Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Mazule @ 2018 01 23, 21:53)
Mielos turkomanės  biggrin.gif

kokį viešbutį patartumėte mūsų šeimynai? 2 suaugę, du vaikai (10, 15 metų) ir močiutė.
Tokie kaip Utopia netinka, nes toli ir nenorim močiutės pribaigti laiptais  biggrin.gif
Norisi smėliuko, jaukios aplinkos, gero maisto, pramogų paauglėms (kalnelių).

Buvome Long beach, pernai Royal Taj machal... - gal kažką patartumėte?

paaugliukem vienareiksmiai is siu imciau su novaturu i long beach, daug ten nera kur vaikscioti mociutei o paaugliam ten tikrai veiklos daug. Viesbutis nebrangus bet servizas geras, buvom ne karta ir manau grisim ax.gif
QUOTE(rodnaja @ 2018 01 24, 00:44)
Sveiki. Gal pagelbesit ka issirinkti:
1. Amara dolce vita
2. Gural premier belek
3. Nirvana lagoon villas

Is agenturos sako amare nezino ar padare iki galo remonta. 2suauge +2vaikai 7m. 4m.

nirvana be vaiku 10b su vaikais imciau Gural 4u.gif Tinklas labai geras, jei kaina prieinama nes man prie nirvanos ir gural amara keistai atrodo kazkodel biggrin.gif reiktu paziuret kiek kainuoja gal aplygino
Papildyta:
QUOTE(tofista @ 2018 01 24, 15:24)
Mes planuojame birželio pradžioje (2+2, 7 ir 12 metų) biudžetas apie 2000.

Tai iš esmės renkamės tarp AMARA PRESTIGE Kemere ir MUKARNAS SPA & Resort Alanijoje.

Gal kas buvę ir galite patarti  4u.gif

Amara tik triuksminga zona ta famili pool room jeigu imant. Bet smagu ten vaikam draugai gyre 4u.gif kaina gera siaip ir beveik i biudzeta telpat net sabar ziurint nors kaina pakilusi as i prestige ziurejau pries men tai mano atcveju 6+13 butu buve 120eur pigiau nei kad sios savaites kaina smile.gif
kaina i amara jusu seimai iseitu per normalia agente +-2020 dabar ziurint jei kaip pernai per paroda padarys dar didesne nuolaida tai beveik i jusu remus ir bus smile.gif
amara kalnai didesni, vaikam ten smagiau,papludymys ne kazka basomis bus i abu imant.

Mukarnas gerokai pigesnis per tezus irgi ziuriu tai kaina jusu seimai 05.31 1780+- iseina tai 240 pigiau nei prestige imant jei kalbate apie 7d.

Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2018 01 24, 16:36)
Kiek mokejot,koki menesi ,zmoniu skaicius?Jei ne paslaptis smile.gif

Geguzes men. 7naktys, 2+2 netoli 2500
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 24 sausio 2018 - 19:28
[quote=Ingakalnis,2018 01 24, 20:01]
paaugliukem vienareiksmiai is siu imciau su novaturu i long beach, daug ten nera kur vaikscioti mociutei o paaugliam ten tikrai veiklos daug. Viesbutis nebrangus bet servizas geras, buvom ne karta ir manau grisim ax.gif

nirvana be vaiku 10b su vaikais imciau Gural 4u.gif Tinklas labai geras, jei kaina prieinama nes man prie nirvanos ir gural amara keistai atrodo kazkodel biggrin.gif reiktu paziuret kiek kainuoja gal aplygino
Papildyta:

O sakyk kaip amara dolce vita?
Siandien radau ju facebook psl skelbima.
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL][/IMG]

Papildyta:
[quote=rodnaja,2018 01 24, 22:25]
[quote=Ingakalnis,2018 01 24, 20:01]

Papildyta:
O sakyk kaip amara dolce vita?
Siandien radau ju facebook psl skelbima.
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL][/IMG]
[/quote]

O kodel nirvana su vaikais netinka?
Atsakyti

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5 * gal kas buve ir gali pakomentuoti, planuociau spalio pabaigai kelione, neapsisprendziu del sio ir Amaros.

