaras "nesuprantu toks noras buti populiariu, kad net budamas zydru eina mergu kabinti"
..... man kazkaip stringai vyriski tai daugiau kaip ant juoko.....na tipo bajeris per gimtadieni padovanoti, per valentino diena vakare pasistaipytu, nors as gal nedovanociau..... kazin ar maniskis suprastu toki "bajeri'

Mačiau stringus ant vyriško užpakalio 3 kart gyvenime- meilės parade, gėjų parade ir per mergvakarį...Maniškis tokių neturi, ir įtariu visą gyvenimą nešios tokius ale aptemptus šortukus- man jie atrodo geriau nei bet kokie stringai.
Mano vyras niekuomet ju neuzsitemptu. Net del bajerio. Na, gal jeigu laaaaaaaaaaabai prasyciau, kalbinciau ir tai butu "gelbejimo ratas" musu sexualiniams santykiams, gal tuomet... Bet labai nejaukiai jaustusi. Kol kas yra viskas OK, o be to man irgi jie nevyriskai atrodo. Noreciau i savajam juos uzmaut gal tik is smalsumo.