Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Ingakalnis @ 2018 01 24, 20:01)
nirvana be vaiku 10b su  vaikais imciau  Gural  4u.gif  Tinklas labai geras, jei kaina prieinama  nes man  prie nirvanos ir gural  amara  keistai atrodo kazkodel biggrin.gif  reiktu paziuret kiek kainuoja  gal  aplygino
Papildyta:

O kodel keistai atrodo nirvana prie guralio ir amara?
Atsakyti
Sveikos, keliauninkes smile.gif

Pernai buvom su seima Otium seven seas, super duper viesbutis, visiems rekomendavau grizus smile.gif
O dabar paciai reikia rekomendaciju 4u.gif du suauge ir 2 ir 10 metu vaikai. Vaziuotume net i ta pati Otium, bet biudzetas virs 2000 neleidzia. Noretusi Birzelio men i 1500-1600 tilpt.
Agente siulo Eftalia ocean, bet tiek pernai visos skundes, kad atgraso mane jau biggrin.gif Bukit geros, pasidalinkit, kol dar parodos kainos smile.gif
Atsakyti
O gal galit pagelbėti kas geriau QUEEN'S PARK TEKIROVA RESORT & SPA ar SIMENA SUN CLUB HV-1

AČIŪ .
Atsakyti

O jūs vis dar telpat į 1500-1600? Nes mes vakar ryte dar tilpom, vakare 06 03 - 06 11 jau buvo 2330 Eur :D bent jau Teztoure

Sorry, cituot normaliai nemoku šitoj versijoj. Čia klausimas buvo  Marivika 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Convallaria*: 26 sausio 2018 - 10:46

Sveikos, keliauninkes smile.gif

Pernai buvom su seima Otium seven seas, super duper viesbutis, visiems rekomendavau grizus smile.gif
O dabar paciai reikia rekomendaciju 4u.gifdu suauge ir 2 ir 10 metu vaikai. Vaziuotume net i ta pati Otium, bet biudzetas virs 2000 neleidzia. Noretusi Birzelio men i 1500-1600 tilpt.
Agente siulo Eftalia ocean, bet tiek pernai visos skundes, kad atgraso mane jau biggrin.gifBukit geros, pasidalinkit, kol dar parodos kainos smile.gif

Atsakyti
O kas blogai buvo su tuo Eftalia Ocean? ax.gif
Mes pernai birzelio pradzioj 11n tilpom i 1700 ekonominiam viesbuti, siemet ten pat 1900 unsure.gif o pirkom pernai vos pries 2 sav pries kelione. Tai dabar dilema... ar cia skubet pirkt per Adventura, ar gaudyt geras kainas pries kelione... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 01 26, 10:10)
O kaip jum tas Saphir?Kazkaip mano agente jo mum nemegsta siulyt, kazkada klausiau, tai sake ne...bet mes isrankus labai matyt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kazkaip sake, kad vyresniem vaikam veiklos neperdaugiausia, maniskiui vyresneliui 9 metai bus. Ka jus galit pakomentuot? Nes ieskau dabar keliones mamai su drauge rugsejui ir savo seimai su vaikais spali, tik daugiau 2000 euru nesu nusiteikus moket uz musu seima, tai Rixosu ir Guraliu neipirksim unsure.gif

Privalumai - didelė teritorija, 3 baseinai, tai žmonių srautas pasiskirstęs (kas prie baseinų, kas prie jūros), maistas skanus, alkoholio į valias, vaikams mini klubas - super, miestelis už viešbučio teritorijos - tik per kelią, personalas paslaugus, administratorė - lietuvė, kambariai tvarkomi kiekvieną dieną, užsiėmimų į valias smile.gif
Minusai - reikia užsiimti gultus ir staliukus, nes atėjus vėliau jų tiesiog nebūna, personalas labiau kalba rusiškai nei angliškai, vaikams prastesnis maisto pasirinkimas, nes daug kas aštru, wifi prastokas
Atsakyti
Sveikos,
Ar kuri lankotes dabar parodoj? Verta vaziuoti? Yra kokiu akciju geru? Ar tik simboliskai?
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2018 01 26, 11:52)
Sveikos,
Ar kuri lankotes dabar parodoj? Verta vaziuoti? Yra kokiu akciju geru? Ar tik simboliskai?

Aš važiuosiu, noriu keisti kelionę. Tik nežinau geriau šiandien ar rytoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2018 01 26, 09:22)
<p>Mes irgi va žvalgomės kelionės į Turkiją. Tai vakar buvau pradžioj nusižiūrėjus Eftalia Ocean, čia kol nepasigilinau išsamiau. Bet esmė ta kad va vakar maždaug nuo 15 val iki 18 val, kelionė mūsų šeimai pabrango kone 800 eur biggrin.gif va čia turbūt tos didžiosios parodos nuolaidos bus biggrin.gif </p>

O kuo jus atbaidė Eftalia Ocean? Mes šiemet važiuosim į Eftalia Splash.
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2018 01 26, 11:43)
<p>O jūs vis dar telpat į 1500-1600? Nes mes vakar ryte dar tilpom, vakare 06 03 - 06 11 jau buvo 2330 Eur biggrin.gif bent jau Teztoure</p>
<p> </p>
<p>Sorry, cituot normaliai nemoku šitoj versijoj. Čia klausimas buvo  <span style="background-color:rgb(249,249,249);font-weight:700;">Marivika </span></p>

Siryt dar tilpom biggrin.gif su tezais i Eftalia ocean birzelio pirmoj pusej agente siulo uz 1500. Pernai Otium buvom rugpjuti, bet vienam vaikui dar nebuvo 2 metu, tai kaina buvo 1400, dabar 2100 blink.gif

Eftalijas pernai visi keike del visokiu mokamu skanestu, pro kuriuos praeit ramiai su vaikais neimanoma, eiles valgyt dideles, zmoniu lb daug ir dafyga lietuviu, geda daranciu biggrin.gif
As lietuve, tautiecius myliu, bet nepatinka man jie per atostogas biggrin.gif Otium buvom vieni lietuviai arba bent jau nesutikom per savaite nei vieno. Tobulai ten buvo viskas.
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2018 01 26, 12:55)
Siryt dar tilpom biggrin.gif su tezais i Eftalia ocean birzelio pirmoj pusej agente siulo uz 1500. Pernai Otium buvom rugpjuti, bet vienam vaikui dar nebuvo 2 metu, tai kaina buvo 1400, dabar 2100  blink.gif

Eftalijas pernai visi keike del visokiu mokamu skanestu, pro kuriuos praeit ramiai su vaikais neimanoma, eiles valgyt dideles, zmoniu lb daug ir dafyga lietuviu, geda daranciu biggrin.gif
As lietuve, tautiecius myliu, bet nepatinka man jie per atostogas biggrin.gif Otium buvom vieni lietuviai arba bent jau nesutikom per savaite nei vieno. Tobulai ten buvo viskas.

Giuralyje irgi pernai buvo tas pats.Pilna lietuvių.Prisigėrę puola vieni kitua.Buvau ir aš užsirovusi...Galvojau į galvą gausiu.
Mano vaikai jau įspėti,kad nebebus kaip Giuralyje skanėstų.
Atsakyti