Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Zylute1 @ 2018 01 29, 16:29)

Aciu, merginos, vadinas tik brangesniuose yra.

Kelis metus is eiles pirkdavau keliones is makaliaus, bet dabar mano agente matyt baisiai uzsiemus buvo parodoj, i laiskus neatrasinejo, tai likau be geru pasiulymu biggrin.gif Teks laukti visokiu paskutiniu minuciu, gal ka geresnio ismes agenturos.
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2018 01 29, 15:13)
Is patirties pasakykit prasau, kokiam viesbutyje matet vaikiska baseina seselyje, t.y. po kokiu nors stogu/tentu/skeciu dideliu ar pan?
Pernai butent tokiame didziausia laiko dali su pusantru metu vaiku praleidau ir vel tokio ieskau biggrin.gif

Loniceroj buvo, kai reikia pakeldavo
Atsakyti
Gavau tokius pasiulymus:
WHITE CITY BEACH HOTEL (4) ALANIJA
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA (5) SIDĖ
WATER SIDE RESORT & SPA (5) SIDĖ
SAPHIR HOTEL (4)

J'adore man atrodo per toli jura, vaziavau pro ji, tai nepatiktu eit per dykuma ta ju iki pliazo.
Kas turi patarimu del kitu? Saphiras populiaresnis 5*, o kaip sitas 4*?
Atsakyti
Sveiki , gal kas buvote ? Kahya Resort Aqua SPA , ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samantytė: 29 sausio 2018 - 20:30
Is patirties pasakykit prasau, kokiam viesbutyje matet vaikiska baseina seselyje, t.y. po kokiu nors stogu/tentu/skeciu dideliu ar pan?
Pernai butent tokiame didziausia laiko dali su pusantru metu vaiku praleidau ir vel tokio ieskau biggrin.gif

Giuralyje.
Atsakyti

Gural Belek praitais metais buvo
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Pupšta @ 2018 01 28, 23:37)
<p>Labas vakaras, </p><p></p><p>Nusipirkome kelione 2+2 rugpjucio men. Viesbutis Club kastalia holiday village. Gal esat buve? Paskaiciau atsiliepimus, tai ivairus labai, vieniems labai patiko, kitiems nelabai patiko. Dabar sunerimau, gal nereikejo taip skubiai nusipirkti keliones, kaina pasirode patraukli.</p>

Norėjau parašyti, bet matau jau pacitavo mano buvusius šviežius įspūdžius bigsmile.gif Jei kaina gera, imčiau, mes likom tikrai patenkinti, bet kaip ir rašiau, geriau imti superior kambarį, jie nauji, erdvūs, šalia vaikų baseino.Kokio amžiaus vaikai? nes vyresniems nei 10 m., manau nelabai bus įdomu, nes kalniukai nedideli, baseinas labiau orentuotas į mažesnius vaikus 4u.gif
Kiek mokėjom ir už kiek naktų jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 29 sausio 2018 - 22:31
Gal kam bus aktualu, užmačiau FB naują nematytą parkingą. Ecoparking.lt, nuveža ir parveža iš oro uosto, para 2 eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2018 01 29, 22:30)
Norėjau parašyti, bet matau jau pacitavo mano buvusius šviežius įspūdžius bigsmile.gif  Jei kaina gera, imčiau, mes likom tikrai patenkinti, bet kaip ir rašiau, geriau imti superior kambarį, jie nauji, erdvūs, šalia vaikų baseino.Kokio amžiaus vaikai? nes vyresniems nei 10 m., manau nelabai bus įdomu, nes kalniukai nedideli, baseinas labiau  orentuotas į mažesnius vaikus 4u.gif

Paskaitau jūsų atsiliepimus ir ramiau pasidaro. biggrin.gif
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti

Aciu ir mane nuraminot, kazkaip pagalvojom, kad pergreit gal nupirkom nepasigiline apie viesbuti. Vakar vyras paklause. Mes pirkom rugpjucio 16-22d. (7n). Kambarys superior musu. Gavosi 1427eur keturiu asmenu seimai, vaikuciai 6metu ir 2metu 4men ;)

Atsakyti

Norėjau parašyti, bet matau jau pacitavo mano buvusius šviežius įspūdžius bigsmile.gifJei kaina gera, imčiau, mes likom tikrai patenkinti, bet kaip ir rašiau, geriau imti superior kambarį, jie nauji, erdvūs, šalia vaikų baseino.Kokio amžiaus vaikai? nes vyresniems nei 10 m., manau nelabai bus įdomu, nes kalniukai nedideli, baseinas labiau orentuotas į mažesnius vaikus 4u.gif

Aciu ir mane nuraminot, kazkaip pagalvojom, kad pergreit gal nupirkom nepasigiline apie viesbuti. Vakar vyras paklause. Mes pirkom rugpjucio 16-22d. (7n). Kambarys superior musu. Gavosi 1427eur keturiu asmenu seimai, vaikuciai 6metu ir 2metu 4men ;)

Atsakyti
Sveiki, na kas gali paguosti, kad iki Utopia world ner jau taip sunku nuvaziuoti su mazais vaikais 4u.gif ax.gif vyras ima abejot ar ne per dideli mes cia atstuma pasirinkom. Ir kas esat gal buve ten? Labai jauciasi "kalnas" ?
Atsakyti