Atsakyti
QUOTE(tofista @ 2018 01 24, 14:24)
Mes planuojame birželio pradžioje (2+2, 7 ir 12 metų) biudžetas apie 2000.

Tai iš esmės renkamės tarp AMARA PRESTIGE Kemere ir MUKARNAS SPA & Resort Alanijoje.

Gal kas buvę ir galite patarti  4u.gif

Buvome Mukarnas uzpernai su vaiku. Tai mums viskas tiko ir patiko smile.gif Didel grazi teritorija, skanus maistas, kambariai tvarkingi.
Atsakyti
Labučiuka..Nepražiopsokite kas dar neįsigijo keliones, nuo ryt prasidedančios
„Susitikime turizmo parodoje ADVENTUR!“ mugės... labai įdomu butu palyginti kainas, kaip tik pradėjo Novaturas išpardavinėti keliones nuo spalio 5d.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 01 24, 15:01)
Merginos, vis ieskau mamai su drauge keliones rugsejui, noriu pirkt dovanu, tad biudzetas ne guminis, noreciau maximum i 550-600 euru tilpt asmeniui 9 naktim 4u.gif Gal galite kazka rekomenduoti uz panasia kaina? Na, klausimas daugiau agentems ko gero, zinau tokiu cia yra ax.gif  Viesbutis turetu buti ant juros kranto, 5 zv., skanus maistas, kazkokios vakarines programos. Is savarankiskai nuziuretu siuo metu mano sarase Saphir, Lonicera resort, Kimeros Park holiday, Grand Park Kemer hotel....Kazkokiu akvaparkui baisingu gal nereik, nebaisiai ciocem reik cypianciu vaiku pulku aplink biggrin.gif

Mes pigiau kaip 650€ neradom 7n.rugsejo pradzioj du suauge.i geresni viesb.

Apie Lonicera kiek domejau tai visai neblogi atsiliepimai
Atsakyti
Ar buvo kas, o gal planuoja į Queens Park Tekirova? ax.gif
Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2018 01 25, 20:44)
Ar buvo kas, o gal  planuoja į Queens Park Tekirova?  ax.gif
Kokie būtų atsiliepimai?

Aš buvau iš Giuralio nuėjusi pėsčiom į Queens Park Tekirova į hamamą. Nu vaizdelis pirtyse ir ten kur daro hamamą man atėmė žadą. Visur pelėsiai,bardakas,vanduo plaukia grindimis kolidoriuose.... Paliko nekokį įspūdį.Nors šiaip viešbučio nuotraukos gražios.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2018 01 25, 21:44)
Ar buvo kas, o gal  planuoja į Queens Park Tekirova?  ax.gif
Kokie būtų atsiliepimai?

Buvome uzpernai rugsejo viduryje. Musu seimai patiko, (buvome ir hamame ju, jokiu pelesiu nemaciau)
Kalneliai nera ispudingi, bet vaikams uzteko
Maisto sociai ir ivairaus. Pakrante juros-smulkus akmenukai, spec.batu nereikejo, tik ateidavau su slepkutemis ir prie pat kranto pasilikdavau, nes labai ikaite akmenukai. I si viesbuti vaziavome ilgokai, autobuse isleido paskutiniusm . Mielai grizciau vel. Jei kas konkreciau domina, klauskit
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2018 01 25, 22:13)
Aš buvau iš Giuralio nuėjusi pėsčiom į Queens Park Tekirova į hamamą. Nu vaizdelis pirtyse ir ten kur daro hamamą man atėmė žadą. Visur pelėsiai,bardakas,vanduo plaukia grindimis kolidoriuose.... Paliko nekokį įspūdį.Nors šiaip viešbučio nuotraukos gražios.

Gal jus maisot kazka?
Mano buvo tevai, o jie jau pedantai. Kai as pasakiau tokius komentarus, tai jie labai nustemba, nes svara ideali, jiems viskas labai patiko. Ir ju foto maciau, viskas super ten.
Atsakyti
Aciu mergaites - kol kas tik smalsauju as del Queen..., bet pliusas butu naujas didelis aquaparkas, kuriuo viesbutis jau dabar giriasi 😂
Atsakyti