Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Arvena @ 2018 01 28, 22:33)
Sveikos
Mes vakar Adventure gavom kelione - 11 naktu , Alanija, MUZ Beach  viesbutukas ant juros kranto, 3 zvaig (ne shick , toks economy), viskas iskaiciuota  - 2+2 (9 ir 7) metu  - 1596 eur  4u.gif

Nu jis toks labai labai economy,nusiteikit...
Atsakyti
Dėl kambarių dydžio, aš visad atkreipiu dėmesį kokios kvadratūros standartas.
Geresni viešbučiai dažnai turi geresnę kvadratūrą, kurios mums,2+2 per akis, turint omenyje, kad kambaryje tik miegam smile.gif
Pernai Rixos tekirova tikrai buvo atsižvelgta kad mes keturiese,duotas didelis dviejų jarusų kambarys.
Šiemet Gural tekirova,kambariai nemaži, tai manau puikiai tilpsime.
Mūsų šeimai geriau papildomus pinigus leisti brangesniam, kokybiškesniam viešbučiui, o ne didesniam kambariui, nes kai į jį grįžtame, visi krentame miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 01 28, 22:38)
Dėl kambarių dydžio, aš visad atkreipiu dėmesį kokios kvadratūros standartas.
Geresni viešbučiai dažnai turi geresnę kvadratūrą, kurios mums,2+2 per akis, turint omenyje, kad kambaryje tik miegam smile.gif
Pernai Rixos tekirova tikrai buvo atsižvelgta kad mes keturiese,duotas didelis dviejų jarusų kambarys.
Šiemet Gural tekirova,kambariai nemaži, tai manau puikiai tilpsime.
Mūsų šeimai geriau papildomus pinigus leisti brangesniam, kokybiškesniam viešbučiui, o ne didesniam kambariui, nes kai į jį grįžtame, visi krentame miegoti biggrin.gif

Butent, kaip mano mintys biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas vakaras, 

Nusipirkome kelione 2+2 rugpjucio men. Viesbutis Club kastalia holiday village. Gal esat buve? Paskaiciau atsiliepimus, tai ivairus labai, vieniems labai patiko, kitiems nelabai patiko. Dabar sunerimau, gal nereikejo taip skubiai nusipirkti keliones, kaina pasirode patraukli.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 01 28, 20:56)
Nu jis toks labai labai economy,nusiteikit...

Jojo, maciau atsiliepimus . Ir draugas buves ten, siaip labai senai, gal pries kokius 5-6 metus
bet tai ai - svarbiausia Jura ir kad pamatyt butu ka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 29 sausio 2018 - 08:29

Na  va po adventuro - Tezturas išdūrė visus - pakėlė kainas prieš parodą ir tada pradėjo dalinti nuolaidas. Visa kita - stebuklų nebuvo ir tiek.

Gera žinia yra tai , kad neoficialiomis žiniomis Itaka nori paleisti čarterius iš Vilniaus, tad tada galima ir tikėtis geresnių kainų.

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2018 01 29, 11:06)
<p>Na  va po adventuro - Tezturas išdūrė visus - pakėlė kainas prieš parodą ir tada pradėjo dalinti nuolaidas. Visa kita - stebuklų nebuvo ir tiek.</p>
<p> </p>
<p>Gera žinia yra tai , kad neoficialiomis žiniomis Itaka nori paleisti čarterius iš Vilniaus, tad tada galima ir tikėtis geresnių kainų.</p>

Pritariu,stebuklu absoliuciai jokiu, priesingai, kainos man pasirode laaabai dideles unsure.gif bent jau as buvau Adventurui pasiruosus, mane dominanciu viesbuciu kainas sekiau nuo isankstiniu pardavimu, penktadieni nusipirkau, nes kaina i viena is ju buvo kaip per isankstinius, netgi siek tiek pigiau. O pvz. kai kuriu kitu viesbuciu kainos per 3 dienas (!!!!) parodai pakilo 200-300€ zmogui unsure.gif
Atsakyti

Sveikos,

gal yra buvusių Club Salima, Kemere?

Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2018 01 29, 09:29)
<p>Sveikos,</p><p>gal yra buvusių Club Salima, Kemere?</p>

As buvau. Puikus viešbutis.
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2018 01 29, 12:29)
<p>Sveikos,</p><p>gal yra buvusių Club Salima, Kemere?</p>

Buvo mano uosviai su anuku, nepretenzingi keliautojai, bet neliko suzaveti...ypac uzkliuvo kambariai unsure.gif
Atsakyti

Gera žinia yra tai , kad neoficialiomis žiniomis Itaka nori paleisti čarterius iš Vilniaus, tad tada galima ir tikėtis geresnių kainų.

Na tai jau būtų labai geros žinios :) o kiek realu, kad startas būtų jau 2018 m.?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nena: 29 sausio 2018 - 11:23
QUOTE(Arvena @ 2018 01 28, 20:33)
Sveikos
Mes vakar Adventure gavom kelione - 11 naktu , Alanija, MUZ Beach  viesbutukas ant juros kranto, 3 zvaig (ne shick , toks economy), viskas iskaiciuota  - 2+2 (9 ir 7) metu  - 1596 eur  4u.gif

data ?
Atsakyti