Tai va Pagaliau žinios del Itakos - realios kainos ir pardavimai startuos nuo pirmadienio. Tie kurie anksčiau vyko iš Varšuvos - gaus mini dovanėlę. Planuojama po vieną skrydį į Antaliją, Korfu ir Kretą. Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių. Ir dar vienas neįprastas reikalas - agentūros nedalins nuolaidų - taip kad klykavimai , o mums davė 5 proc o mums davė 7 proc nebeveiks
QUOTE(Udrius @ 2018 02 21, 09:15)
Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių.
Gal žinot kokie?

QUOTE(Kava&arbata @ 2018 02 21, 00:48)
Paziuresim
kai kur skirtumas labai didelis Viešbutis IC Santai Family Resort (3 suaug. 1 vaik.) 15 dienu Itaka kaina - 4474 Eur Novaturo - 5892 Eur, birzelio pirmos dvi savaites. Skirtumas tikrai labai didelis. Manau ir daugiau tokiu skirtumu galima rasti. Paziuresim ka siulys last minute ir pan. O dar jei keliavot su itaka, tai nuolaidas papildomas duoda ir min 10 %

Nemažą kainų skirtumą galima surasti ir tarp tezturo ir novaturo. Bet čia dar ir labai brangus viešbutis, pigesnius palyginkit, nelabai skyriasi. Va dėl paskutinės minutės tai iš Varšuvos tikrai labai gerų pasiūlymų būna, žiūrėsim kaip iš Vilniaus bus. Kažin dar kaip su skrydžių laikais bus...
QUOTE(Kava&arbata @ 2018 02 21, 01:48)
Paziuresim
kai kur skirtumas labai didelis Viešbutis IC Santai Family Resort (3 suaug. 1 vaik.) 15 dienu Itaka kaina - 4474 Eur Novaturo - 5892 Eur, birzelio pirmos dvi savaites. Skirtumas tikrai labai didelis. Manau ir daugiau tokiu skirtumu galima rasti. Paziuresim ka siulys last minute ir pan. O dar jei keliavot su itaka, tai nuolaidas papildomas duoda ir min 10 %

Mes i ji varom rudeni kaip tik, tai Itakoj gaunasi gerokai brangiau nei mes per Novatura mokejom...
QUOTE(-Braskeele @ 2018 02 21, 10:49)
Mes i ji varom rudeni kaip tik, tai Itakoj gaunasi gerokai brangiau nei mes per Novatura mokejom...
Rudeni ir birzeli labai didelis skirtumas

Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2018 02 21, 10:15)
<p>Tai va
Pagaliau žinios del Itakos - realios kainos ir pardavimai startuos nuo pirmadienio. Tie kurie anksčiau vyko iš Varšuvos - gaus mini dovanėlę. Planuojama po vieną skrydį į Antaliją, Korfu ir Kretą. Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių. Ir dar vienas neįprastas reikalas - agentūros nedalins nuolaidų - taip kad klykavimai , o mums davė 5 proc o mums davė 7 proc nebeveiks
</p>

</p>
Hmm, man jau skambino, siulo iskart 10 %, kai kuriems viesbuciams ir daugiau.
Labai laukiu ka siulys last minute.
QUOTE(Udrius @ 2018 02 21, 08:51)
Skrydžių laikai neblogi - apie 16 val iš LT.
man asmeniškai lb blogas laikas, realiai nuskraidina apie 19 val, dar davažiuoji viešbuti, tai gaunas, kad atvyksti į viešbutį ir eini miegot, aš pamiegot ir namie galiu

QUOTE(rootha @ 2018 02 21, 14:36)
man asmeniškai lb blogas laikas, realiai nuskraidina apie 19 val, dar davažiuoji viešbuti, tai gaunas, kad atvyksti į viešbutį ir eini miegot, aš pamiegot ir namie galiu
idealiausia, kai atskrendi ryte ir nuo ryto naudojiesi visomis teikiamomis paslaugomis, saule ir jūra 

Pritariu, vakare atvažiavus dienos kaip ir nėra. Geriausi skrydžiai nuo 5 iki 8 ryto.
QUOTE(rootha @ 2018 02 21, 14:36)
idealiausia, kai atskrendi ryte ir nuo ryto naudojiesi visomis teikiamomis paslaugomis, saule ir jūra 

Visiskai pritariu . Rytinis reisas pats geriausias .
Man rytiniai sunkus buna, skrendam su vaikais, vaziuojam is kito miesto. Tai visa naktis beveik be miego gaunasi. Mes siemet su teztour skrendam ~22 val. Gal ir neblogai, isankstinis isiregistravimas i viesbuti bus. Issimiegosim ir tikrai visa diena bus.

Tai va
Pagaliau žinios del Itakos - realios kainos ir pardavimai startuos nuo pirmadienio. Tie kurie anksčiau vyko iš Varšuvos - gaus mini dovanėlę. Planuojama po vieną skrydį į Antaliją, Korfu ir Kretą. Lietuviams nelabai įprastas modelis - bus apie 20 max 30 viešbučių. Ir dar vienas neįprastas reikalas - agentūros nedalins nuolaidų - taip kad klykavimai , o mums davė 5 proc o mums davė 7 proc nebeveiks
Ka duos?