Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Tai va :) Pagaliau žinios del Itakos - realios kainos ir pardavimai startuos nuo pirmadienio. Tie kurie anksčiau vyko iš Varšuvos - gaus mini dovanėlę. Planuojama po vieną skrydį į Antaliją, Korfu ir Kretą. Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių. Ir dar vienas neįprastas reikalas - agentūros nedalins nuolaidų - taip kad klykavimai , o mums davė 5 proc o mums davė 7 proc nebeveiks :)

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2018 02 21, 09:15)
Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių.

Gal žinot kokie? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2018 02 21, 00:48)
Paziuresim smile.gif kai kur skirtumas labai didelis Viešbutis IC Santai Family Resort (3 suaug. 1 vaik.) 15 dienu Itaka kaina - 4474 Eur Novaturo - 5892 Eur, birzelio pirmos dvi savaites. Skirtumas tikrai labai didelis. Manau ir daugiau tokiu skirtumu galima rasti. Paziuresim ka siulys last minute ir pan. O dar jei keliavot su itaka, tai nuolaidas papildomas duoda ir min 10 %

Nemažą kainų skirtumą galima surasti ir tarp tezturo ir novaturo. Bet čia dar ir labai brangus viešbutis, pigesnius palyginkit, nelabai skyriasi. Va dėl paskutinės minutės tai iš Varšuvos tikrai labai gerų pasiūlymų būna, žiūrėsim kaip iš Vilniaus bus. Kažin dar kaip su skrydžių laikais bus...
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2018 02 21, 01:48)
Paziuresim smile.gif kai kur skirtumas labai didelis Viešbutis IC Santai Family Resort (3 suaug. 1 vaik.) 15 dienu Itaka kaina - 4474 Eur Novaturo - 5892 Eur, birzelio pirmos dvi savaites. Skirtumas tikrai labai didelis. Manau ir daugiau tokiu skirtumu galima rasti. Paziuresim ka siulys last minute ir pan. O dar jei keliavot su itaka, tai nuolaidas papildomas duoda ir min 10 %

Mes i ji varom rudeni kaip tik, tai Itakoj gaunasi gerokai brangiau nei mes per Novatura mokejom...
Atsakyti

IC , PGS, Kiris grupės Sera su 24 valandos AI, dar keletas. Skrydžių laikai neblogi - apie 16 val iš LT. Skraidins su Corendon ir Travel Service avialinijomis.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 02 21, 10:49)
Mes i ji varom rudeni kaip tik, tai Itakoj gaunasi gerokai brangiau nei mes per Novatura mokejom...

Rudeni ir birzeli labai didelis skirtumas smile.gif Dar buna isankstiniai numeta geresnes kainas. Bet dar niekada nemaciau Novaturo geresnes kainos smile.gif, o keliaujam tikrai daug. Ypac 3+1. O 2+2, 3300 Eur (15 d.)
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2018 02 21, 10:15)
<p>Tai va smile.gif Pagaliau žinios del Itakos - realios kainos ir pardavimai startuos nuo pirmadienio. Tie kurie anksčiau vyko iš Varšuvos - gaus mini dovanėlę. Planuojama po vieną skrydį į Antaliją, Korfu ir Kretą. Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių. Ir dar vienas neįprastas reikalas - agentūros nedalins nuolaidų - taip kad klykavimai , o mums davė 5 proc o mums davė 7 proc nebeveiks smile.gif
</p>

Hmm, man jau skambino, siulo iskart 10 %, kai kuriems viesbuciams ir daugiau.

Labai laukiu ka siulys last minute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 21 vasario 2018 - 13:37
QUOTE(Udrius @ 2018 02 21, 08:51)
Skrydžių laikai neblogi - apie 16 val iš LT.

man asmeniškai lb blogas laikas, realiai nuskraidina apie 19 val, dar davažiuoji viešbuti, tai gaunas, kad atvyksti į viešbutį ir eini miegot, aš pamiegot ir namie galiu 4u.gif idealiausia, kai atskrendi ryte ir nuo ryto naudojiesi visomis teikiamomis paslaugomis, saule ir jūra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 02 21, 14:36)
man asmeniškai lb blogas laikas, realiai nuskraidina apie 19 val, dar davažiuoji viešbuti, tai gaunas, kad atvyksti į viešbutį ir eini miegot, aš pamiegot ir namie galiu 4u.gif  idealiausia, kai atskrendi ryte ir nuo ryto naudojiesi visomis teikiamomis paslaugomis, saule ir jūra wub.gif

Pritariu, vakare atvažiavus dienos kaip ir nėra. Geriausi skrydžiai nuo 5 iki 8 ryto.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 02 21, 14:36)
man asmeniškai lb blogas laikas, realiai nuskraidina apie 19 val, dar davažiuoji viešbuti, tai gaunas, kad atvyksti į viešbutį ir eini miegot, aš pamiegot ir namie galiu 4u.gif  idealiausia, kai atskrendi ryte ir nuo ryto naudojiesi visomis teikiamomis paslaugomis, saule ir jūra wub.gif

Visiskai pritariu . Rytinis reisas pats geriausias .
Atsakyti

Vertinant kad kai kurie skrydžiai iš Lietuvos šiai dienai yra 2 valandą nakties ir lietuviams tai tinka :) tai 16 val nėra pats blogumas :)

Atsakyti
Man rytiniai sunkus buna, skrendam su vaikais, vaziuojam is kito miesto. Tai visa naktis beveik be miego gaunasi. Mes siemet su teztour skrendam ~22 val. Gal ir neblogai, isankstinis isiregistravimas i viesbuti bus. Issimiegosim ir tikrai visa diena bus. ax.gif
Atsakyti

Tai va :) Pagaliau žinios del Itakos - realios kainos ir pardavimai startuos nuo pirmadienio. Tie kurie anksčiau vyko iš Varšuvos - gaus mini dovanėlę. Planuojama po vieną skrydį į Antaliją, Korfu ir Kretą. Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių. Ir dar vienas neįprastas reikalas - agentūros nedalins nuolaidų - taip kad klykavimai , o mums davė 5 proc o mums davė 7 proc nebeveiks :)

Ka duos?  :bigsmile: 

Atsakyti